- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.841
yok cucu o korkudan sonra asla sımdı de tepsı aldım kucagıma kahvaltı yapıyyorumm... yatıyorum surekliiiihosgeldinn zeyno...
nasılsınnn fıstıkkk....yatıyosun dimii yormuyosun kendini
oo zeytinimm arabamı kullandım maşallah sanaaaa
evet ya bayadır kullanmıyodum ama zorlanmadıımmmm. artık oğluşumlada gezeriiimmmmmmmm.
ben hiç nts ye girmedim daha. oğlum pek kıpırtılı sağlığı yerindedir diye rahatım. son günler hatta sanki benm için. az kaldı yaa. ev işlerini bitirmeye çalışıyorum.
bende iyiyim. izne ayrıldım artık.bi yandan ev işlerini halletmeye çalışıyorum bi yandan da annemle ilgilenmeye çalışıyorum.yoruluyorum biraz.az kaldı ama oğluşum geliyo yakında.
zeytınım sana bısey soracagım ben trabzonda yanı memleketımde dogum yapmayı dusunuyorum da ucakla gıtmem lazım sence kacıncı haftamda gıdeyım trabzona doguma ne kadar sure kalınca yaniiievet ya bayadır kullanmıyodum ama zorlanmadıımmmm. artık oğluşumlada gezeriiimmmmmmmm.
ben hiç nts ye girmedim daha. oğlum pek kıpırtılı sağlığı yerindedir diye rahatım. son günler hatta sanki benm için. az kaldı yaa. ev işlerini bitirmeye çalışıyorum.
bende iyiyim. izne ayrıldım artık.bi yandan ev işlerini halletmeye çalışıyorum bi yandan da annemle ilgilenmeye çalışıyorum.yoruluyorum biraz.az kaldı ama oğluşum geliyo yakında.
kociş dedi 1 sene olacak hiç araba kullanmıyosun dikkat et felan. didim bişey olmas giderim
dikkat ettim canım.
bni görmediniz mi yaaaaa
ayyy komediymiş cidden zaten türk filmlerine hastayım ya hala denk gelincee izlerimm
hayal ismii cidden güselmişşş tuttum bu ismii...
hümayı bende cok beğenirim kuzu hatta abimlere dimiştim hüma koyun diyee sonra abiş azra istedii bide tanıdıklarının kızının adı hümaymışş aynı olmasın didii
yok cucu o korkudan sonra asla sımdı de tepsı aldım kucagıma kahvaltı yapıyyorumm... yatıyorum surekliiii
ayy bende alsam bie an önce şu arabayı rahatlıcam vallla yaa rüyalarıma giriyo artık bide hergün fikrim değişiyo
hoşgeldin canımm
tamam kuzumm biz koyarız o isimlerden birini o haldeee
ivit gezicesss oğluşumla teyzesi.ohh oğluşunla ni güsell gezersinizzz vallasüper süper
ay canım hiç bilmiyorum ki.doktoruna sor mutlaka kaçıncı haftaya kadar uçağa binebilirim diye.zeytınım sana bısey soracagım ben trabzonda yanı memleketımde dogum yapmayı dusunuyorum da ucakla gıtmem lazım sence kacıncı haftamda gıdeyım trabzona doguma ne kadar sure kalınca yaniii
ayy bende alsam bie an önce şu arabayı rahatlıcam vallla yaa rüyalarıma giriyo artık bide hergün fikrim değişiyo
bıtanem nasıl ulasmak ıstersın faceden msnden cepten :) sen sec ben vereyımm@Zeynep Hanım, konu konu sizi takip ettim :) Mesaj sayım 100ü geçemediği için size özel cevap yazamıyorum. Mesajınızı aldım. Size ulaşmak isterim.
bıtanem nasıl ulasmak ıstersın faceden msnden cepten :) sen sec ben vereyımm
TİFİTİ hoşgeldin.
zeynepcim özel ziyaretçin var fıstıkım..........
tabiki Zeynep Ahmet Aktaş :)ekle canımmFaceni alabilir miyim
zeytın hatun goruyon dimi ınsanlar ozel mesajlarını doldurmadan benım ıcın topıklere gırıyorlar :) bacım yaa bu ucak meselesi benı korkutuyorrrTİFİTİ hoşgeldin.
zeynepcim özel ziyaretçin var fıstıkım..........
Bu arada hamişlerin hepsine Allah kolay bi doğum nasip etsin. Birgün benim de bebişim olur umarım :) Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sizlere. Bende hamile göbişi sevme hastalığı var. göbişlerinizii sevebilir miyiiiiimmmm
ben benımkını sevdıreyım sana kızzz .. kocaman zatennnBu arada hamişlerin hepsine Allah kolay bi doğum nasip etsin. Birgün benim de bebişim olur umarım :) Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sizlere. Bende hamile göbişi sevme hastalığı var. göbişlerinizii sevebilir miyiiiiimmmm
çok sağol canım. rabbim sanada nasip edr inşallah en kısa zamanda.Bu arada hamişlerin hepsine Allah kolay bi doğum nasip etsin. Birgün benim de bebişim olur umarım :) Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sizlere. Bende hamile göbişi sevme hastalığı var. göbişlerinizii sevebilir miyiiiiimmmm
zeytın hatun goruyon dimi ınsanlar ozel mesajlarını doldurmadan benım ıcın topıklere gırıyorlar :) bacım yaa bu ucak meselesi benı korkutuyorrr
ben benımkını sevdıreyım sana kızzz .. kocaman zatennn
.. ekledın mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?