bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohh oğluşunla ni güsell gezersinizzz valla süper süper

zeytınım sana bısey soracagım ben trabzonda yanı memleketımde dogum yapmayı dusunuyorum da ucakla gıtmem lazım sence kacıncı haftamda gıdeyım trabzona doguma ne kadar sure kalınca yaniii

ayy bende alsam bie an önce şu arabayı rahatlıcam vallla yaa rüyalarıma giriyo artık bide hergün fikrim değişiyo
kociş dedi 1 sene olacak hiç araba kullanmıyosun dikkat et felan. didim bişey olmas giderim
dikkat ettim canım.

hoşgeldin canımm
bni görmediniz mi yaaaaa

tamam kuzumm biz koyarız o isimlerden birini o haldeee

ohh oğluşunla ni güsell gezersinizzz valla süper süper
ivit gezicesss oğluşumla teyzesi.

zeytınım sana bısey soracagım ben trabzonda yanı memleketımde dogum yapmayı dusunuyorum da ucakla gıtmem lazım sence kacıncı haftamda gıdeyım trabzona doguma ne kadar sure kalınca yaniii
ay canım hiç bilmiyorum ki.doktoruna sor mutlaka kaçıncı haftaya kadar uçağa binebilirim diye.
ayy bende alsam bie an önce şu arabayı rahatlıcam vallla yaa rüyalarıma giriyo artık bide hergün fikrim değişiyo

ayy o arabayı alana kadar fikir çoookk değişir. bizimde öyleydi. sonunda abim pat diye şunu alıyoruz dedi aldık yoksa biz daha çoookkk arardık araba

@Zeynep Hanım, konu konu sizi takip ettim :) Mesaj sayım 100ü geçemediği için size özel cevap yazamıyorum. Mesajınızı aldım. Size ulaşmak isterim.

Bu arada hamişlerin hepsine Allah kolay bi doğum nasip etsin. Birgün benim de bebişim olur umarım :) Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sizlere. Bende hamile göbişi sevme hastalığı var. göbişlerinizii sevebilir miyiiiiimmmm

hosgeldin önceliklee
ahh ahh bizde öle göbişli olmayı bekliyoss valla...inş. hepimiz bigün hamiş oluruss....hamiş patlamasııı yasar topikler

ben benımkını sevdıreyım sana kızzz .. kocaman zatennn
.. ekledın mii

çok sağol canım. rabbim sanada nasip edr inşallah en kısa zamanda.
topikin en kocaman doğumu en yakın göbüşü benimki gel sev arkadaşım
zeytın hatun goruyon dimi ınsanlar ozel mesajlarını doldurmadan benım ıcın topıklere gırıyorlar :) bacım yaa bu ucak meselesi benı korkutuyorrr

vay beee özel ziyaretçiler felan maşallah sana.
ahhh ahh benim böyle ziyaretçilerim hiç olmadıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…