bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

çok sağol canım. rabbim sanada nasip edr inşallah en kısa zamanda.
topikin en kocaman doğumu en yakın göbüşü benimki gel sev arkadaşım
zeytın hatun goruyon dimi ınsanlar ozel mesajlarını doldurmadan benım ıcın topıklere gırıyorlar :) bacım yaa bu ucak meselesi benı korkutuyorrr

vay beee özel ziyaretçiler felan maşallah sana.
ahhh ahh benim böyle ziyaretçilerim hiç olmadıııı

evet koca gobıslı kadın seniiii:) ayy cıkıp gezesım var haa .. tıkıldım eve .. ama kocıs kızıyooooo

offf bir an önce almak istiyom kocişte paramızı birine vermişti nisanda geri vercekmişş borç isteyeyim dedim bi kaç kişim var nisana kadar ama o kadar zor geldiki alışık olmadığım için dedim ben beklerim paramızın gelmesini
bizde ekleyelimmiii
tabiki Zeynep Ahmet Aktaş :)ekle canımm

bende kimsenin facesi yok fıstıklar

ay alışık olmayınca borç istemek çok zoorrr.bende isteyemem hiç. abimden babamdan bile isteyemem bende.
nisana bişey kalmamış bekle bişe olmas canım.

ben saana yazarım şimdikk ekle hemen
bende kimsenin facesi yok fıstıklar

aaa yok anamdan babamdan isterim olsa ama biliyorum şuan onlarda yok aslında isteyeceğim kişi aslında anında verir ama gel görki isteyemiyom beklicem artıkkk
ay alışık olmayınca borç istemek çok zoorrr.bende isteyemem hiç. abimden babamdan bile isteyemem bende.
nisana bişey kalmamış bekle bişe olmas canım.

kızlar ben şimcik cıkıyomm....
yemeğimi hazırlıyımm....
sonram gelirim...
goodjin sen bana özelden msj at yada mail at adresini bide ben ekliyim cünkü bende görünmüyosun okişşş....
cok öptüm güseller

yaa ben bil. bi oyun yükledim sims biliyosunuzdur kaç günden berii onla ilgileniyodum buralara pek bakamadım gerçekte bebek sahibi olamadımm orda 2 tane evladım var görmeyince özlüyorumm

inşallah gellmes kırmızıcıklarında anne olursun ttatlımm en gerçeğinden bu arda test yapmadınmı ben olsam başlamıştım 5 gün öncesinden ya tutarsa diyeee
yaa ben bil. bi oyun yükledim sims biliyosunuzdur kaç günden berii onla ilgileniyodum buralara pek bakamadım gerçekte bebek sahibi olamadımm orda 2 tane evladım var görmeyince özlüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…