- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.861
çok sağol canım. rabbim sanada nasip edr inşallah en kısa zamanda.Bu arada hamişlerin hepsine Allah kolay bi doğum nasip etsin. Birgün benim de bebişim olur umarım :) Allah hayırlı bi evlat nasip etsin sizlere. Bende hamile göbişi sevme hastalığı var. göbişlerinizii sevebilir miyiiiiimmmm
zeytın hatun goruyon dimi ınsanlar ozel mesajlarını doldurmadan benım ıcın topıklere gırıyorlar :) bacım yaa bu ucak meselesi benı korkutuyorrr
ben benımkını sevdıreyım sana kızzz .. kocaman zatennn
.. ekledın mii
evet koca gobıslı kadın seniiii:) ayy cıkıp gezesım var haa .. tıkıldım eve .. ama kocıs kızıyoooooçok sağol canım. rabbim sanada nasip edr inşallah en kısa zamanda.
topikin en kocaman doğumu en yakın göbüşü benimkigel sev arkadaşım
vay beee özel ziyaretçiler felan maşallah sana.
ahhh ahh benim böyle ziyaretçilerim hiç olmadıııı
benmkide çık dolaş diyo. sıkılma evde diyo. bende çıkmıyorum. gerçi 2 gündür evdeyim sadeceevet koca gobıslı kadın seniiii:) ayy cıkıp gezesım var haa .. tıkıldım eve .. ama kocıs kızıyooooo
ivit gezicesss oğluşumla teyzesi.
ay canım hiç bilmiyorum ki.doktoruna sor mutlaka kaçıncı haftaya kadar uçağa binebilirim diye.
ayy o arabayı alana kadar fikir çoookk değişir. bizimde öyleydi. sonunda abim pat diye şunu alıyoruz dedi aldıkyoksa biz daha çoookkk arardık araba
tabiki Zeynep Ahmet Aktaş :)ekle canımm
offf bir an önce almak istiyom kocişte paramızı birine vermişti nisanda geri vercekmişş borç isteyeyim dedim bi kaç kişim var nisana kadar ama o kadar zor geldiki alışık olmadığım için dedim ben beklerim paramızın gelmesini
bizde ekleyelimmiii
offf bir an önce almak istiyom kocişte paramızı birine vermişti nisanda geri vercekmişş borç isteyeyim dedim bi kaç kişim var nisana kadar ama o kadar zor geldiki alışık olmadığım için dedim ben beklerim paramızın gelmesini
bizde ekleyelimmiii
bende kimsenin facesi yok fıstıklar
benim face yok valla ...msn isteyen olursaa yollarım adresi
oda olur cucum heryerden kk ye giremiyorum telefonla ama face ve msn heryerde bende
tımam bebiş özelden msj atım sana şimcikk
bende kimsenin facesi yok fıstıklar
ay alışık olmayınca borç istemek çok zoorrr.bende isteyemem hiç. abimden babamdan bile isteyemem bende.
nisana bişey kalmamış bekle bişe olmas canım.
ok ekledim cucum
cucuuuummmmmmmmmmmmmm
fıstıkıııııııımmmmmmmmmm
minnaaaaaaakkkkkkkkkkkk
kızlar ben şimcik cıkıyomm....
yemeğimi hazırlıyımm....
sonram gelirim...
goodjin sen bana özelden msj at yada mail at adresini bide ben ekliyim cünkü bende görünmüyosun okişşş....
cok öptüm güseller
yaa ben bil. bi oyun yükledim sims biliyosunuzdur kaç günden berii onla ilgileniyodum buralara pek bakamadım gerçekte bebek sahibi olamadımm orda 2 tane evladım var görmeyince özlüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?