- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.901
inşallah gelmez kuzum...
öyle uykum var ki şimdi akşamda koçişle balkondaki çiçekleri ekicez toprak almıştık...
kıyamıyo valla kuzum ablamda hamiş gidemiyo yanına geçer diye benden başka kimse yok bakcak..
selam millett ben geldimmm hepinizi özledimmmm napıyosunuz herkes bir işin ucundan tutmuş bakıomm
zeytinimm aferim sana valla açılışı yapmışsın gene topikimizin sultanııı çantalarda hazırlanmışş ohh misler gbi
berremmm anneeemmm sen annişe gittin de temizlikler mi yaptın hayırlı evllatt afreim sanaa
cücümmm minikkuşumm anneemmm sen hastacıkmı oldun bakiimm kkıyamma ki hiçç bugün iisin dimeee
selam millett ben geldimmm hepinizi özledimmmm napıyosunuz herkes bir işin ucundan tutmuş bakıomm
zeytinimm aferim sana valla açılışı yapmışsın gene topikimizin sultanııı çantalarda hazırlanmışş ohh misler gbi
berremmm anneeemmm sen annişe gittin de temizlikler mi yaptın hayırlı evllatt afreim sanaa
cücümmm minikkuşumm anneemmm sen hastacıkmı oldun bakiimm kkıyamma ki hiçç bugün iisin dimeee
inş. bebekim...
oyy canım yaa...uykusuzluk cok fina valla...
ayyy başladımı bahar hazırlıklarııı neler ekiceksiniz menekşe sümbül falanmıı....bizde gittik haftasonu ne cicekler ne fideler vardııı domates biber fideleriii ayy nasıll içim gitti ama önce bizde balkonu düzenlicessss
oyy annişlerr bambaşka oluyoo olsun olsun yap bebişim yapki evlatlarımızda bize yapsın inş.
hoşgeldin meleğim...
evet annişime gittik akşam temizlik yaptım az bişey...
sen napıyon canım akşma naptınız bakem uyudunmu yine erkenden...
günaydın bebeğim ....
bizde seni cok ösledikkk
iyiyim bebişim cok sükür uyku ii geldiii turp gibi kalktım
ayy yine gelmesinde su ağrııı...
ilaçta içemiyom bi ihtimal diye diyee bakalım bebişim
sen napıyonnn kuzum keyfin nasılllllllll
dikkat etmeye çalışıyıorum cnm.ufaktan ufaktan iş yapıyorum.bende iyiyim canım can sıkıntısı öyle dolanıyorum...
kendini fazla yorma canım dikkat et kendine emi..
ufaklığın ütüsü bitti teyzesi çantamızda hazır.hala aklıma bişey geldikçe koyuyorum.valla balım akşam acayip başım ağrıdı yine ilaçta alamadımm öle sızmışımmm kociş maça bakarken...o yüzden erkende uyandım valla...pörtledii gözlerimm
sen nasılsın bebişim keyfin nasıl....
oyy hic üzmez annişini kuzucum ya....
teyzoşunun minnoşuu
ohh bayağı işler yapmışsın bebişim....
bittimi ütü hazırmı canta şimcik ...
evet teyzoş çantamızda hazırlandı. hala eksik gedik bişeyler ekliyorum.çantaların azını kapatmadık.kapanmazmış.kapatırsan erken doğarmış :44::44:selam millett ben geldimmm hepinizi özledimmmm napıyosunuz herkes bir işin ucundan tutmuş bakıomm
valla bebüşüm fesleğen ekcez bu akşam ben turkuaz saksı takımı almıştım onlara ekcez..bende geçen sene domates almıştım bu senede almayı düşünüyorum menekşe benim balkonumda olmuyo gölge bi yeri yok nerdeyse yanıyo menekşeler
amin meleğim inşallah..
hoşbuldumm tatlımm
yok valla dün iş çıkışı arkadaşla eminönüne gittik bebişi için bişiler aldık akşam kocişler karşıladı bizi vapur iskelesinde böle ellerine almışlar çiçekleri filan sonra bizi yemeğe götürdüler yedik içtik döndük evimize geç uyudumm yane
sen çiçekmi ekicennn bak muhakkak domates ek cherry domatesinden özellikle acaip veriyor ürün
içme kuzum içme benimde haftasonu cumartesi çok ağrıdı bütün gün ama ben gecesi dayanamayıp içtimm ilaç :26:
gelir mi acaba bebişlerimiz cücüm bu ay
ya gelmezse yine
hoşbuldumm tatlımm
yok valla dün iş çıkışı arkadaşla eminönüne gittik bebişi için bişiler aldık akşam kocişler karşıladı bizi vapur iskelesinde böle ellerine almışlar çiçekleri filan sonra bizi yemeğe götürdüler yedik içtik döndük evimize geç uyudumm yane
sen çiçekmi ekicennn bak muhakkak domates ek cherry domatesinden özellikle acaip veriyor ürün
içme kuzum içme benimde haftasonu cumartesi çok ağrıdı bütün gün ama ben gecesi dayanamayıp içtimm ilaç :26:
gelir mi acaba bebişlerimiz cücüm bu ay
ya gelmezse yine
günaydın topik sultanları.....Benim için yarın büyük gün olabilir...doktora gidiyorum....yine sancı çıkarsa doktor ilaçla falan müdahele etmeyecek doğumu bekleyeceğiz büyük ihtimal.....ama inş.çıkmaz tabide biraz daha büyütürüm yavrumu karnımda...
kızım içerde ne yapacağını şaşırdı artık...o kadar hareketli ki ne gecesi ne gündüzü belli...sürekli bi şeyler yapıyo...ayakları ta gögsümün altına değiyo nefes zor alıyorum...bobosunu şişiriyo karnımın bi tarafı top gibi oluyo:) üzülüyorum sığamıyo diye( sanki zorluk çekiyo gibi düşünüyorum....
sanırım yediğim her şeyi kendisi kapıyo...ben zayıflamaya başladım karnım kocaman oldu sivrildi iyice....ayyy ayyy az kaldı sabır diyorum sabır...
oyy canımcım sizin için hayırlısı neyse o olsun ozaman olsun....
yok bebişimm o zaten sığamadığı an cıkmak istediği an doğum başlar sen üzülme böle seylere....
sabırsızz minnak yaa...biran önce aranıza katılmak istiyooo
kaç kilo aldın sen tatlımmm her yediğinnn kızına yarıyoo maşallah ne güsell....
hangi isme karar verdinizz...konuştunmu eşinlee
günaydın bıcırlarım çalışkan hatunlar
günaydın bıcırlarım çalışkan hatunlar
sağol canım hayırlısı artık evet...çok sabırsız teyzesi çoookkkk....ben 9 10 kilo arası bi kilo aldım...ama nerdeyse hepsini karnımdan ve yanlarımdan aldım...basenler bacaklar,üst kısım aynen duruyo....karnım öne doğru gidiyo yayılma durdu....
eşim rana konusunda kararlı gibide...daha ben karar veremedim ya...rananın yanına bi şey uydurmakta zor....akşam bi yaren geldi aklıma...duru,inci,masal bi kaç isim daha var onlar yakın geliyo bana ama tamm bu olsun diyemiyorum...
sen ne durumdasın? kırmızılar gelmedi herhalde...inş.gelmez...:26:
günaydın tatlım ....
nasılsın..
ayağın nasıll oldu cnm
canım ben parol içiyorum çünkü doktorlarda hamişlere ağrı kesici olarak onu veriyo içebilirsiniz bence onu..
vayy vayy aferim koçişlerinize romantik aşıklar sizi...
ekicem canım geçen sene hazır saksıda almıştım bu sene kendim ekicem çimini ama zamanı gelemdi henüz sanırım...
hafta sonu köyde marul,maydonoz,dere otu,bamya,soğan ektik tarlaya 4 ailelik:)
günaydın topik sultanları.....Benim için yarın büyük gün olabilir...doktora gidiyorum....yine sancı çıkarsa doktor ilaçla falan müdahele etmeyecek doğumu bekleyeceğiz büyük ihtimal.....ama inş.çıkmaz tabide biraz daha büyütürüm yavrumu karnımda...
kızım içerde ne yapacağını şaşırdı artık...o kadar hareketli ki ne gecesi ne gündüzü belli...sürekli bi şeyler yapıyo...ayakları ta gögsümün altına değiyo nefes zor alıyorum...bobosunu şişiriyo karnımın bi tarafı top gibi oluyo:) üzülüyorum sığamıyo diye( sanki zorluk çekiyo gibi düşünüyorum....
sanırım yediğim her şeyi kendisi kapıyo...ben zayıflamaya başladım karnım kocaman oldu sivrildi iyice....ayyy ayyy az kaldı sabır diyorum sabır...
içmedim ama minoseti elime aldım tekrar indirdim valla...
bebişim ya keşke içmeseydin bari minoset parol falan içseydinn...
bende bilmiyomkii gelceklermiii hic bir belirtii yokkk bende yineeinş. gelirler yaaaa gelsinler nolurrrrrr...
dün akşam mideme vurdu baş ağrısı gidip kustum bide üstüneee üffföle işte kuzum
öle bebişim herşeyin hayırlısı ...
isim konusunu önemli tabii ama sen cok kararsızsınn berilde güseldiii dün sankii onuda düşünüyodun...
karar seninn içine hangisi sinicekseee onu koy kızçene
benim daha var tatlım 1 nisan bakalım bakalımmmm bekliyos işte her ay aynı şey hayırlısı olsun inş. cnm inş. gelmesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?