- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.921
baharın ilk günü olmasıyla kyifli olmak istiyorum ama ayagım çok agrıyo bugunçünki dün kurtlandık bindim motora arkadasımıza giittik
2 yaşında yakışıklımız var orda dayanamadık gel deyince bi oyunlar kurlar yapıyo bize ölünür o tontona
çim ekme tontişim fideler var hazır mısır çarşısından almıştık biz çimin büyümesini kim beklicek fideler 50 kuruş filandı geçen yıl onlardan ek
apeeekkk diye diye doğurcan bu kızı erkenden heeeinşallah erken doğmaz gününü bekler
cücüüüüüğüüüümm sen biliyon mu baş ağrısı ve mide bulantıları hamileliğe işaret
inş...bu ay bekleyişinin amacı değişirde bebişinin doğacağı günü beklemeye başlarsın...
evet canım berilde vardı unutmuşum yazmayı....artık bi karar vermemin zamanı geldi de geçiyo bile....
öle bebişim herşeyin hayırlısı ...
isim konusunu önemli tabii ama sen cok kararsızsınn berilde güseldiii dün sankii onuda düşünüyodun...
karar seninn içine hangisi sinicekseee onu koy kızçene
benim daha var tatlım 1 nisan bakalım bakalımmmm bekliyos işte her ay aynı şey hayırlısı olsun inş. cnm inş. gelmesss
çim ekme tontişim fideler var hazır mısır çarşısından almıştık biz çimin büyümesini kim beklicek fideler 50 kuruş filandı geçen yıl onlardan ek
apeeekkk diye diye doğurcan bu kızı erkenden heeeinşallah erken doğmaz gününü bekler
cücüüüüüğüüüümm sen biliyon mu baş ağrısı ve mide bulantıları hamileliğe işaret
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin bebişim..........
naptın sağlık ocağında minnak
gittim hemşire ablaları oğlumla oynadılarkilo tansiyon tahlil sonuçları felan baktılar. sonra kalbini bi dinleyelim dediler tabi benim paşam hiç durmadığı için yakalayamadı kalp atışını doplerle. onlarda tepişirken oğlumu sevdiler yaramaza bak durmuyo dediler. bende dedim o hep öyle. eyvah diyo hemşireler yandın sen
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
gittim hemşire ablaları oğlumla oynadılarkilo tansiyon tahlil sonuçları felan baktılar. sonra kalbini bi dinleyelim dediler tabi benim paşam hiç durmadığı için yakalayamadı kalp atışını doplerle. onlarda tepişirken oğlumu sevdiler yaramaza bak durmuyo dediler. bende dedim o hep öyle. eyvah diyo hemşireler yandın sen
tmm cnm sen işine bak. bende bi yandan işle ilgili fuar davetiyelerini gönderiyorum müşterilere. biyandan size bakıyorum şimdi bide kendi ütülerimize başlıcam.oyy kıpır kıpır maşallah bebişim ya...
yerler onu yaa..
bebişim ben bi evi süpürücemmm sonram gelirim okiş muckss
hoşgeldinnn pıstıkkkkk
valla bu oğlan topçu olacak babasının izinden gidecek isminin hakkını verecek diye korkarımmm
nasılsınız fıstıklarrr
mrb cnm.ii sen nasılsın?
iyiyim canım benimmm sizede sorayımmm ovülasyon teslerinden hamile olduğunu öğrenenler oluyomuşş yaa bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ikinci çizgiyi kıpkırmızı gördümmm sizce bu ne demekk???:26::26::26::26::26:
canım ovulasyon testi yumurtladığını gösteriyor. 2 çizgide koyu renkse eğer 48 saat içerisinde yumurtaların çatlayacak demek oluyor.
dün çalışsaydınız.bugünde çalışın.
yumurtlama zamanını tam olarak öğreniyosun o testle. bende hamile olduğum ay ovulasyon testi yapmıştım
benim batım dündü bitanemm bu ay 5 mart ta gördüm çizgiyi çalıştıkk o dönemde şimdi benim adet olmam gerekiyokenn tekrarmı yumurtluyom bennn :18::18::18:
aaaaa. çok ilginç. bunu ilk defa duyuyoruummm :44::44: kıs ovulasyon yerine gebelik testi yapsanaaaa çatlak.
ayyy inşallah hamişsindiiiirrrr. çok heyecanlıııı
ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff
ayyyy allahım inşallah hamişsindiiirrr.
ya ben hiç bekleyemezdim
ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?