bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ivittt bahar geldiii cok sükürr
oyy canım ya tabii o bıcırlara kim dayanabilirrr tam yemeliklkk oluyolar insan unutuyoo neresi ağrıyosaa ama sonra cıkıooo acısı valla
dinlen bugünn tatlışımmm ayağını fazlaa oynatmaaa

ama benim arada olur böle kuzum yaa baş ağrısı mideme vurur...
ama inş. didiğin gibidirr hamişimdir inş...
sende hamişsindirrrr inş... bebeğim benimmm Allahım inş. bu ay verir bebişlerimiziii

inş.. canım amin
bencede artık karar verme zamanı geldide geciooo bile bir an önce kararını ver bebişimm

benimde 1 nisan minnaıkmmm inşallah şaka yaparlar bizlereee

doğru diyon madamım ya diye diye doğuracağım herhalde

hosgeldin bebişim..........
naptın sağlık ocağında minnak

gittim hemşire ablaları oğlumla oynadılar kilo tansiyon tahlil sonuçları felan baktılar. sonra kalbini bi dinleyelim dediler tabi benim paşam hiç durmadığı için yakalayamadı kalp atışını doplerle. onlarda tepişirken oğlumu sevdiler yaramaza bak durmuyo dediler. bende dedim o hep öyle. eyvah diyo hemşireler yandın sen

oyy kıpır kıpır maşallah bebişim ya...
yerler onu yaa..
bebişim ben bi evi süpürücemmm sonram gelirim okiş muckss

hoşgeldinnn pıstıkkkkk
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

valla bu oğlan topçu olacak babasının izinden gidecek isminin hakkını verecek diye korkarımmm

oyy kıpır kıpır maşallah bebişim ya...
yerler onu yaa..
bebişim ben bi evi süpürücemmm sonram gelirim okiş muckss
tmm cnm sen işine bak. bende bi yandan işle ilgili fuar davetiyelerini gönderiyorum müşterilere. biyandan size bakıyorum şimdi bide kendi ütülerimize başlıcam.

hoşgeldinnn pıstıkkkkk

valla bu oğlan topçu olacak babasının izinden gidecek isminin hakkını verecek diye korkarımmm

hoşbulduk kuzuu.
valla nolcak bilemedim. hiç durmuyo paşam. videoya almak istiyorum karnımın şekilden şekile girmelerini o tepişirken
ama tek başına beceremedim

az önce sağlık ocağından gelirken eşimle konuşuyorum biyandan da yaşlı bi teyze karşıdan geliyodu birden elini karnıma koydu geçerken oyyy erkek erkek ... erkek doğuracak buuuu dedi

şaşırdım.

mrb cnm.ii sen nasılsın?

iyiyim canım benimmm sizede sorayımmm ovülasyon teslerinden hamile olduğunu öğrenenler oluyomuşş yaa bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ikinci çizgiyi kıpkırmızı gördümmm sizce bu ne demekk???:26::26::26::26::26:

canım ovulasyon testi yumurtladığını gösteriyor. 2 çizgide koyu renkse eğer 48 saat içerisinde yumurtaların çatlayacak demek oluyor.
dün çalışsaydınız.bugünde çalışın.
yumurtlama zamanını tam olarak öğreniyosun o testle. bende hamile olduğum ay ovulasyon testi yapmıştım

benim batım dündü bitanemm bu ay 5 mart ta gördüm çizgiyi çalıştıkk o dönemde şimdi benim adet olmam gerekiyokenn tekrarmı yumurtluyom bennn :18::18::18:

benim batım dündü bitanemm bu ay 5 mart ta gördüm çizgiyi çalıştıkk o dönemde şimdi benim adet olmam gerekiyokenn tekrarmı yumurtluyom bennn :18::18::18:

aaaaa. çok ilginç. bunu ilk defa duyuyoruummm :44::44: kıs ovulasyon yerine gebelik testi yapsanaaaa çatlak.
ayyy inşallah hamişsindiiiirrrr. çok heyecanlıııı

aaaaa. çok ilginç. bunu ilk defa duyuyoruummm :44::44: kıs ovulasyon yerine gebelik testi yapsanaaaa çatlak.
ayyy inşallah hamişsindiiiirrrr. çok heyecanlıııı

ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff

ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff

ayyyy allahım inşallah hamişsindiiirrr.
ya ben hiç bekleyemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…