bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytincim oğluşun ne yapıyo??

ah teyzesi sorma. hiç durmuyo. tepişiyo sürekli. sağlıkocağına gittim bugün. dün arayıp çağırmışlardı.
kalp atışını dinlemek istediler. benm paşa bi durmadıki kalbini dinlesinler.sürekli kıpır kıpır etti. onlarda bıraktılar karnımı seviyolar ayy çok tatlı hareket ediyoo dedi hemşireler.
oğluşum gördü güzel kızları tepişip durdu
senn prenses nasıl.?

ayy bu yaşlılar alem valla yaaa:)))
kuzum nolcak yat sen ac göbişini al eline teli çek işte dün benim arkadaş çekmiş şaka gibi yaa
hoşgeldin canımmm
nasılsınız fıstıklarrr

inşallah hamilesindir tatlım yaa bu ay çok hamile haberi alalım inşallahhh çok istiyorummmm
ayy nasıl sabrediyonuz helal valla e kırmızı gelince üzülmüycenmi
ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff

ölede üzülcem bölede üzülcem ama tek çizgi görüp adet gelesiye kadar beklemekte bi dert ama yarın sabah yapmayı planlıyorummm

ama inşşş bebişimm vardırr inşş benimledirrr

kızlarrrr ben dayanamadım test yaptımmm çoook silik bi şekilde 2. çizgiyi gördümmm ayyy çok heycanlandımmm kızzlarrr

ayy bu yaşlılar alem valla yaaa:)))
kuzum nolcak yat sen ac göbişini al eline teli çek işte dün benim arkadaş çekmiş şaka gibi yaa

sorma yaa teyze çok tatlıydı ama. ii cesaret ama yaa yoldan geçen birinin karnına elini koyuyosun yanından geçerken

dün akşamı çekmem lazımdı yaaa inanılmaz hareketler yaptı.karnımın girdiği şekilleri görsen şok olursun

ben demedimmi sana demedimmiii heeeeee hamilesiinnnnnn inşallahhhhh innşşaalllhhhhh o kadar çok isterim ki bunuuuuu
maşallahh barekallahh rabbim inşallah hamilesindir yaaa ama şimdi ble böyle çıktıysa sabahki kimbilir nasıl çıkarrr
ayyy çok heyecanlandım yaaaa görüyomusun sen offff bekleyemem kii git kan testi yaptır koş koşş
kızlarrrr ben dayanamadım test yaptımmm çoook silik bi şekilde 2. çizgiyi gördümmm ayyy çok heycanlandımmm kızzlarrr

çek kız çekk çok merak ettim valla o bundan sonra hep öle olacakk
geçen gün internette izledim şoka girdim resmen yaaa seninkide o şekildemi acep internetten bi göz atsana youtube çok komikler yaaa

dur kızz heycanlandırma hemennn inşş öyledirr şimdi kan testi versem anca yarına alırım herhalde ama yaa burda ölee özel sağlık poliklinikleri yokk zannetmiyommm devlet hastanesininde bakcağını bu saatte

eveeettttt eveeeettttttt geliyor bebiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş.
çok heyecanlıııııııııııııııııııııııııı.
çok şüküüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
doktora git doktora hemeeennn. kan testi yaptııırrr.sonucu al akşama kocişe süpris yaaaapppppppppppppppp

valla bence heyecanlansan ii olurrr ben olsam atlayıp zıplamıştım ama sen yapma bebiş varsa ki inşallah vardır bişicik olmasın onaa eşine hemen söyleme o beklesin cumaya kadar yarın kan testi yaptır cuma sonucunu alıp söylersin akşamında güzel haber varsa inşallah süpriz yaparsın eşine ayyy çok heyecanlııııı

haydii kızlarrrr nerdesinizzzzzz gelin de çıldıralımmmmmmpericik hamiiişşşşşşşşş hamişşşşşşş

kociş nöbetçiydi dün bugün evdeydi dinlenme için ben yanlış görmüyom dimi diye onada göstersim oda gördü hatta kan vermeye gidelim dedi ama saat 3 buçuktan sonra bakmazlar zannediyorummm bide çook silikti kızlar heycanlanmak istemiyommm sakin olun sizde bide adet olcakmışım gibi ağrılarım olup duruyoo korkuyorummm

tamam problem diil sen yeterki hamiş ol gerisi mühim diil sakinizz tamamm sakinizzz ama diilizzzzzzzama sakın o kırmızılar gelmesin tamammıııı

kıs bende adete 2 gün kala sabahın 7 sinde test yapmıştım.çok çok silik 2. çizgiyi gördüm. senn gibi inanamayıp kocişi kaldırdım bak 2.çizgi varmı diye
uyku sersemi çocuk şok olmuştu.
yok yok sana öyle geliyo çok silik o yine umutlanma üzülmeyelim felan demişti.
ama akşamına gidip kan verdik veee hamiştiimmm.
o yüzden silik milik 2.çizgi varyaaaaa çıldırabiliriiiiissssss

ayy periiii inş... hamişsinn Allahın izniyleee süper bi haberr bu yaaa....
nasıl sevindimmm nasıl nasılll nasıllllllllllll
inş. bebişim inş..... gelioo bebişlerr cok sükür Allahım nolur bizi yanıltma
ozaman cıldıralım kızlarrrrr

buda resmii bi bakın bakalımmm çokta gözükmüyoo amaaailk başlarda var bi çizgii

Son düzenleme:
heycanlandırmayın leyynn kötü oldum bak şindiii rabbim daha benim varmı belli değil ama rabbim sizede nasip etsin inşşşşşş.. bütün kalbimle dua ediyorum sizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…