- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.941
yarın sabah yapayım bariii yoksa böyle beklemek daha zor olucakkk:97::97::97::97::97:
hadi hayırlısı bi bebiş haberi alsak ne ii olur
inşallah hamişsindiiiirrrrrrrrr
ayy inşş canlarım yaaa dua edin emiii inşşş vardırrr rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşş
zeytincim oğluşun ne yapıyo??
tmm cnm sen işine bak. bende bi yandan işle ilgili fuar davetiyelerini gönderiyorum müşterilere. biyandan size bakıyorum şimdi bide kendi ütülerimize başlıcam.
hoşbulduk kuzuu.
valla nolcak bilemedim. hiç durmuyo paşam. videoya almak istiyorum karnımın şekilden şekile girmelerini o tepişirken
ama tek başına beceremedim
az önce sağlık ocağından gelirken eşimle konuşuyorum biyandan da yaşlı bi teyze karşıdan geliyodu birden elini karnıma koydu geçerkenoyyy erkek erkek ... erkek doğuracak buuuu dedi
şaşırdım.
nasılsınız fıstıklarrr
iyiyim canım benimmm sizede sorayımmm ovülasyon teslerinden hamile olduğunu öğrenenler oluyomuşş yaa bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ikinci çizgiyi kıpkırmızı gördümmm sizce bu ne demekk???:26::26::26::26::26:
ayyyy orda tek çizgi görürsem diye çok korkuyommmm:18::18::18::18::18: bir iki gün daha bekleyeyim diyom ama bilmiyorummm kocişimde cuma günü yap o zamana kadar gelmezse didiii offfffffffffffffff
ayy bu yaşlılar alem valla yaaa:)))
kuzum nolcak yat sen ac göbişini al eline teli çek işte dün benim arkadaş çekmiş şaka gibi yaa
hoşgeldin canımmm
inşallah hamilesindir tatlım yaa bu ay çok hamile haberi alalım inşallahhh çok istiyorummmm
ayy nasıl sabrediyonuz helal valla e kırmızı gelince üzülmüycenmi
ayy bu yaşlılar alem valla yaaa:)))
kuzum nolcak yat sen ac göbişini al eline teli çek işte dün benim arkadaş çekmiş şaka gibi yaa
kızlarrrr ben dayanamadım test yaptımmm çoook silik bi şekilde 2. çizgiyi gördümmm ayyy çok heycanlandımmm kızzlarrr
sorma yaa teyze çok tatlıydı ama. ii cesaret ama yaa yoldan geçen birinin karnına elini koyuyosun yanından geçerken
dün akşamı çekmem lazımdı yaaa inanılmaz hareketler yaptı.karnımın girdiği şekilleri görsen şok olursun
kızlarrrr ben dayanamadım test yaptımmm çoook silik bi şekilde 2. çizgiyi gördümmm ayyy çok heycanlandımmm kızzlarrr
dur kızz heycanlandırma hemennn inşş öyledirr şimdi kan testi versem anca yarına alırım herhalde ama yaa burda ölee özel sağlık poliklinikleri yokk zannetmiyommm devlet hastanesininde bakcağını bu saatte
eveeettttt eveeeettttttt geliyor bebiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş.
çok heyecanlıııııııııııııııııııııııııı.
çok şüküüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
doktora git doktora hemeeennn. kan testi yaptııırrr.sonucu al akşama kocişe süpris yaaaapppppppppppppppp
valla bence heyecanlansan ii olurrr ben olsam atlayıp zıplamıştım ama sen yapma bebiş varsa ki inşallah vardır bişicik olmasın onaa eşine hemen söyleme o beklesin cumaya kadar yarın kan testi yaptır cuma sonucunu alıp söylersin akşamında güzel haber varsa inşallah süpriz yaparsın eşine ayyy çok heyecanlııııı
haydii kızlarrrr nerdesinizzzzzz gelin de çıldıralımmmmmmpericik hamiiişşşşşşşşş hamişşşşşşş
kociş nöbetçiydi dün bugün evdeydi dinlenme için ben yanlış görmüyom dimi diye onada göstersim oda gördü hatta kan vermeye gidelim dedi ama saat 3 buçuktan sonra bakmazlar zannediyorummm bide çook silikti kızlar heycanlanmak istemiyommm sakin olun sizde bide adet olcakmışım gibi ağrılarım olup duruyoo korkuyorummm
kociş nöbetçiydi dün bugün evdeydi dinlenme için ben yanlış görmüyom dimi diye onada göstersim oda gördü hatta kan vermeye gidelim dedi ama saat 3 buçuktan sonra bakmazlar zannediyorummm bide çook silikti kızlar heycanlanmak istemiyommm sakin olun sizde bide adet olcakmışım gibi ağrılarım olup duruyoo korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?