bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyy ağlıycamm yaa gözlerim dolu dolu olduuu nasıl güzel bir duygu yaa rabbim sonuna kadar yaşatmak nasip etsinnn
baya bay çizgiyi görüyorumm süpperrr bişi bu yaa o şimdi durdukça dahada koyulaşır kuzummmm ayyy inşallah herşey sağlıkla yollunda gitsinnn
Eki Görüntüle 372816

buda resmii bi bakın bakalımmm çokta gözükmüyoo amaaailk başlarda var bi çizgii

aminnnnn rabbim dualarını kabul etsinnn aminnnnn
heycanlandırmayın leyynn kötü oldum bak şindiii rabbim daha benim varmı belli değil ama rabbim sizede nasip etsin inşşşşşş.. bütün kalbimle dua ediyorum sizleree

ayyy çok heyecanlıı biliom o durumlaruuu
koyu olanı zannetmedin dimi cücümmmm resimde çok belli olmuyooo gerçi yanıma koydum durup durup bakıyommm

koyu olanı zannetmedin dimi cücümmmm resimde çok belli olmuyooo gerçi yanıma koydum durup durup bakıyommm

kıs yok tabi onu sanmadımm....ama bence silik olması normalll senin batın dün diilmiydiii...
bence hamişsinnnn ....
Allahım bilirrr tabiii ama sabah hemencik kan testii yaptırrr bakalımmm herşeyin hayırlısı tatlışımmm oyy ya inş.. hamişsindir inş..

perimeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım hamişsin sen yaaaaaaaaaaaaa allahım devamını getirsin inşallaaaaaahhhhhhhh

inşşş canımmm inşşş dediğiniz gibidir inş öyledirrr allah razı olsunnn hepiciğinizdeennn kızlar izninizlee kocam bi hava al kendine gel didi hepinizi çoooooooooooooooookkk öpüyorumm çokta seviyorummmmmmmm allah sizlerede nasip etsin inş..........

ölesin ölesin Allahın izniylee bebişimmm....Allahımm devamını getirsin sağlıklı huzurlu bi hamişlik gecir inş.. tatlımmm
hadi cık hava al mis gibi hava zatenn....
ayyy süperr bişiy yaaa....bizde seni cok seviyoss güsel anniş ...
amin tatlışımm amin inş...

ayyy çok güzell çok güzelll tabi ya sen git havanı al gel tatlımm yaaa maşallah maşallahh darısı başımıza hayırlıısıylaaa

kısss cücüm bizde hamiş kalalımmm yaaaaaaaaa kocaman göbişlerimiz olsunnnn kuzummmm

ayy bebişimmm inş.. ya inş.. bizde bu ay sevinirizzz böle çoşarısss kuzum ya....
koca göbişli olurus inş..
kıslaaarrr inşallah bebişlerinis geliiiiirrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 372844

beğenirseniz adresimiz polarisss fiyatımız da 29,90 tl

çok tatlı madamımm.güle güle giy inşallah

çok mersi tatlım sende al çok çeşit rengi var ben çıkıyommmm tontşişimmm
ayy bayıldım kuzum ya...
fiyatıda cok iyiymişş...bende bakımm
bahar sezonunu acıyosun yanii bebişimm

sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun i akşamlar dilerimm öpüldünüz
kıslaaarrr inşallah bebişlerinis geliiiiirrrrrrrrrrrrrrr

çok tatlı madamımm.güle güle giy inşallah

çok mersi tatlım sende al çok çeşit rengi var ben çıkıyommmm tontşişimmm

sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun i akşamlar dilerimm öpüldünüz

tımam bakarım cıktığımdaa bebiş cok beğendimm süpermişş
hadii ii akşamlar kuzummmm sende öpüldün en kocamanındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…