- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.961
kızım sen hamişsinnn ya Allahın izniylee bayağııı bayağı bi cizgiii var süperrr süperrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 372816
buda resmii bi bakın bakalımmm çokta gözükmüyoo amaaailk başlarda var bi çizgii
heycanlandırmayın leyynn kötü oldum bak şindiii rabbim daha benim varmı belli değil ama rabbim sizede nasip etsin inşşşşşş.. bütün kalbimle dua ediyorum sizleree
koyu olanı zannetmedin dimi cücümmmm resimde çok belli olmuyooo gerçi yanıma koydum durup durup bakıyommm
koyu olanı zannetmedin dimi cücümmmm resimde çok belli olmuyooo gerçi yanıma koydum durup durup bakıyommm
inşşş canımmm inşşş dediğiniz gibidir inş öyledirrr allah razı olsunnn hepiciğinizdeennn kızlar izninizlee kocam bi hava al kendine gel didi hepinizi çoooooooooooooooookkk öpüyorumm çokta seviyorummmmmmmm allah sizlerede nasip etsin inş..........
inşşş canımmm inşşş dediğiniz gibidir inş öyledirrr allah razı olsunnn hepiciğinizdeennn kızlar izninizlee kocam bi hava al kendine gel didi hepinizi çoooooooooooooooookkk öpüyorumm çokta seviyorummmmmmmm allah sizlerede nasip etsin inş..........
kısss cücüm bizde hamiş kalalımmm yaaaaaaaaa kocaman göbişlerimiz olsunnnn kuzummmm
kısss cücüm bizde hamiş kalalımmm yaaaaaaaaa kocaman göbişlerimiz olsunnnn kuzummmm
kıslaaarrr inşallah bebişlerinis geliiiiirrrrrrrrrrrrrrrayy bebişimmm inş.. ya inş.. bizde bu ay sevinirizzz böle çoşarısss kuzum ya....
koca göbişli olurus inş..
ayy bayıldım kuzum ya...
fiyatıda cok iyiymişş...bende bakımm
bahar sezonunu acıyosun yanii bebişimm
kıslaaarrr inşallah bebişlerinis geliiiiirrrrrrrrrrrrrrr
çok tatlı madamımm.güle güle giy inşallah
netten almadın heralde bebişimm:44:
çok mersi tatlım sende al çok çeşit rengi var ben çıkıyommmm tontşişimmm
sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun i akşamlar dilerimm öpüldünüz
günaydınnnnn kızlarrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?