bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar merhaba.
ben annemdeyim merak etmeyin beni. öptüm hepinizi çok

mirabaa zeytin gözlüümm
oyy evini mis yapmıştaa annişine gitmişşş sefan olsunnn bebişimm

oyy annişmi gelioo ni güselll baksın sana hamiş sultannn
rüyanda hayırlara cıksınn bebişimm cok güsell bi rüya maşallah ii diyelim ii olsun
aminnnnn bebişim hayırlısını versinnn ALLAHIMM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİİİ NASİP ETSİNN İNŞ..

HAYIRLI CUMALAR OLSUNNN
oyyy inş. bizede nasip olsun böle yakışıklı güsek kızlarr huyları güselll bebişler inş...
ivit sabredicess beklicess umutluyus mutluyusss

aminnn aminnn inşallahh gelir bebişlerimisss
annecik geliyoo ne mutlu sana kıyamam bende annemle konuştum az önce o da yarın akşam gelebilir köyde de kendisi 1 ay oldu çok özledim vaallaaaha yaa
valla goodum baya bi ağladım ama şimdik turp gibiyimmmm maşallahh geldi geçti kocişim sağ olsunnn çok sefiom onu
kız goodjinim sen test yapmadınmı halenn
ahh kuzum ahh gelseler yaa hemencik çatlatıyolar bizi böylee
dur beya birimizinki gelmesinn işte nolur sankii

ivitt gelselerr ahh bi gelselerr

bu ayda uzadıı sankiiii bilmiyom bebişşş ama adet öncesii herşeyiii yaşıyomm suannbasımm catlıooo vallaha ama ilaç içmiyomm artık dayanamazsam bi parol içerim napımmm...

çok yorgunum keyifsizim hava berbat yagmur başladı fırtınada vardı zaten ufff ufaklıkta uyuyo evi süpüremiyorum canım sıkıldı çok

hadi ya istanbulda hava kötümüüü ankara güneşlii:44:bosverr bebiş bak ni güsell sohbet ediyoss evin işi bitmesss ufaklıta uyuyomuş zatennn

yapmadım canım ya tırsıyorum belki yarın yaparım yapmazsamda pazartesine kalır gelen giden yok hala hayırdır inşallah

İyilik yap ehli olana da olmayana da,ehline isabet ederse yerini bulur,etmez ise ehli sen olursun...

cumamız mübarek olsun dua ile

hava bozdu burda malesef tam ıssınmıştık ne güzel
aman evin işi bitmez çene yapalım zaten akşama eltimde yemek yicez evi süpürmem silmem yeterli
acıktım ben ama ufff acıkmayı hiç sevmiyorum ne yicem şimdi ben

asla vazgeçmem bizim doktor ikinci ameliyatta %6 şans verdi doktorun demesiyle ben neden umudumu yitireyim ki rabbimin ol demesi yeter ben inanıyorum ki olacak şükrederim hep rabbim hayırsız olan şeyi bana vermedi bundada bir hayır vardır çok insan var bnm gibi olupta bebeği olanlar herşeye şükür sevdiklerim yanımda olsun gerisi boş inş isteyen herkezin bebeği olur

haftasonu ısıncakmışş amaa sanırım....
bizde kocişin teyzesi burda o cağırmış yemeğee bizde oraya gidicesss bi kek yaparımmm bende götürmekk içinnn bugün rahatıss ohh
bende cok sık acıkıyorummm vallaa ama canımda hic bişiy istemiyooo değişikk bi durum vallahaa

oyyy oburiks senii aç dolabı ne varsa ye kır bi yumuta bana bana ye ohhh
aferim kız sana süpersin valla maşallahh hem saha çooooookkkk gençsin bebişimm illaki olacak bebeğiniz ama işte erken tespitler çok önemli ne zaman evlendiniz ne zaman bebek istemeye başladınız ve bu durumu ne zaman süre sonra öğrendiniz ayy ne çok sordumm beee

canım istemiyo ki yemek yemek yogurt ekmek yesemmi acaba pöööffff

yemek yapasımda yoktu zaten akşam kalabalık olcak bide keyfim yerine gelir belki

huhuuu ben geldim meleklerim benim...
şükür kavuşturana ....:119::119:
bana bölee güsel kolay kurbiş tarifi verin bakem...

Son düzenleme:
[
huhuuu ben geldim meleklerim benim...
şükür kavuşturana ....:119::119:
bana bölee güsel kolay kurbiş tarifi verin bakem...

hosgeldinnn bebişimmmm...
kıs yine misafirinmi var bakım

Malzemeler
1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
2 adet yumurta (bir tanesinin akı ayrılmış )

1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
Üzeri için
kırılmış fındık içi
Hazırlanışı
- Margarinimizi oda sıcaklığında yumuşamaya bırakalım.
- Bir yumurtanın akı ve fındık dışında ki bütün malzemeleri karıştıralım.
- Kulak memesi kıvamında hamur elde edelim.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak elimizde yuvarlayalım.
- Önce yumurta akına daha sonrada fındığa batırarak tepsimize dizelim. 160 derecede pişmeye bırakalım. Afiyet olsun…

Kakaolu Kurabiye
24 ~ 30 adet

• 2 adet yumurta
• 1 su bardağı pudra şekeri
• 250 gr. Margarin / Tereyağı, oda sıcaklığında
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• Aldığı kadar un
• 2 çorba kaşığı kakao

1. Derin bir kapta yumurta, tereyağı ve pudra şekerini iyice karıştırın.
2. İçine unu, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyip kıvamlı bir kurabiye hamuru hazırlayın.
3. Hamuru ikiye ayırın ve yarısına 2 çorba kaşığı kakaoyu ekleyip yoğurun.
4. Hamurları 15-20 dk dinlendirin.
5. Merdane ile iki hamuru da dikdörtgen şeklinde ayrı ayrı açın.
6. Daha sonra iki hamuru üst üste koyun ve rulo yapın hamuru.
7. Rulo yaptığımız hamurdan bezelere koparıp şekil verin.
8. Yağlanmış veya yağlı kâğıt serilmiş fırın tepsinize dizin.
9. 170 derece fırına kurabiyelerinizi koyun ve ve 5 dk. Sonra fırın ısınızı 130-150 dereceye düşürüp kurabiyelerinizi pişirin.

Yaklaşık 30 dk da pişiyor.

MANTAR KURUBİŞ
Kullanılan Malzemeler.
200 gr.nişasta(1paket)
2 adet yumurta
1 paket margarin
1 su bardağı pudraşekeri
1 vanilya
1 paket kabartma tozu
2.5 su bardağı un

üzeri için
kakao

Yapılışı:
1-Tüm malzemeleri karıştırıp hamur haline getiriniz.Hamurdan parçalar koparıp yuvarlayınız.Yuvarladığınız yuvarlak hamurları yağlı kağıt serilmiş,yada yağlanmış tepsiye diziniz.

2-Küçük bir şişenin ağız kısmını kakaoya batırıp,hamurların tepesine bastırınız.her yuvarlak için şişenin ağız kısmındaki kakaoyu tazeleyiniz.(Ben resimdeki gibi soda şişesi kullandım,tavsiye edebilirim.)

3-180 derecelik önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika kadar pişiriniz.Bu süre fırından fırına yada kullandığınız pişirme seçeneğine göre değişiklik gösterebilir.Bu nedenle hep söylediğim gibi yine söylüyorum,verilen saate güvenerek,ara sıra kontrol etmeyi unutmayın diyorum.Kurabiyelerin rengi aşırı pembeleşmememeli..Çok hafiften renk değiştirmesi yeterli.Bu nedenle piştikten sonra yada fırını kapattıktan sonra,fırında tutmayınız.
Afiyet olsun.

TAHİNLİ KURUBİŞ
MALZEMELER:1 çay bardağı sıvı yağ,1 su bardağı pudra şekeri,1 çay bardağı fındık(çekilmiş),4 yemek kaşığı tahin,1 tatlı kaşığı kabartma tozu ve alabildiği kadar un.

Tüm malzemelerimizi karıştırıp yumuşak bir hamur yapıyoruz.Hamurdan parçalar koparıp küçük toplar yapıyoruz ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsimize diziyoruz.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Yemesi çok zevkli kurabiyelerimiz oluyor.Çayla da muhteşem gidiyor.AFİYET OLSUN...
BENDEN BUKADAR BALIM 4 TARİFF

19yaşında evlendim adet düzensizliğim var die bi sene tedavi gördüm 7 ay korunduk tabi sonra bi sene tedavi gördüm öküz bi doktorum vardı hiç eşime test vermediki hep bana ama benim hiçbirşeyim yokmuş sonra öğrendikki eşimden kaynaklanıyor en çok ona üzüldüm gencecik yaşımda çocuğumun olmayacağını öğrendim eşimle beraber ağladık sonra geçti işte burdan hamile kalmak isteyenlere diyorum üzülmeyin yaw 1 sperm yeter keşke o 1sperm bizde olsaydı ...ama keşkelerlede hayat geçmez rabbim inan sabrını veriyor

bebeğim Allah razı olsun çok makbıle geçti ...
yarın akşama misafirim var gene:)
melekim benim sağool
yaa cucum ben sana dün dicektim ama unuttum 1 tane yasin okurmusun bi arkadaşın annesi ameliyat olucakta beyninde tümör varmış yarına kadar

ni dimik bebişimmmm başka bişiyler istiyosann msn ac ordan resimli yollım istersennn meleğimm...
oyy tabi okurum kuzummm şimdi kek yapıyommm duşumu alıp okurummm....
inş... ii olur iyileşir ALLAHIM SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASINNN EVLATLARINA BAĞIŞLASIN BEBİŞİM

kızlar (evdeki kızlar) evim şahaneyi izliyomusunuz kanal d de bende katılmak istiyom ama hep zengin evlere gidiyolar benim çiftliğime gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…