- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.521
tımam melekim kolay gelsin...
topikde kimsecikler yok bende işlerimi toparlıyayım bari minnoşlar uyanana kadar...
ben geldim ben geldimm napıyonn balımmm hadi geldee sohbet edelimmm
kızlar merhaba.
ben annemdeyim merak etmeyin beni. öptüm hepinizi çok
kızlarrr bugün annem memleketten geliyoo çok mutluyummm birde dün akşam inşş rabbim hayırlara çıkarsın bebeğim olmuş onu emziriyoken gördüm hemde kızmışşş çok değişik duygularla uyandımmm
şu mübarek cuma günü hürmetine peygamber efendimiz hürmetine inşşş rabbim sizlerede nasip etsin hep dualarımdasınız canlarım benimm
ben geldim arkadasım yakışıklı oğluşunu bana bıraktı onunla oynaştık biraz uyuttum geldim afacanımı
madamım niye ağladın o kadar sen çok üzdün beni yapma öyle gelicek bebişlerimiz sabır
hoş geldin hoş geldin
kızlarrr bugün annem memleketten geliyoo çok mutluyummm birde dün akşam inşş rabbim hayırlara çıkarsın bebeğim olmuş onu emziriyoken gördüm hemde kızmışşş çok değişik duygularla uyandımmm
şu mübarek cuma günü hürmetine peygamber efendimiz hürmetine inşşş rabbim sizlerede nasip etsin hep dualarımdasınız canlarım benimm
ben geldim arkadasım yakışıklı oğluşunu bana bıraktı onunla oynaştık biraz uyuttum geldim afacanımı
madamım niye ağladın o kadar sen çok üzdün beni yapma öyle gelicek bebişlerimiz sabır
oyyy ben sana kıyamam yaa meleğim ....
napalımmm kuzum bu ayda gelmediii elimizden bişiy gelmiooo ama umutluyusss cok sükür inanclıyızz....herşeyin hayırlısını versin Rabbim
benimde gelcek sankii ha bire tuvalete gidiyommm geldii gibi geliooo ama simdilik yokk başımda ağrıooo adet öncesi hep olurr bilmiyommm hayırlısııı olsun hepimiz için....
aramıza yeni gelen arkadaşa hayran kaldımm hayata bu kadar pozitif bakmasınaaamaşallah diyomm ama umudunu kaybetmee Allahımmm için öle kolaykiii ol deserse olurr
hosbuldum hosbuldummm
napıyosunn bebişimm
aminnn aminnn inşallahh gelir bebişlerimisss
annecik geliyoo ne mutlu sana kıyamam bende annemle konuştum az önce o da yarın akşam gelebilir köyde de kendisi 1 ay oldu çok özledim vaallaaaha yaa
valla goodum baya bi ağladım ama şimdik turp gibiyimmmm maşallahh geldi geçti kocişim sağ olsunnn çok sefiom onu
kız goodjinim sen test yapmadınmı halenn
ahh kuzum ahh gelseler yaa hemencik çatlatıyolar bizi böylee
dur beya birimizinki gelmesinn işte nolur sankii
çok yorgunum keyifsizim hava berbat yagmur başladı fırtınada vardı zaten ufff ufaklıkta uyuyo evi süpüremiyorum canım sıkıldı çok
aminnn aminnn inşallahh gelir bebişlerimisss
annecik geliyoo ne mutlu sana kıyamam bende annemle konuştum az önce o da yarın akşam gelebilir köyde de kendisi 1 ay oldu çok özledim vaallaaaha yaa
valla goodum baya bi ağladım ama şimdik turp gibiyimmmm maşallahh geldi geçti kocişim sağ olsunnn çok sefiom onu
kız goodjinim sen test yapmadınmı halenn
ahh kuzum ahh gelseler yaa hemencik çatlatıyolar bizi böylee
dur beya birimizinki gelmesinn işte nolur sankii
ivitt gelselerr ahh bi gelselerr
bu ayda uzadıı sankiiii bilmiyom bebişşş ama adet öncesii herşeyiii yaşıyomm suannbasımm catlıooo vallaha ama ilaç içmiyomm artık dayanamazsam bi parol içerim napımmm...
hadi ya istanbulda hava kötümüüü ankara güneşlii:44:bosverr bebiş bak ni güsell sohbet ediyoss evin işi bitmesssufaklıta uyuyomuş zatennn
aramıza hoşgeldin canımm pozitif insanları çooooooooooooooookkkk seviyoruz bu topik pür neşe hereşeye rağmen
hayatın ne zaman ne şartlarda bize ne sunacağı belli değildir önünde çok uzun yıllar var bebekten sakın vazgeçmeyin aynı durum bizim bi arkadaşımızda vardı doktor ameliyata bile gerek yok sende hiç sperm yok demişti ama onlar karı koca vazgeçmedi denemedikleri kürler kalmadı adam ameliyatta oldu 7 sene sonra ard arda bebişleri oldu aralarında 1 yaş bile yok nerdeyse biri kız biri erkek şimdi o yüzden rabbimin mucizesine güven sakın pes etmeyin işte o zaman kaybedersiniz
hava bozdu burda malesef tam ıssınmıştık ne güzel
aman evin işi bitmez çene yapalım zaten akşama eltimde yemek yicez evi süpürmem silmem yeterli
acıktım ben ama ufff acıkmayı hiç sevmiyorum ne yicem şimdi ben
hava bozdu burda malesef tam ıssınmıştık ne güzel
aman evin işi bitmez çene yapalım zaten akşama eltimde yemek yicez evi süpürmem silmem yeterli
acıktım ben ama ufff acıkmayı hiç sevmiyorum ne yicem şimdi ben
asla vazgeçmem bizim doktor ikinci ameliyatta %6 şans verdi doktorun demesiyle ben neden umudumu yitireyim ki rabbimin ol demesi yeter ben inanıyorum ki olacak şükrederim hep rabbim hayırsız olan şeyi bana vermedi bundada bir hayır vardır çok insan var bnm gibi olupta bebeği olanlar herşeye şükür sevdiklerim yanımda olsun gerisi boşinş isteyen herkezin bebeği olur
oyyy oburiks senii aç dolabı ne varsa ye kır bi yumuta bana bana ye ohhh
aferim kız sana süpersin valla maşallahh hem saha çooooookkkk gençsin bebişimm illaki olacak bebeğiniz ama işte erken tespitler çok önemli ne zaman evlendiniz ne zaman bebek istemeye başladınız ve bu durumu ne zaman süre sonra öğrendiniz ayy ne çok sordumm beee
haftasonu ısıncakmışş amaa sanırım....
bizde kocişin teyzesi burda o cağırmış yemeğee bizde oraya gidicesss bi kek yaparımmm bende götürmekk içinnn bugün rahatıss ohh
bende cok sık acıkıyorummm vallaa ama canımda hic bişiy istemiyooo değişikk bi durum vallahaa
huhuuu ben geldim meleklerim benim...
şükür kavuşturana ....:119::119:
bana bölee güsel kolay kurbiş tarifi verin bakem...
oyyy oburiks senii aç dolabı ne varsa ye kır bi yumuta bana bana ye ohhh
aferim kız sana süpersin valla maşallahh hem saha çooooookkkk gençsin bebişimm illaki olacak bebeğiniz ama işte erken tespitler çok önemli ne zaman evlendiniz ne zaman bebek istemeye başladınız ve bu durumu ne zaman süre sonra öğrendiniz ayy ne çok sordumm beee
bebeğim Allah razı olsun çok makbıle geçti ...
yarın akşama misafirim var gene:)
melekim benim sağool
yaa cucum ben sana dün dicektim ama unuttum 1 tane yasin okurmusun bi arkadaşın annesi ameliyat olucakta beyninde tümör varmış yarına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?