- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.541
huhuuu ben geldim meleklerim benim...
şükür kavuşturana ....:119::119:
bana bölee güsel kolay kurbiş tarifi verin bakem...
ni dimik bebişimmmm başka bişiyler istiyosann msn ac ordan resimli yollım istersennn meleğimm...
oyy tabi okurum kuzummm şimdi kek yapıyommm duşumu alıp okurummm....
inş... ii olur iyileşir ALLAHIM SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASINNN EVLATLARINA BAĞIŞLASIN BEBİŞİM
kızlar (evdeki kızlar) evim şahaneyi izliyomusunuz kanal d de bende katılmak istiyom ama hep zengin evlere gidiyolar benim çiftliğime gelmezler
19yaşında evlendim adet düzensizliğim var die bi sene tedavi gördüm 7 ay korunduk tabi sonra bi sene tedavi gördüm öküz bi doktorum vardı hiç eşime test vermediki hep bana ama benim hiçbirşeyim yokmuş sonra öğrendikki eşimden kaynaklanıyor en çok ona üzüldüm gencecik yaşımda çocuğumun olmayacağını öğrendimeşimle beraber ağladık sonra geçti işte burdan hamile kalmak isteyenlere diyorum üzülmeyin yaw 1 sperm yeter keşke o 1sperm bizde olsaydı ...ama keşkelerlede hayat geçmez rabbim inan sabrını veriyor
kızlar (evdeki kızlar) evim şahaneyi izliyomusunuz kanal d de bende katılmak istiyom ama hep zengin evlere gidiyolar benim çiftliğime gelmezler
kızlarrr akşamaa beşamel soslu fırında karnıbahar yapıcam yanınada domates çorbası başka ne yapabilirim yanınaa fikir versenizeee
hımmmmm hemen benim meşhur kurabiyemi yazıyorum sana minnakımmmm
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
yarım paket birma margarin özellikle birma diyorum çünkü diğerlerinin kokusu ağır geliyo bana yinede sen bilirsin
1 su çay bardağı sıvı yağı
1 kabartma tozu
2 paket vanilya
1 su bardağı nişasta
geri kalanını un koyacaksıın ama bunun ölçüsü yok baştan bi bardak koy az gelirse ekle sonra azar azar
şimdi bunları avucunda yuvarlıyosun sonra işarte parmağınla ortasına delik açıyosun içine vişne reçelin varsa birer tane vişne koy
ısıtılmış fırına atıyosun 180 derece mesela piştiğini şöyle anlıcaksın hamurun üstü çok hafif çatlamış gibi duracak elinle dokun yumuşak olacak ama çok diil ve beyaz olacak akın karartma fırından çıkarınca o kendini çekiyo zaten ok mi fıstık vişne yoksa başka bişide yoksa düz yuvarla üstüne fıntık parçalarını batır
teşekkür ederim meleğimm...
1 su bardağımı 1 çay bardağımı sıvıyağ kuzum..:26:
çok şaşırtıcı yazmışım sanırım çay bardağı bebeğim
tamam meleğim çok sağol..
Benimde karnım ağırıyo hafiften sanırım yumoşlarım çatlıyo...
Hu huuuuuuuuuuuuuDemek yumoşlarrr çatlama peşindeeee
ayoll ben çok yoğunum şu iki akşam temizlik yapcam hazırlık yapcam...
Valla ben anlamam şimdi sen temizlik yapıcan diye o güzelim çatlamış yumoşlar napsın öle mölül mölüll senin keyfini mi beklicekk
Valla ben anlamam şimdi sen temizlik yapıcan diye o güzelim çatlamış yumoşlar napsın öle mölül mölüll senin keyfini mi beklicekk
neyse artık bakalım madamım tımam tımam...
Bende bayıldım profile kuzum yaaa
oyy seninnn profil resminii yirimm ya cok sekerr
Evet yaaa bende bittim buna dün akşam facebookta biri yayınlamış bayıldım bayıldım kocişe dedim valla bundan istiyom ben anlamam didim o da bi o kaldı eve sokmadığımız onuda alırıs dedi
evet bebem yaaa bitiyorum buna dünden berii buna bakıommm küçük sıpa yaaa
ayy ivitt ya cok tatlıı sezerciğinin bi filminde vardıyaaa sıpacıkkk ayy tontiş bi cocuk vardı acık arttımada satılcaktııı tontişş cocukk dioo benimm babam cok zenginnn binicemm üstüne vurucam kırbacı vurucamm kırbacııı tabii aysecikk alıyoo sıpacığıııayy o sahne geldii aklınaaa
VALLLA kocişte onu hatırlattı bana artık diyo binersin üstüne vurursun kırbaçı vurursun diyoo
oyy hiç kıyılırmı ona ya alırım ben onu koynuma uyurum beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?