bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

merhaba kızlar.....bu sabah bi sancıyıla uyandım tamm geliyo dedim...belim,kasıklarım,karnım nasıl sancıdı...nefes almakta bile çok zorlandım....5 dk kadar sürdü sonra hafifleyerek kayboldu sancı...yüzüm,elim,ayağım şişmişti şimdi indiler...çok tuhaf duygular içindeyim....geceuyuyamıyorum ya kafamda bi şeyler kuruyorum...aklıma doğum sırasında bana bi şey olursa yavruma kim bakar dedim...sabah kalkınca eşime bana bi şey olursa kızımızı kimseye bırakma sen bak diyeceğim dedim...ama vazgeçtim üzülür diye...zaten çok hassas içi titriyo bana bakarken...Allah yardımcımız olsun.....

minnakımmmm napıysunn
nerde gene bu halkk

valla bilmiyomkiii yine sessiz sedasız gittiler vallahaa
kaldık başbaşaa....
yimek yemeye gittiler herhaldeee....
sen acıkmadınmı bebişimm....
bendee halımın kenarlarıı cok kirlenmişş hemencikk onu sildimmm acık renk cok cabık kirleniooo

ayyy niye böel kötü seyler düşünüyosunuz yaa...hamişler kendinize gelinnn yaa...
ne bu karamsar haller ii düşünün yaa sağlıkla alıcaksınız bebişlerinizi kucağınızaa hic bi sorun olmıcakkk Allahın izniylee....
hamişlik böle bişiymii madamımm:44:
lütfennn ii düşününn ni güsell bişeye sahipsinizzz gelioo meleklerr ve sağlıklı bi şekildee alıcaksın kucağına tımam mıııııııııııı bebişimmmm

napıyonus bakim kızlar.
herkes iimi. benm temizlik tam gaz devam ediyo. ama daha çok var çok.
kaçta biter acep
şuan eymenin odası temizleniyo
bende yemek yapıyorm acıkmıştır abla

bende pişman oluyorum sonra düşündüklerim için ama manide olamıyorum işte....hani annelerimiz söyler ya anne olunca anlarsın diye...o söze geliyorum herhalde...her şeyden korkar oldum...sonra silkelen kendine geliyorum benden cesuru yok o zamn...

OYY KIYAMAM yaa böle düşünme sakın güzel düşünn güzel olacak inşallah herşey
ayy benim püsküllerim yok ama açık renk mutfak bilem açık renkte
ben yemek yemedim minnaıkm acıkmıyom sanırım iştahım kapandıı yaşasınnn
bizde öyle dşüncelere kapılırız sanırsam minnak ruh halimiz acaip değişecek ama inşalah en güzel haliyle hatırlarız hamileleiklerimizi

ben geldim ama acayip yedim tam tamına 1 tam ekmek yedim vallahi yaa inanamıyorum kendime...
ne olacak benim sonum bebişlerim yaaa

her şey güzelolacak di mi madamım

ohhh eymenimin odası en temizi olsun bakimmm bi tek toz bile görmicem bakk ona göreeee
ivit ivit ama sağolsun güzel temizliyo gerçekten.
eymenin çekmecelerini bile sildi. yatağını çıkardı örtülerini silkeledi felan.
perdesinide astı teyzesii.

ben geldim ama acayip yedim tam tamına 1 tam ekmek yedim vallahi yaa inanamıyorum kendime...
ne olacak benim sonum bebişlerim yaaa
neyle yedin kıs o 1 tam ekmeği
ohhh afiyet olsuuunnnnn

napıyonus bakim kızlar.
herkes iimi. benm temizlik tam gaz devam ediyo. ama daha çok var çok.
kaçta biter acep
şuan eymenin odası temizleniyo
bende yemek yapıyorm acıkmıştır abla

napalım bebişş valla ben öle oturuyomm boş boş
ohh valla mis miss olcak evinn....
oyyy kuzumun odasımı temzilenioo yir teyzoşlarıı onuu
acıkmıştır valla teyzoşşş

yok bebişimm düşünme öle kötüüü seyler herşey yolunda cok sükürrr ivit annişim banada söler anne olunca anlarsın beni diyeee
tabikiii duygusall olman cok normalll ama düşünmee cünkü herşey yolunda tımam mııı

ivit acık renkk zor vallahaa püsküllerim benimdee yokkkk zaten shaggy halııı heryer püsküllü gibiiama temizlenincede cok güsell duruyooo...
ivit bizde böle olcass dimiii duygusal hatunlar olcazzz oyy oyyy inş.. bebişimm cok güsel bi hamişlik geciririss hayırlısıyla bi hamiş kalalımdaa

evet şükürler olsun her şey yolunda sayılır...her şey güzel olacak bende inanıyorum buna

zeytincim merhaba...güle güle kirletsin eymenin odasını....
merhaba canım.nasılsın bakalım. benden önce doğurmaya kalkma kıs senn kız aceleci.
ben haftaya doğuruyorum bakalım hangimiz önce doğuracak

napalım bebişş valla ben öle oturuyomm boş boş
ohh valla mis miss olcak evinn....
oyyy kuzumun odasımı temzilenioo yir teyzoşlarıı onuu
acıkmıştır valla teyzoşşş

ay evet evim mis olacak çok mutluyuummmmm.
ivit odamıs temizlendiiiii.
kıs teyze diiil abla dediğime bakma. 15 yaşında çocuğu var ama kendisi 31 yaşında :44::44:

kızıma kalsa gelecekte ilaç alıyorum ya gelemiyo:) yok yok öncelik sizde...herkes zamanını beklesin lütfen:) haftaya bugün randevum var o zamna kadar ilaca devam...ondan sonra ne olur bilemem....inş.ben gelmek istedim yok dediniz şimdide ben gelmiyorum deyip bekletmez bizi:)

hayırlısı canım..sağlıklı doğsnlar da gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…