- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.501
sölemem zeytinim canınız çeker sonraa....
hoşgeldin koleram....
evet herkez bi gitti bi daha dönen olmadı dün ben yoktum bugün onlar...
kıslaaarrr ben acele çıkmak zorunda kaldım telefon geldi kaynım aldı evden beni ev temizledik yeni ev tutmuş yardım ettim çok yoruldum
bu haftasonu böyle yogun geçicek ölen eniştenin 40 duası var
berrremmmmm nasılsın bitanemmmmmmmmm
bende varım bebeğim olmayacak ama çokta mutluyuz eşimle. maşaalh mutlu olanlara sizinki yine bi umut bzim hiç umudumuz yok eşimde azospermi var mikroteseolduk sperm çıkmadı olmayacak ama ben yinede mutluyum hiçbirşeyi kafama takmıyorum takmıyoruz benim genetiğimde de var var yarın ölcen deselerde korkmam tek korkum var amellerimden gerisi boş dünyanın en fakiride olsam ben mutluyum yanımda hayat arkadaşım oh ne güzel dünya üzülmeye değmez üzüldüklerimiz bizi cennete mi sokacak hayıır ağlayıcamı olacak tabikide hayır onun için ye iç dua et
ne kadar pozitsiniz ne kadar neşelisiniz maşallah.....
hoşgeldiniz bu aradada...
iyiyim meleğim sen nasılsın...
son günlerin değilmi artık iş yerinde..:26:
bende varım bebeğim olmayacak ama çokta mutluyuz eşimle. maşaalh mutlu olanlara sizinki yine bi umut bzim hiç umudumuz yok eşimde azospermi var mikroteseolduk sperm çıkmadı olmayacak ama ben yinede mutluyum hiçbirşeyi kafama takmıyorum takmıyoruz benim genetiğimde de var var yarın ölcen deselerde korkmam tek korkum var amellerimden gerisi boş dünyanın en fakiride olsam ben mutluyum yanımda hayat arkadaşım oh ne güzel dünya üzülmeye değmez üzüldüklerimiz bizi cennete mi sokacak hayıır ağlayıcamı olacak tabikide hayır onun için ye iç dua et
hoşbulduk cnm .pozitif olmak iyidir ya hiç yaşlanmayız işte
aynen öyle zaten bizim topiğimiz hep pozitiflerle dolu...
kaç yaşındasın..
22 yaşındayım tabi üzüldüğüm zamanlar oldu bebeğim olmayacak die ama inanın değmez şu evlatlık meselesini düşünürsem eğer 10 sene sonra daha yaşım küçük nolcağı belli olmaz bu arada arnızana hoşbuldum
iyiyim canım bende. evet berrem son günlerim ayın 5 inde dr a çıkıcam raporumu yazıcak inşallahhh. sabahları yataktan kalkmak 2 katı zorlaştı valla
22 yaşındayım tabi üzüldüğüm zamanlar oldu bebeğim olmayacak die ama inanın değmez şu evlatlık meselesini düşünürsem eğer 10 sene sonra daha yaşım küçük nolcağı belli olmaz bu arada arnızana hoşbuldum
meleğimmmmdün gece itibari ile kırmızılarım göründü ilk defa ağladım hemide çok ağladım kocişim bütün gece teselli etti beni canım benim yaa ama mutluyum umutluyum iiki sevdiklerim yanımda heleki dünki aramıza yeni katılan arkadaşın bu kadar pozitifliğine karşı benim ağlamam çokk ayıppp bence
çok sevindim canım artık evinde dinlen bebişini bekle annişinde gelir sana yardıma...
aa kıs sen bendende minnakmışsın heee
maşallah maşllah...
meleğimmmm
üzülmek yok ağlamak hiç yok hayırlısını istiyoruz inşallah bir gün gelicek inanıyoruz Allah'ın izniyle
biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız...
bende seni çok seviyorum minnak şeyyyyy tamam üzülmke yok ağlamak yok
öğlen gibi görşürz canlar
dün gece itibari ile kırmızılarım göründü ilk defa ağladım hemide çok ağladım kocişim bütün gece teselli etti beni canım benim yaa ama mutluyum umutluyum iiki sevdiklerim yanımda heleki dünki aramıza yeni katılan arkadaşın bu kadar pozitifliğine karşı benim ağlamam çokk ayıppp bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?