bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kıslaaarrr ben acele çıkmak zorunda kaldım telefon geldi kaynım aldı evden beni ev temizledik yeni ev tutmuş yardım ettim çok yoruldum
bu haftasonu böyle yogun geçicek ölen eniştenin 40 duası var

bende varım bebeğim olmayacak ama çokta mutluyuz eşimle. maşaalh mutlu olanlara sizinki yine bi umut bzim hiç umudumuz yok eşimde azospermi var mikroteseolduk sperm çıkmadı olmayacak ama ben yinede mutluyum hiçbirşeyi kafama takmıyorum takmıyoruz benim genetiğimde de var var yarın ölcen deselerde korkmam tek korkum var amellerimden gerisi boş dünyanın en fakiride olsam ben mutluyum yanımda hayat arkadaşım oh ne güzel dünya üzülmeye değmez üzüldüklerimiz bizi cennete mi sokacak hayıır ağlayıcamı olacak tabikide hayır onun için ye iç dua et

ne kadar pozitsiniz ne kadar neşelisiniz maşallah.....
hoşgeldiniz bu aradada...

Son düzenleme:
iyiyim meleğim sen nasılsın...
son günlerin değilmi artık iş yerinde..:26:

iyiyim canım bende. evet berrem son günlerim ayın 5 inde dr a çıkıcam raporumu yazıcak inşallahhh. sabahları yataktan kalkmak 2 katı zorlaştı valla

zezeq öncelikle aramıza hoşgeldin canım. ben bekarken düşünmüştüm bu konuyu. acaba çocuğum olmasa ne yapardım die.
ve kararım şuydu. sahipsizkalmış bir bebeği evlatlık edinirdim.
kendi kanınan olmasada canından olur. annelik doğurmakla bitmiyo çünkü. önemli olan iyi bir insan yetiştirmek. ve çokbüyük sevap olurdu bence bu.

aynen öyle zaten bizim topiğimiz hep pozitiflerle dolu...
kaç yaşındasın..

22 yaşındayım tabi üzüldüğüm zamanlar oldu bebeğim olmayacak die ama inanın değmez şu evlatlık meselesini düşünürsem eğer 10 sene sonra daha yaşım küçük nolcağı belli olmaz bu arada arnızana hoşbuldum

dün gece itibari ile kırmızılarım göründü ilk defa ağladım hemide çok ağladım kocişim bütün gece teselli etti beni canım benim yaa ama mutluyum umutluyum iiki sevdiklerim yanımda heleki dünki aramıza yeni katılan arkadaşın bu kadar pozitifliğine karşı benim ağlamam çokk ayıppp bence

aramıza hoşgeldin canımm pozitif insanları çooooooooooooooookkkk seviyoruz bu topik pür neşe hereşeye rağmen

hayatın ne zaman ne şartlarda bize ne sunacağı belli değildir önünde çok uzun yıllar var bebekten sakın vazgeçmeyin aynı durum bizim bi arkadaşımızda vardı doktor ameliyata bile gerek yok sende hiç sperm yok demişti ama onlar karı koca vazgeçmedi denemedikleri kürler kalmadı adam ameliyatta oldu 7 sene sonra ard arda bebişleri oldu aralarında 1 yaş bile yok nerdeyse biri kız biri erkek şimdi o yüzden rabbimin mucizesine güven sakın pes etmeyin işte o zaman kaybedersiniz

iyiyim canım bende. evet berrem son günlerim ayın 5 inde dr a çıkıcam raporumu yazıcak inşallahhh. sabahları yataktan kalkmak 2 katı zorlaştı valla

çok sevindim canım artık evinde dinlen bebişini bekle annişinde gelir sana yardıma...

aa kıs sen bendende minnakmışsın heee
maşallah maşllah...

meleğimmmm
üzülmek yok ağlamak hiç yok hayırlısını istiyoruz inşallah bir gün gelicek inanıyoruz Allah'ın izniyle
biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız...

bende seni çok seviyorum minnak şeyyyyy tamam üzülmke yok ağlamak yok

kızlarrr bugün annem memleketten geliyoo çok mutluyummm birde dün akşam inşş rabbim hayırlara çıkarsın bebeğim olmuş onu emziriyoken gördüm hemde kızmışşş çok değişik duygularla uyandımmm
şu mübarek cuma günü hürmetine peygamber efendimiz hürmetine inşşş rabbim sizlerede nasip etsin hep dualarımdasınız canlarım benimm

ben geldim arkadasım yakışıklı oğluşunu bana bıraktı onunla oynaştık biraz uyuttum geldim afacanımı
madamım niye ağladın o kadar sen çok üzdün beni yapma öyle gelicek bebişlerimiz sabır

oyyy ben sana kıyamam yaa meleğim ....
napalımmm kuzum bu ayda gelmediii elimizden bişiy gelmiooo ama umutluyusss cok sükür inanclıyızz....herşeyin hayırlısını versin Rabbim
benimde gelcek sankii ha bire tuvalete gidiyommm geldii gibi geliooo ama simdilik yokk başımda ağrıooo adet öncesi hep olurr bilmiyommm hayırlısııı olsun hepimiz için....
aramıza yeni gelen arkadaşa hayran kaldımm hayata bu kadar pozitif bakmasınaaamaşallah diyomm ama umudunu kaybetmee Allahımmm için öle kolaykiii ol deserse olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…