bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Oyssss birden simarasim geldi bak :))) bende seni cok sevirem koleram eymenide sevirem hadi bitir su isleride uzat ayaklarini artik
Ama ben geldim herkesler gitmiiiiiş

Yoğun bi gündü kızlar hala 2011 hesaplarımı toplamaya çalışıyorum.

Mutabakatlar bitmeden salmaz bunlar beni

Madamım seni çok seviyorum....

Içimden geldi...

Ben geldum sizi gormeye ama kimsecikler yok malesef bende temizlige baslicam birazdan hava gunesli bugun kocisle evi parlaticaz o terasi ben evi cok isimiz var cokkk hepinizi opuyrumm ii haftasonlariii

Ben geldum sizi gormeye ama kimsecikler yok malesef bende temizlige baslicam birazdan hava gunesli bugun kocisle evi parlaticaz o terasi ben evi cok isimiz var cokkk hepinizi opuyrumm ii haftasonlariii

ben çalışıyorum bugün madamım...
hoşgeldinn ..
kolay gelsin meleğim...
hee bu arada dünki kurbişi yaptım cucumunkinide yaptım:)
ikiside nefis oldu nefis...

kızlar merhabaaaa.
dün kontrole gittik. oğluşum gelmekten vazgeçtiiiiiiiiiii :44::44::44:
doktor amcamız rahim ağzı tamamen kapalı değil 1 hafta daha bekleyelim ama çok dikkatli olacaksın dedi.
piki dedim bende. eğer rahim azını bugün tamamen kapalı görseydim hemen alacaktım dedi.
eşimde dedi eğer risk varsa beklemeyelim alın ben ikisinide riskeatmak istemiyorum dedi.
doktorda kanama riski var ama bebeğin 1 gün bile fazla kalması bebek için iyi bişey dedi.
en ufak bişeyde hemen arayın beni. çok dikkatli 1 hafta daha bekleyin dedi.

ama bide şöyle bişey çıktı. bebeğin suyu azalmış ve plesentası kireçlenmiş. kireçlemenin artmasıda kötüymüş ama ısrarla beklemek istedi.
yani teyzoşlar eymen paşa gelmekten vazgeçtiiiiiiiiiii.

yine geldii kırmızılar minnoşlar yaagelmedi meleğim yinee napalımm dün zaten anlamıştımm asıcık leke geldii bugünde gerisii kocişle üsüldükkk benim üsülmeme dahada cok üsüldü napalımm hayırlısııı yapcak bişiy yokkk yokkkkkkk kısmet....
işte bende durumlar bölee....
madamımmm temizliklermii yapılmışşş oh mis miss
berroşumm kurbişleri yapmışşş sevindim beğenmene bebişim afiyet olsunn
zeytin gözlüm hayırlısıııı eymenim ne zaman geliceğini bilir annişiii zamanını bekliooo akıllı minnak yaa
sende evinide temizlettin bu hafta full dinleniyosun popişin yataktan kalmasın okişş
haydinn bakalımm görüşürüss yarınn

geldi kırmızılar yine beceremedikk
napalım hayırlısı...
sen napıyosun kuzummm temizlikler yapılmışşş

ben bugün nedense erkenciyim an her an uyuyabilirim bende daha kırmızı filan gelmedi aksam kociş test getirse yrın sabh yapıcam uff korkuyorum bu sefer aynı sseyleri yasamaktan
cucum uzulmek yok bu ay olu inşallah

oyy cücümmm evimis mis oldu missssssssssssssss
geldi kırmızılar yine beceremedikk
napalım hayırlısı...
sen napıyosun kuzummm temizlikler yapılmışşş

beceremedik minnak beceremedik napalımm olsun üzülmicez gelecek günleri bekliyip görücez
dün hamiş arkadaşlar bizdeydi bebek şekerlerini hazırladık o kadar güzel bbişi oldularkii pembiş pembiş oyysss

Korkma kuzumm korkmaaaaa niye korkuyonn inşallah hamilesindirde seviniriz hep birliktee
ben bugün nedense erkenciyim an her an uyuyabilirim bende daha kırmızı filan gelmedi aksam kociş test getirse yrın sabh yapıcam uff korkuyorum bu sefer aynı sseyleri yasamaktan

Günaydın kızlar.
nasılsınız?
cucum,madamım üzülmek yok. bu ay geliyo inşallah kuzucuklar. ben sezeryanda olsa duamı edicem allahın izniyle.

goodjincim inşallah hamişsindir canım benim.allahım bu ay sevindirsin seninle beraber hepimizi inşallaaahhhh.

bugün kayınvalidem kayınpederim gelecekmiş.ne yemek yapsam ki acaba.akşama kalmaz onların gelmesi ben bişeylere hemen karar vereyim.
bide kahvaltı etsem ii olcek

günaydın tatlımmm önce güzelce kahvaltını yap bakimmm sonraa yat dinlen kayınvaliden gelince yemek yapar sana bu haldeyken hala nasıl yemek düşünüyosun pess.... kendini ii hissediyosun herhalde
at fırııına butları yanınada pataes bide pilAV YAP BARİ SENİN İÇİN KOLAY OLSUN

cucum ve madamım sakın üzülmeyin demekki bu ay zamanı değilmiş inşallah en kısa zamanda gelicek ben inanıyorum umudumuzu kaybetmek yok herşeyin hayırlısı olsun...
zeytinim sende yorma kendini doktorun neler demiş kendine iyi bak yat dinlen yerinden kalkma kayınvaliden yapar gelince bişiler ...
goodjinim hadi hayırlısı var gibi sanki bişiler öyle hissediyorum..

bende iyi diyelim iyi olalım acayip bi sersemlik modundayım karnım ağırıyor dünden beri nedendir bilemiyorum ama inşallah kist felan yoktur..

Son düzenleme:
ÖYLE BERROŞŞUM zamanı bekliyoruz biizde napalımm
bende bugün diyete başladım acaip kilo alıyorum ben yaaa uffffffffffff
midem ağrıyooooo benimde berrem noli bize böylee acaba yaaww

inşallah vardır bişeyler yoksa kist filanmı oldu diyorum ufff aksam test alsın da kurtulıyım bu moddan

ÖYLE BERROŞŞUM zamanı bekliyoruz biizde napalımm
bende bugün diyete başladım acaip kilo alıyorum ben yaaa uffffffffffff
midem ağrıyooooo benimde berrem noli bize böylee acaba yaaww

gelcek inşallah meleğim ama ağlamak ve üzülmek yok.....
ayy benimde başlamam lazım minnakımda senin zaten iştahın kapanmıştı bence gerek yok verirsin sen kuzum...
bilmem ki n'oluyo kuzum yaa uff acayip canım sıkıldı ama korkularım başladı şimdi..acabalarım başladı:26:
doktora gitsem tek çerem rahim filmim doktor vbeni bekliyo başka bişey kalmadı yapılması gereken tetkiklerden
eşimde şimdi istemiyor filmi çekilmemi daha doğrusu bu konuda bana ısrarcı olmak istemiyor:26:

benimde sanırım bi tek rahim filmi kaldı tatlımm senin kociş sperm testi yaptırdımı onda da sorun yoksa işimiz allaha kaldı berroşum başka çare yok
arkadaşım diyoki sen hamile olmayasın dedim yok diillim regliyim zaten ama kendimi o kadar şiş hissediyorumki sanırsın 3-4 aylık hamile

tost yaptım yedim şimdi cnm.
aslında bugün kendimi pek ii hissetmiyorum. haftasonu baya bidağıttık kocişle evi biraz toparliim de. yemeği düşünürüm artık. cumartesi misafirim vardı.ne güzel temizlenen evim darmaduman oldu

ya yapar yapmasına da ben çekiniyorum şimdi evime gelecek ben hiçbişe yapmadan ona yaptırıcam felan. yaptıramam öyle huzursuz olurum.

hadii hayırlısı bebişimmm inş. hamişsindir bayram etsinn söle topiğimiz inş...
üzülmüyomm napım hayırlısı böleymişşş gelicek elbet bigün inş.

ohh mislermiii yaptınız siz kocişinle eviniziiii ayyy temizlik süper bişiy kuzu ya yapılıncaaa ii oluyoo vallaha benimde evim temizz bi tek camlar var onlarıda zaten silemem zaten değişcek bizim salon camı mayıstaaa ....
ivit beceremedikk kuzum napalım hayırlısı böleymişş dimik.......
oyyy o hazırlık dönemleriii süperdirr yaa...
inş. bizde yaşıcas bebişimm ne şekerler yapcass inş..

üzülmüyom minnakım ya yani tabi üzülüyomm ama napalım hayırlısı bölee yapcak bişiy yokkii
sen dualarını eksik etme bebişim inş. önümüzdeki ay gelicek...
kıs hani yormıcaktın kendinii gelince halleder kayınvalidenn yada madamımın didiği gibi tavuk patates at fırınaa
kahvaltıda et miss gibii bakımmm

ivit zamanı diilmişş balım kısmet ....
hayırlısı olsun hepimiz için...
sende öle kistleri falan düşünme minnakımmm hic bişiy yokk inş. minnak burun

yaptırdı canım koçiş test çok iyi çıktı sonuçları..
valla öle olduk kuzum o filmden sonrada hamiş kalan çokmuş yani açılabiliyormuş tüpler ama ben gerçekten çok korkuyorum yaa.istanbulda ağrısız çeken bir yer varmış öyle duymuştum eşim gidelim orda çekinelim diyor ama eğer burda çekilirsem kendi doktorum çekicek filmi sonuçda o değerlendirecek bilemiyorum yaa
doktorum kesinlikle narkozlu yapmam dedi bana güven dedi eşimde benim bu korkumu görüp dediki zaten şurda ne kadardır bebek istiyoruz bunun nerdeyse yarısı kist vardı ilaç kullandın bekledik dedi daha yaşımız kaç ne acelemiz var kendini bu kadar strese sokma bekleyelim bu sene dedi ama ben ne yapıcam hiç bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…