- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.601
yaptırdı canım koçiş test çok iyi çıktı sonuçları..
valla öle olduk kuzum o filmden sonrada hamiş kalan çokmuş yani açılabiliyormuş tüpler ama ben gerçekten çok korkuyorum yaa.istanbulda ağrısız çeken bir yer varmış öyle duymuştum eşim gidelim orda çekinelim diyor ama eğer burda çekilirsem kendi doktorum çekicek filmi sonuçda o değerlendirecek bilemiyorum yaa
doktorum kesinlikle narkozlu yapmam dedi bana güven dedi eşimde benim bu korkumu görüp dediki zaten şurda ne kadardır bebek istiyoruz bunun nerdeyse yarısı kist vardı ilaç kullandın bekledik dedi daha yaşımız kaç ne acelemiz var kendini bu kadar strese sokma bekleyelim bu sene dedi ama ben ne yapıcam hiç bilemiyorum..
hadii hayırlısı bebişimmm inş. hamişsindir bayram etsinn söle topiğimiz inş...
üzülmüyomm napım hayırlısı böleymişşş gelicek elbet bigün inş.
ohh mislermiii yaptınız siz kocişinle eviniziiii ayyy temizlik süper bişiy kuzu ya yapılıncaaa ii oluyoo vallaha benimde evim temizz bi tek camlar var onlarıda zaten silemem zaten değişcek bizim salon camı mayıstaaa ....
ivit beceremedikk kuzum napalım hayırlısı böleymişş dimik.......
oyyy o hazırlık dönemleriii süperdirr yaa...
inş. bizde yaşıcas bebişimm ne şekerler yapcass inş..
üzülmüyom minnakım ya yani tabi üzülüyomm ama napalım hayırlısı bölee yapcak bişiy yokkii
sen dualarını eksik etme bebişim inş. önümüzdeki ay gelicek...
kıs hani yormıcaktın kendinii gelince halleder kayınvalidenn yada madamımın didiği gibi tavuk patates at fırınaa
kahvaltıda et miss gibii bakımmm
ivit zamanı diilmişş balım kısmet ....
hayırlısı olsun hepimiz için...
sende öle kistleri falan düşünme minnakımmm hic bişiy yokk inş. minnak burun
bencede kocişin haklı aslında bi yandan ama bizler istiyoruz işte ki ben artık 30 a doğru gidiyorum ama sen daha küçük minnak bişisinbence biraz daha vaktin var ama tabiki yinede senin içini senden başka kimse bilmez tatllım evet istanbulda öyle ağrısız çeken yer fındıkzadede var ama ben bile düşünmüyorum oraya gitmeyi benim de doktorum hiç öyle bizde ayılan bayılan olmadı dedi :))) ama kimisi muayene bile olamadığı için kişişdenkişiye değiştiğini söyledi seenn diilde asıl ben napıcamm yaaa:44:
üzülmüyom minnakım ya yani tabi üzülüyomm ama napalım hayırlısı bölee yapcak bişiy yokkii
sen dualarını eksik etme bebişim inş. önümüzdeki ay gelicek...
kıs hani yormıcaktın kendinii gelince halleder kayınvalidenn yada madamımın didiği gibi tavuk patates at fırınaa
kahvaltıda et miss gibii bakımmm
ivit zamanı diilmişş balım kısmet ....
hayırlısı olsun hepimiz için...
sende öle kistleri falan düşünme minnakımmm hic bişiy yokk inş. minnak burun
valla süper temizlendi ama dün bi yağmur döktürdüki sorma gitsin kuzum yaa camlar iice durulandı yaniisende hiç silme madem değişecekmiş camlarr kuzumm
yapıcaz bebem yapıcazz inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne zaman geliyon minnakımmm
üzülme tabi bebişim hayırlı zamanda gelecek bebişleriniz.
tost yaptım yedim canım.
bugün çok halsizim nedense. çok bişe istesemde yapamam zaten.ortalığı azıcık toparliim.haftasonu misafirde geldi ev baya dağıldı. dünde yine aşırı şiştim yürümekte bile zorlanıyodum toparlıyamadım. şimdi az toparlıyayım da. yemek için bişeyler alayım çıkıpda. evde hiçbişey yok yine.
kocişe de ıspanak yapıcam az.
buarada oğluşun küçük yatağını yatak odasına koyduk :) gelirgelmez yatacak yeri hazır paşanın. geceleri uyanınca beşiği odada görünce tuhaf hissediyorum
amin reçelim..
inşallah yoktur cucum korkuyorum...
bu arada cucum ben ne yaptım biliyonmu hadi kakaolu kurabiyede rulo yapıyosun sonra yuvarlıyosun ya bende onları kestim öle koydum tepsilere şekli çok güzel oldu...
evet canım sende haklısın sanırım biraz daha beklesem iyi olucak zaten bu ara kredi çekmeyi düşünüyorum araba alıcaz kendimi iyice kasmama gerek yok beklicem filmi çekilmek için ...bu arada narkozsuz 850 tl madamım benim doktorun ki..
benimde doktorum dediki sakınn tatlım o netteki yazıları okuyup kafanı bulandırma kesinlikle okuduğun kadar değil dedi öyle şeyler varki rahimimi çıkarıp tekrar taktılar yazıyordu ne bu ampülmü dedi:)sakın okuma ve inanma dedi:)
sendemi korkuyon meleğim..:26:
ivit yaa hava yine bozduu bugünde yağmurlu ankara ben biz bitek balkon camlarını sildikk onada hic yağmur gelmiooo içte kalıoo...
annemde hep der ne zaman cam silsem yağmur yağarivit kışın değiştiremedik yaa bitek yatak odası değiştii bakalım mayısaa inş...
inş... yapıcass meleğim ya Allahım bizede bebişlerimizi vericek en kısa zamanda inş...
preseed naptın sipariş verdinmiii kuzumm ....
carşamba günüü geliorumm sanırımm
hesapta yaptım bidahaki bat 28 nisan
ay cucum yaa bende perşembe temizlik yaptırdım cuma şakır şakır yağmur yağdı.ivit yaa hava yine bozduu bugünde yağmurlu ankara ben biz bitek balkon camlarını sildikk onada hic yağmur gelmiooo içte kalıoo...
annemde hep der ne zaman cam silsem yağmur yağarivit kışın değiştiremedik yaa bitek yatak odası değiştii bakalım mayısaa inş...
inş... yapıcass meleğim ya Allahım bizede bebişlerimizi vericek en kısa zamanda inş...
preseed naptın sipariş verdinmiii kuzumm ....
carşamba günüü geliorumm sanırımm
hesapta yaptım bidahaki bat 28 nisan
o şişlik neden oluyo anlamadım zaten yaa. cumartesi akşamı başladı dün balon gibiydim yerimden kalkamıyodum bugün birazcık azalmış.inşallah teyzesi.sağlıkla gelsinde paşam yatsın orda güzel güzel.öle bebiş gelicek Allahın izniyle....
oh afiyet olsunn bende yeni yidimm valla....
tımam ama cok yorma kendiniii tatlışşş bak bide şişim falan diosunnn ...
ayy bayılmıştım zatennn o minnak beşiğee yaa....yakında uyandığında eymen orada olucak annişii sağlıkla sıhhatle uzun ömrüyle gelsin
korkma minnakım...hic bişiy yok Allahın izniyleee....
ivit öle bi hamurkiii her türlü sekil olabiliyooo bebişimm hamurun kıvamıı cok güsell cünküü kurbiş kalıbıyla yapılabilir...
kocişin favori kurbişiiicok seviooo
ohaaa diyebilirmiyim berroşummm kız o ne öle ne okudun senn öle nereyi okudun
hem o fiyat ne öyle yaaa napıyo bu adam mı kadın mı artık bilemedim snein doktor yeni rahim takçak herhalde o fiyatla sana
benim doktorda 200 yada 280 di tam hatırlamıyorum ama fındıkzadedekinde bilem maks 500 tl diildi diye biliyorumm
ben korkmuyorum minnakım ama içimden de hiç gelmiyo açıkçası ne bilimm preseed alcam bu ay da onu deneyek bakalımm nolcekk
ohaaa diyebilirmiyim berroşummm kız o ne öle ne okudun senn öle nereyi okudun
hem o fiyat ne öyle yaaa napıyo bu adam mı kadın mı artık bilemedim snein doktor yeni rahim takçak herhalde o fiyatla sana
benim doktorda 200 yada 280 di tam hatırlamıyorum ama fındıkzadedekinde bilem maks 500 tl diildi diye biliyorumm
ben korkmuyorum minnakım ama içimden de hiç gelmiyo açıkçası ne bilimm preseed alcam bu ay da onu deneyek bakalımm nolcekk
oleyy oleyyy kuzumm geliyoorrrr kuzuummm
yok bugün vercem sanırımm siparişi kuzumm çok heyecanlııı yawww
bende hesapladım kuzumm benim 24 nisan açıldı aralar gördün mü ben oyunbozanlık yaptım gene
ay cucum yaa bende perşembe temizlik yaptırdım cuma şakır şakır yağmur yağdı.
dün yine öylecamlar berbat oldu
o şişlik neden oluyo anlamadım zaten yaa. cumartesi akşamı başladı dün balon gibiydim yerimden kalkamıyodum bugün birazcık azalmış.inşallah teyzesi.sağlıkla gelsinde paşam yatsın orda güzel güzel.
ya ekrem bora ölmüş dün. nasıl üzüldüm nasıl oturdum ağladım manyak gibi.allah rahmet eylesin.
bu ara yine pek dalgalı psikolojim.
dün gece salak salak konuştum kocişide üzdüm. oturdum ağladım.
dedim ben ölürsem doğumda felan hemen evlenme oğluma başka kadın bakmasın.benim oğlum başkasına anne demesin felan. iice tavan yapmıştı salaklığım.
oda üzüldü. o senin oğlun sen bakacaksın o niye başkasına anne desin niye böyle düşünüyosun şimdi didi babamıs.
canım sıkılıyo skılıyo sıkılıyo öyle sıkılıyokı patlıcak sanırım
bu haftasonundan hiçbişey anlamdım kocişimi bile göremedim 40 duası vardı hiç güzel geçmedi ayagım çok agrıdı hep ayaktaydım
önümüzdeki haftasonu yalovaya gitmeyi planlıyoruz inşallah bi aksilik çıkmaz kafamızı dinleriz biraz çok ihtiyacımız var
inşallah meleğim...
evet benimde favorim oldu sık sık yapıcam bundan sonra soğol kuzum...
aynen bende içimden ohaaa dedim kuzum ama bunu okuyan ben değilim doktorum...
benim doktor herhangi bir hastaneye bağlı çalışmıyor sadece özel muayanesi var ama anlaşmalı olduğu iki hastane var biri acıbadem bursadaki en lüks hastane diğeride çekirge doruk ama bu acıbademdeki fiyatı doruğu daha sormadım
düşün nrkozlu 1250 tl miş hayatta yaptırmam orda doruğa giderim herhal...
doktorada her ay 120 veriyorum o yüzden ara verdim yumurta takibi için gerek yok bence ayda 120tl vermeye hamiş olunca veririm
benimde kuzum inşallah ona gerek kalmadan hamiş kalırsın meleğim inşallah..
bu jelde benim aklıma karıştırdı keşke bi doktora soraydık yaaa:26:
ivit geliom geliomm heyooooooo
bende bilemedimm bu ay alsammı kuzum yaa yetişebilcemmi mımırtlamayaa 9-14 arası mımırtlama benimmm bende 10 -11 nisanda döncemm bakalım bi dönelimdee kocişte al didi inş. vesile olur ben hep olumlu yazılar okudum kuzucummm inş. bizimde bebişler gelirr
olsunn cok bişiy yok aramızdaaa 4 güncükkk gelsinlerde 4 gün olsun aralarındaa no problemm
ivit bu ara hep yağmurluu valla bosver aman kirli diil sonuctaa yağmurda berekettir inş..
ivit gelsinde yatsın mışıl mışıl kuzucukk
ivit ya bende dün netten okudumm ekrem bora veft etmişş bende cok üsüldümm...Allah rahmet eylesinn nur içinde yatsın...
kıss düşünme öle seyler tam duygusala bağlamışsınn...
kocişin haklııı ikinizde sağlıklaaa geliceksiniz evinizee sende misler gibi büyütüceksinn eymenii canım benim yaa
inşallah meleğim...
evet benimde favorim oldu sık sık yapıcam bundan sonra soğol kuzum...
aynen bende içimden ohaaa dedim kuzum ama bunu okuyan ben değilim doktorum...
benim doktor herhangi bir hastaneye bağlı çalışmıyor sadece özel muayanesi var ama anlaşmalı olduğu iki hastane var biri acıbadem bursadaki en lüks hastane diğeride çekirge doruk ama bu acıbademdeki fiyatı doruğu daha sormadım
düşün nrkozlu 1250 tl miş hayatta yaptırmam orda doruğa giderim herhal...
doktorada her ay 120 veriyorum o yüzden ara verdim yumurta takibi için gerek yok bence ayda 120tl vermeye hamiş olunca veririm
benimde kuzum inşallah ona gerek kalmadan hamiş kalırsın meleğim inşallah..
bu jelde benim aklıma karıştırdı keşke bi doktora soraydık yaaa:26:
acaba diyorum ki aşılamamı yaptırsammm olmaz mı :44:
onu araştırıyorum bilgisi olan var mı
kuzumm benimmm yaa valla bu ay herşey düşünmeye başladım diyomki aşılama mı yaptırsam
valla berroşum çok pahalıymış beee şaştım kaldım heee muayenen de çok para valla Allah yardımcınız olsun inşallah gelsin kuzucuklarda napalım artık
sen önce doktora git minnak öyle pat diye ben aşılama yaptırmak istiyorum diye gidilmeski doktora bebişim.
önce rahim filmine felan bakmak ister doktor. öyle hemen aşılama yapılmaz canım benim.
madamım bence aşılamadan önce filmi çekilmen lazım sonuçda tüp tıkalısa onu yaptırmanın bi anlamı yok çünkü kanllardan geçmez..
zaten filmden önce aşılamayı doktorun kabul etmez bence..:26:
kuzumm benimmm yaa valla bu ay herşey düşünmeye başladım diyomki aşılama mı yaptırsam
valla berroşum çok pahalıymış beee şaştım kaldım heee muayenen de çok para valla Allah yardımcınız olsun inşallah gelsin kuzucuklarda napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?