bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

berrem ve zeytinimm dediğiniz doğru tabikide önce film çektirip sonra aşılama yaptırayım diyorum yani içimden geçen o

bence filmi çekin ve sonrasında bekle çünkü eminim filmden sonra hamile kalıcaksın...
çünkü sen bir hamilelik yaşadın ve tüplerin tıkalı değildir bence aşılamaya felan gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım

berrem ve zeytinimm dediğiniz doğru tabikide önce film çektirip sonra aşılama yaptırayım diyorum yani içimden geçen o

aşılamaya gerek kalmayacak bebişiiiimmmm. göreceksiinnn.
hem sen bikez kendi kendine hamiş kaldıınnn. neden aşılamaya gerek kalsın kiiiiiiiii.

öle yapıyim bare dur alim bari hadi bismillahh
bilmiyomkii bebişimm istersen bu ayda dene şu preseedle :44:inş. gerek kalmaz aşılamaya falan

o zaman ben şimdi hamile kaldıysam tüpüm de tıkalı değilse o zaman ne diye film çektircem ki diye düşünüyorumm sonra salak salak konuşma diyorum kendime ya tıkandıysa diyorum sonradann

valla bende alıcam kuzummm bilmiyom niye ama aklım sadece onda
vesile olcak belkide...
okuduklarımdan etkilendim sanırımmm bebişim....
peri naptı acaba gelmedii...
hadi bismillah de kredi kartı numaranı yaz

canım benim bir arkadaşım vardı hamile kaldı düşük oldu sonrasında .bekledi uzun bir süre daha sonra rahim filmi çektirdi 1 tüpü tıkalı çıktı ama az dercedeymiş sanırım çünkü tanzitli su verildiği için açıldı tüpü filmden sonra ve ertesi ay hamile kaldı...

Son düzenleme:
perinin bu hafta misafirleri gelecekti tatlım gelemeyebilirm çok sık dedi bilginee
evet evet yazıyorummmmm şu andaaaaa
valla bende alıcam kuzummm bilmiyom niye ama aklım sadece onda
vesile olcak belkide...
okuduklarımdan etkilendim sanırımmm bebişim....
peri naptı acaba gelmedii...
hadi bismillah de kredi kartı numaranı yaz

heh aynı ben işteee :))) o zaman napıyoruzzzzzzzzz bu ayyy yada önümüzdeki bi karar vermem lazımmm çektiriyoruz ki aklımızda soru işareti kalmasınn

aaa ivit ya annişi gelcektiii aklımdan cıkmışşş....
yaz yaz bebişimmm inş gelcek bebişlerrr oyysssss

doktorda bana demişti filmden sonraa hamile kalma olasılığın yüksek dedi...
çektir kurtul meleğim ya regl sancısı gibi bişeymiş zaten...
diyene bak yaa

ben yemeğe çıkıyorum sonrada eve giçicem bulaşık makinamı yerleştireyim gelirim 1 saate kadar..

kızlaarr napıyosunuzzz annişim geldi hasret gideriyoz havayı güzel görünce dışarı gesmeyee gidiyozz sizleri seviyom fırsat buldukça gelmeye çalışıcam dualarımdasınız aklımdasınız canlarrrr

ohh annişinle hasret gideriyosunuzz canım yaa....
gezin valla nigüselll ...
burda hava yağmurluu
bizde seni seviyoss güsel hamişşş kendine ii bak Allaha emanet olun meleğinlee

Ben geldimm
evet tatlım perinin aldığından aldımm
hadii hayırlısı bebişimmm benimm....
Bana yolladığınımı aldın kuzumm....
Tımam görüşürüsss datlummmmmmmmmm

ohh gezin bakalımm analı kızlı bende bugün annemi görmeye gidicemm heyoooo

Ben geldimm
evet tatlım perinin aldığından aldımm

ohh gezin bakalımm analı kızlı bende bugün annemi görmeye gidicemm heyoooo

hosgeldinnn...
anladım bebişimmm hayırlı olsun gelsin inş. bebişlerrr
ayy annişin geldimii bebüşümm hadi gözün aydınn kuzummm git annişinle babanlaa hasret giderr

evet bebem evet geldi annişim çok şükürr babam gelmişti 2 hafta önce ama annişimi 1 aydır görmüyommm çok özledim çoookkk
aldım bakalım inşallah vesile olur da gelir bebişler çok istiyom çookk
hosgeldinnn...
anladım bebişimmm hayırlı olsun gelsin inş. bebişlerrr
ayy annişin geldimii bebüşümm hadi gözün aydınn kuzummm git annişinle babanlaa hasret giderr

bu minnaklar bizimle saklambaç oynuyo zeytin....bende perşembe doktora gidicem bakalım halen gelesi var mı yoksa eymen paşa gibi vazmıgeçti....bekleyeceğiz canım...doktor bekleyelim demişse bi bildiği vardır...seni bile bile riske atamaz sonuçta....hayırlısıyla gelsin minişlerimiz inş..

cucum zamanı var demek ki canım zamanı...yaşayacaklarımızı 1 sn bile erken ya da geç yaşayamayız...sabır ve dua canım yapacak bi şey yok...rabbim baksın yüzüne...

acaba diyorum ki aşılamamı yaptırsammm olmaz mı :44:
onu araştırıyorum bilgisi olan var mı

madamım ben 1 kere aşılama yaptırmıştım...öyle zor bi tarafı yok...spekulum takılırken birazcık canın yanıyo o kadar...sonra yıkanmış,güçlendirilmiş spremler bırakılıyo haznene 1 saat dinlendiriliyosun sonra normal yaşama devam...

ben aşılamadan önce 1 düşük yaşamıştım....hamile kalabiliyodum yani...ama doktorum aşılamadan önce yinede rahim flmi istedi...onuda çektirdim 2 tüpümde açıktı...rahim filmi çekilrkende takılıyo spekulum...

aşılamayı şöyle öneririm canım...ikinizde de sorun olmasa bile ki yok hamile kalmışın daha önce..ya zamanını ayarlayamıyosunuz ya da spremler yumurtalarına ulaşamıyo...aşılama yaptıracağın zamn...doktor yumurta kontrölü yapıyoyumurtalar tam olgunlaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyo ve aşılamayı yapıyo...şansın daha fazla yani...

ben aşılama yaptığım ay hamile kalmıştım ama rahim duvarı inceliğinden erken zamnda düşürmüştüm....

rahim duvarım kalınlaşsın diye ilaç kullandım,kendimi bebiş isteğinden soyutladım ertesi ay geldi meleğim kendiliğinden....

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..

vaaaavvv bu süper bi ilaç gibi geldi bana sağol tatlımmm o zaman ben en iisi şu adetim bittikten sonra bi hsg çektirim artık ona göre yolumuza devam edelimm bu rahim filmi çok mu can yakıyomuş sen bilirsin ben pek öyle düşünmüyorum ama yinede belli olmaz tabi vücut bu neye tepki verir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…