- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.621
berrem ve zeytinimm dediğiniz doğru tabikide önce film çektirip sonra aşılama yaptırayım diyorum yani içimden geçen o
berrem ve zeytinimm dediğiniz doğru tabikide önce film çektirip sonra aşılama yaptırayım diyorum yani içimden geçen o
bilmiyomkii bebişimm istersen bu ayda dene şu preseedle :44:inş. gerek kalmaz aşılamaya falan
bence filmi çekin ve sonrasında bekle çünkü eminim filmden sonra hamile kalıcaksın...
çünkü sen bir hamilelik yaşadın ve tüplerin tıkalı değildir bence aşılamaya felan gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım
öle yapıyim bare dur alim bari hadi bismillahh
o zaman ben şimdi hamile kaldıysam tüpüm de tıkalı değilse o zaman ne diye film çektircem ki diye düşünüyorumm sonra salak salak konuşma diyorum kendime ya tıkandıysa diyorum sonradann
öle yapıyim bare dur alim bari hadi bismillahh
o zaman ben şimdi hamile kaldıysam tüpüm de tıkalı değilse o zaman ne diye film çektircem ki diye düşünüyorumm sonra salak salak konuşma diyorum kendime ya tıkandıysa diyorum sonradann
valla bende alıcam kuzummm bilmiyom niye ama aklım sadece onda
vesile olcak belkide...
okuduklarımdan etkilendim sanırımmm bebişim....
peri naptı acaba gelmedii...
hadi bismillah de kredi kartı numaranı yaz
canım benim bir arkadaşım vardı hamile kaldı düşük oldu sonrasında .bekledi uzun bir süre daha sonra rahim filmi çektirdi 1 tüpü tıkalı çıktı ama az dercedeymiş sanırım çünkü tanzitli su verildiği için açıldı tüpü filmden sonra ve ertesi ay hamile kaldı...
perinin bu hafta misafirleri gelecekti tatlım gelemeyebilirm çok sık dedi bilginee
evet evet yazıyorummmmm şu andaaaaa
heh aynı ben işteee :))) o zaman napıyoruzzzzzzzzz bu ayyy yada önümüzdeki bi karar vermem lazımmm çektiriyoruz ki aklımızda soru işareti kalmasınn
perinin bu hafta misafirleri gelecekti tatlım gelemeyebilirm çok sık dedi bilginee
evet evet yazıyorummmmm şu andaaaaa
heh aynı ben işteee :))) o zaman napıyoruzzzzzzzzz bu ayyy yada önümüzdeki bi karar vermem lazımmm çektiriyoruz ki aklımızda soru işareti kalmasınn
ben yemeğe çıkıyorum sonrada eve giçicem bulaşık makinamı yerleştireyim gelirim 1 saate kadar..
ben yemeğe çıkıyorum sonrada eve giçicem bulaşık makinamı yerleştireyim gelirim 1 saate kadar..
Aldımmmmmmmmm hadi hayırlısı olsun inşallahh kuzucuklarımm ben bi dışarı kadar çıkıp gelem
kızlaarr napıyosunuzzz annişim geldi hasret gideriyoz havayı güzel görünce dışarı gesmeyee gidiyozz sizleri seviyom fırsat buldukça gelmeye çalışıcam dualarımdasınız aklımdasınız canlarrrr
hadii hayırlısı bebişimmm benimm....
Bana yolladığınımı aldın kuzumm....
Tımam görüşürüsss datlummmmmmmmmm
kızlaarr napıyosunuzzz annişim geldi hasret gideriyoz havayı güzel görünce dışarı gesmeyee gidiyozz sizleri seviyom fırsat buldukça gelmeye çalışıcam dualarımdasınız aklımdasınız canlarrrr
Ben geldimm
evet tatlım perinin aldığından aldımm
ohh gezin bakalımm analı kızlı bende bugün annemi görmeye gidicemm heyoooo
hosgeldinnn...
anladım bebişimmm hayırlı olsun gelsin inş. bebişlerrr
ayy annişin geldimii bebüşümm hadi gözün aydınn kuzummm git annişinle babanlaa hasret giderr
kızlar merhabaaaa.
dün kontrole gittik. oğluşum gelmekten vazgeçtiiiiiiiiiii :44::44::44:
doktor amcamız rahim ağzı tamamen kapalı değil 1 hafta daha bekleyelim ama çok dikkatli olacaksın dedi.
piki dedim bende. eğer rahim azını bugün tamamen kapalı görseydim hemen alacaktım dedi.
eşimde dedi eğer risk varsa beklemeyelim alın ben ikisinide riskeatmak istemiyorum dedi.
doktorda kanama riski var ama bebeğin 1 gün bile fazla kalması bebek için iyi bişey dedi.
en ufak bişeyde hemen arayın beni. çok dikkatli 1 hafta daha bekleyin dedi.
ama bide şöyle bişey çıktı. bebeğin suyu azalmış ve plesentası kireçlenmiş. kireçlemenin artmasıda kötüymüş ama ısrarla beklemek istedi.
yani teyzoşlar eymen paşa gelmekten vazgeçtiiiiiiiiiii.
yine geldii kırmızılar minnoşlar yaagelmedi meleğim yinee napalımm dün zaten anlamıştımm asıcık leke geldii bugünde gerisii kocişle üsüldükkk benim üsülmeme dahada cok üsüldü napalımm hayırlısııı yapcak bişiy yokkk yokkkkkkk kısmet....
işte bende durumlar bölee....
madamımmm temizliklermii yapılmışşş oh mis miss
berroşumm kurbişleri yapmışşş sevindim beğenmene bebişim afiyet olsunn
zeytin gözlüm hayırlısıııı eymenim ne zaman geliceğini bilir annişiii zamanını bekliooo akıllı minnak yaa
sende evinide temizlettin bu hafta full dinleniyosun popişin yataktan kalmasın okişş
haydinn bakalımm görüşürüss yarınn
acaba diyorum ki aşılamamı yaptırsammm olmaz mı :44:
onu araştırıyorum bilgisi olan var mı
bu minnaklar bizimle saklambaç oynuyo zeytin....bende perşembe doktora gidicem bakalım halen gelesi var mı yoksa eymen paşa gibi vazmıgeçti....bekleyeceğiz canım...doktor bekleyelim demişse bi bildiği vardır...seni bile bile riske atamaz sonuçta....hayırlısıyla gelsin minişlerimiz inş..
cucum zamanı var demek ki canım zamanı...yaşayacaklarımızı 1 sn bile erken ya da geç yaşayamayız...sabır ve dua canım yapacak bi şey yok...rabbim baksın yüzüne...
madamım ben 1 kere aşılama yaptırmıştım...öyle zor bi tarafı yok...spekulum takılırken birazcık canın yanıyo o kadar...sonra yıkanmış,güçlendirilmiş spremler bırakılıyo haznene 1 saat dinlendiriliyosun sonra normal yaşama devam...
ben aşılamadan önce 1 düşük yaşamıştım....hamile kalabiliyodum yani...ama doktorum aşılamadan önce yinede rahim flmi istedi...onuda çektirdim 2 tüpümde açıktı...rahim filmi çekilrkende takılıyo spekulum...
aşılamayı şöyle öneririm canım...ikinizde de sorun olmasa bile ki yok hamile kalmışın daha önce..ya zamanını ayarlayamıyosunuz ya da spremler yumurtalarına ulaşamıyo...aşılama yaptıracağın zamn...doktor yumurta kontrölü yapıyoyumurtalar tam olgunlaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyo ve aşılamayı yapıyo...şansın daha fazla yani...
ben aşılama yaptığım ay hamile kalmıştım ama rahim duvarı inceliğinden erken zamnda düşürmüştüm....
rahim duvarım kalınlaşsın diye ilaç kullandım,kendimi bebiş isteğinden soyutladım ertesi ay geldi meleğim kendiliğinden....
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?