bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım hsg çekiminde dayanılmayacak bi acı yok...spekulumu rahmine takarken biraz canın yanıyo...bide ilaç verirlerken yakıyo biraz... 5 dk falan sürmüştü benim işlemim...filimden önce bir ağrı kesici yapılmıştı bide...

hsg çekileceksen sana verilecek ilacın su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı olacağını öğren...su bazlısı en iyisi...hsg sonrası hamile kalma şansı biraz daha artıyo demişti doktorum....

ama biz o ay deneme yapmamıştık...hsgemi başka bir doktorda çektirmiştik...kendi doktoruma göstermiştim sonucu...sonuç güzel ama bu ay ilişki olmasın demişti...verilen ilacı yağ bazlı olduğunu zannettiği için öyşle demiş...ilaç vucüttan hemen çıkmıyo oluşan bi gebelikte problem olabilir demişti...

halbuki su bazlı ilaç kullanılmış....bu ilaçta 1 hafta içinde vucüttan atılıyomuş...o ay deneme yapabilirmişiz meğer...zaten hsg çekiminden sonra doktor 1 hafta ilişki yasağı koyuyo o süre zarfında çıkıyo su bazlı ilaç zaten...

Son düzenleme:
tamamdır tatlım sağolasınn bende öyle düşünmüştüm zaten

öle tatlışım zamanı var dimikkk bakalım nolcak hayırlısı olsun ne diyimm....
sen nasılsın nazlı kızcen nasıl
ismine karar verdinizmiii

öle tatlışım zamanı var dimikkk bakalım nolcak hayırlısı olsun ne diyimm....
sen nasılsın nazlı kızcen nasıl
ismine karar verdinizmiii

zorluyo beni kızım...geceleri çok hareketli uyutmuyo...istiyo ki hep sırt üstü yatayım.bi 2 dk sağıma ya da soluma döneyim basıyo tekmeleri...bide esneyince falan sağ tarafımı poposuyla bi şişiriyo ki nefes almakta zorluk çekiyorum...sığmıyo artık yavrum karnıma

ayakları,yüzüm şiş vaziyetteyim...ara ra ağrılar yokluyo...perşembe kontrölüm var..bakalım ne haberler alıcaz...ama bi süpriz yapmazsa doğum yakın hissediyorum...karnım iyice aşağı düştü çünkü....kafası rahmime iyice dayandı...hayırlısı artık...artık gelsede bi sorun yok...geleceksede gelsin diyorum bazen..sabırsızlaşıyorum...ama sonrada 1 gün bile fazla kalsa iydir diyorum:)

hımm okudum tatlımm yok ben doktoruma sormuuştum su bazlı demişti benimkisi de ondan yapıyolarmış du bakalımm yaa iice kafaya koydumm galiba bu işi ben
ne demek canım benim...bu iletime bi şeyler daha ekledim.bi bak istersen

uff valla benim diyetim aslında sırf sağlıklı besleneyim diye elma filan yiyorum yoksa normalde yemiyorum o yüzden :))
valla kuzum yaklaşık 2 aydır sürekli fast food o beni yaptı böle mesela dün insan bi lahmacunun üstüne napar su içer ama ben orta boy pizzayıda götürdüm bi başıma midem balon gibi şişmiş sanırım benim
hic valla bende duş aldım öle boş boş oturuyomm bebüşümmm ...
ayy diyetlere başlanmışş elmalarda yeniomuşş oy oyy oyyy
valla bende başlasam ii olcakkk ama zor gelioo

allah yavrunuzu sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ...bebeğiniz gelmeden onsuz geçen gecelerin tadını çıkarmaya bakın,allahım acısız kolay doğum yapmayı nasip eylesin size ve hamille tüm bayanlara,1 ay sonra büyük bir aşk size merhaba dicek minik elleriyle,çok güzel bir duygu

oyyy minnak yaa...sabırsızlanıyoo gelmek içinn dimik...
ama dediğin gibi 1 gün 1 gündür hayırlı zamanda gelsin inş.. sağlıklı uzun bi ömürle gelsin

ivit sağlıklı beslenmek lasım bebişimm valla biz azıttık bu aralar ha bire fast food yidik bende öleevden getir bebişimmm söle sağlıklı seyler yii....
yine ben evde yiyorumm ama sen napcaksınn öğle arası hüpletiyosunn ...
insandaa dur diyemiooo yimiklere yaa...
ama demenin vaktidirr...
ohh lahmacun üstü pizza

ne kadar güzel dilekler bunlar böyle çok teşekkür ederim..aminnn inş....sizde annesiniz herhalde!

kuzumm isim ne olacakk bu küçük fıstıgınn düşündünüz müü
ne kadar güzel dilekler bunlar böyle çok teşekkür ederim..aminnn inş....sizde annesiniz herhalde!

çok haklısın minnak şimdi bu gece başlıyorum açışlışı annişde yapıcaz ohh misler gibi ev yimeği

çok haklısın minnak şimdi bu gece başlıyorum açışlışı annişde yapıcaz ohh misler gibi ev yimeği

off offf kimbilir anniş niler yapmıştır kuzum yaa....
hüplet ev yimiklerinii sölee mis miss

kızlar ya görümcem gece acile kaldırılmış. aşırı kanaması başlamış.
acildeki doktor bebek için hiç umut vermemiş.
şuan kendi doktorunda inşallah bebiş iyidir.
gerçi kendisi hiç istemedi bu bebeği ama şimdi çok korkmuş.

canım değişmezse rana olacak ismi...ikinci bir ismi olsun mu diye çok düşündük ama yanına yakışan bi isim bulamadık...bulabilirsek iki ismi olacak yoksa büyük ihtimal rana...nasıl sizce???

ayy kıyamam yaa eevt istemiyodu ama sonra alışmıştırr bebişine inşallah bişicik olmassss
hımmm bence çokkkk güzellll ben buldumm ""Rana Beril"" olsun
canım değişmezse rana olacak ismi...ikinci bir ismi olsun mu diye çok düşündük ama yanına yakışan bi isim bulamadık...bulabilirsek iki ismi olacak yoksa büyük ihtimal rana...nasıl sizce???

oyy canım ya üzüldümm ....
ama Allahım yarabbimm istemedi bebeği değişik bi ruha sahip ama bebeğin ne suçu var canım yaa....
dimik bebek için umut vermediii kıyamam yaa..
korkmuştur tabiii Allahım sabır versinnn söylencek bişiy yok...
peki nasıl olmuşş ağır bişiymi kaldırmışş düşmüşmüü birdenbiremi kanama başlamışş bebişimm:44:

ayy kıyamam yaa eevt istemiyodu ama sonra alışmıştırr bebişine inşallah bişicik olmassss

hımmm bence çokkkk güzellll ben buldumm ""Rana Beril"" olsun

canım sağol...beril ismini bendebeğeniyorum..daha öncede yazmıştım sevdiğim bi öğretmenimin ismiyidi diye...eşimi kandırmam lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…