- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.661
canım sağol...beril ismini bendebeğeniyorum..daha öncede yazmıştım sevdiğim bi öğretmenimin ismiyidi diye...eşimi kandırmam lazım ama
geldi geldi kırmızılar geldi heycana gerek kalmadı gelecek aylara bakalım ne olcak
ohhh gelecek hafta başlarım şu benim bahar temizligine aradan çıkar oda ama once haftasonu tatilini düşüniyim
ayy kıyamam yaa eevt istemiyodu ama sonra alışmıştırr bebişine inşallah bişicik olmassss:
oyy canım ya üzüldümm ....
ama Allahım yarabbimm istemedi bebeği değişik bi ruha sahip ama bebeğin ne suçu var canım yaa....
dimik bebek için umut vermediii kıyamam yaa..
korkmuştur tabiii Allahım sabır versinnn söylencek bişiy yok...
peki nasıl olmuşş ağır bişiymi kaldırmışş düşmüşmüü birdenbiremi kanama başlamışş bebişimm:44:
geldi geldi kırmızılar geldi heycana gerek kalmadı gelecek aylara bakalım ne olcak
ohhh gelecek hafta başlarım şu benim bahar temizligine aradan çıkar oda ama once haftasonu tatilini düşüniyim
ben birazdan çıkıyorumm kızlar annişe gidiyorumm öpüldünüzzz
valla nasıl olmuş bilmiyorum ama dün gece aniden kanama başlamış. kayınvalidemler şimdi bana uğradı çıktılar hemen görümcemin yanına gideceklermiş.
kendi doktoruna gitmiş şimdi çıkmış troidlerinde sorun varmış kanama durması için ilaç vermiş bebek henüz yaşıyomuş çok şükür.
yat hiç kalkma demiş felan.
valla nasıl olmuş bilmiyorum ama dün gece aniden kanama başlamış. kayınvalidemler şimdi bana uğradı çıktılar hemen görümcemin yanına gideceklermiş.
kendi doktoruna gitmiş şimdi çıkmış troidlerinde sorun varmış kanama durması için ilaç vermiş bebek henüz yaşıyomuş çok şükür.
yat hiç kalkma demiş felan.
hadi bakalım inşallah bişi olmaz bebişe zeytinimmm olmaz olmaz ii düşünelim ii olsunn ne kadarlık olmuştu bebiş
bu arada eymenim nasıl kıpırdaşıyomuu yada şöyle sağlı sollu tekmeler filann çok dikkat et tamam mı hareketlerini sürekli izle aksi durumda hemen doktoru arıyosun biliyosun
slm arkadaşlar nasılsınız. mayıs topiğinde ara sıra yazardım. demem o ki hala bekliyoruz nerdeyse sene olacakkısaca anlatayım size. vajinal ultrason ve hormon tahlilleri iyi çıktı benim doktorum ilaca (hormon)yüklenmeden önce bi de eşine bakalım dedi. sayı çok çok iyi ama hareket çok düşük çıktı şimdi ilaç kullanmaya başladı, galiba hamilele kalamamın sebebi bu. spermler yumurtaya ulaşacak kadar güçlü değil. mayıstan beri henüz hamile kalamayan arkadaşlar sizler neler yaptınız. belki bu konuda yardımcı olabilirz yapılan tahlil sonuçlar ne yönde sizlerde. bişeyler yapmak istiyorum artık bende ama nerden başlayayım daha bekleyeyim mi karar veremedim. bilgemadam ve cucu sizler neler yaptınız? Allah hepimize hayırlı, sağlıklı ,sıhhatli evlatlar nasip etsin arkadaşlar
günaydınnnnn.....
güzel güneşli bir gün ama benim için biraz sıkıcı...
bugün tekim yine canım sıkılıyo,cumartesi yani cuma akşamından misfirim geliyo hemde yatıya hafta sonu bizde kalıcaklar koçişin istanbuldaki arkadaşı ve eşi gelicek..
oysaki ne hayallerim vardı hafta sonuna
ama olsun ne yapalım evime ilk kez gelcekler güzel ağırlamam lazım misafirlerimi..
bende durumlar bu şekilde dün bütün gece boyunca yattım çok miskinim çok
selam canım hoşgeldin tekrardan
ben naptımmm valla en son haziranda düşük oldu benim hala yok bişi bekliyoruz tatlımm herşey normal gözüküyor ama olmuyorr
günaydın tatlımm aferim sna misafirlerini güzel ağırla bakimmmmçok işim var bugün fazla yazamayabilirmm mucksssssssssss
nerde bu insanlarr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?