- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.701
olsun canım benim hayırlısı olsun evet ancak düzene girer ..
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin..
öleyim valla napayım ama çeneme hakim olamıyorum ki ben...
evet öleymiş ben kaçırmışım goodjinimin regl olduğunu...:26:
ayy çok az kaldı yaaa inanamıyorum düşünsene haftaya inşallah kucağındaa eymen
valla cücüm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cücüm yolda geliyoooo yaaa çarşamba yola çıkıcam dem,işti ve bugün çarşambaaaistanbula geliyooooo heyoo heyoooo 10 yada 11 de dönecekti ama bilmiyorum yinedeee
bugün salı madamımmmm.....
kız bugün salıııııııııııııııı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin bebem sabahtan beri yaa bende karıştırmışım günleri diyorum bugün çarşamba cücüm istanbula geliodur
günlerimii şaşırdınn lokumummm benim yarın gelicem kısmetseee bebişimm heyoooo
neyse ben simdi cıkıyom gelirim yine okişş mucksss
kızlar yarınnn istanbula geliyom yaa inş.. tabiiii
kocişn teyzesini yemeği alım didimdee onlarda uğrasıyomm yimek yaptımmm işte bide bi yandan kocişin ütülerini yaptımmm ölee bitmiyooo işler yahuu....
madamımm kuzum bugün salı kıss yarın kısmetsee geliommm
zeytin gözlümm ben istanbuldayken doğur nolurr eymenide görelim gelmişkenn
oyyss balımm berroşumm misaafirler ağırlancakmışşş
goodjin sen nasılsınn tatlışımmmm
bende cok kalamıcam bugünnn dah bi ton işim var valla yaa....:44:
öpüldünüz kuzucuklarr gelirim fırsat bulursammm
kızlar yarınnn istanbula geliyom yaa inş.. tabiiii
kocişn teyzesini yemeği alım didimdee onlarda uğrasıyomm yimek yaptımmm işte bide bi yandan kocişin ütülerini yaptımmm ölee bitmiyooo işler yahuu....
madamımm kuzum bugün salı kıss yarın kısmetsee geliommm
zeytin gözlümm ben istanbuldayken doğur nolurr eymenide görelim gelmişkenn
oyyss balımm berroşumm misaafirler ağırlancakmışşş
goodjin sen nasılsınn tatlışımmmm
bende cok kalamıcam bugünnn dah bi ton işim var valla yaa....:44:
öpüldünüz kuzucuklarr gelirim fırsat bulursammm
herkese merhaba....kıslar benim kızım doğdu doğacak...dün geceden beri sancılarım arttı...belden vuruyo sonra kasıklara karna ulaşıyo sancılarım...karnım iyice düştü aşağıya...
herkese merhaba....kıslar benim kızım doğdu doğacak...dün geceden beri sancılarım arttı...belden vuruyo sonra kasıklara karna ulaşıyo sancılarım...karnım iyice düştü aşağıya...
anammmm.kıs senin minnak benim oğluşumdan önce gelecek karar verdi galiba
aman dikkatli ol canım benim.
oleyyyy bebiş geliyo allah kolaylık versin su gibi geçsin inşallah
cucumm iyiyim evimi temizliyorum yemek yapıcam iş iş iş yani
anammmm.kıs senin minnak benim oğluşumdan önce gelecek karar verdi galiba
aman dikkatli ol canım benim.
ay o belden başlayan ağrılar bendede var. ama benm doktor pek bi rahat. magnezyumunu ihmal etme. hergün iç dedi.benim cadı kız 32.haftasında gelmek istemişti bu zamana kadar tuttuk bakalım daha ne kadar tutabilecez ama bu sancılar geliyorum diyo..kafası iyice dayandı rahmime...ağrı belden başlarmış zaten..dün akşamdan beri belimden vuruyo....perşembe doktora gitçem zaten...ama ne yapacağı belli de olmaz...doktorum yalancı sancılar da olabilir dedi...perşembeye kadar doğurmazsam anlarız kontröle gittiğim zamn...Kızlar erkekelere nazaran daha aceleci olurlarmış zaten...bakalım paşan mı gelecek yoksa benim kız mı:)
eşim şimdiden gidelim diyo ama hastanede çekeceğime sancıları evde çekerim daha iyi...nefret ediyorum hastaneden moralim bozuluyo hastaneye gitmekten...bide o çatala çıkma işi var((( en nefreti de ooo...
benm oğluş zaten vazgeçti yaaamanınnnn bebiş geliyoo rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım dualrımız seninle su gibi doğumun olsun hee bu arada kızlar erken gelirmiş erkekler geç doğarmışş
öyleymiş kuzum ya kızlar erkenci olurmuş
amanınnnn bebiş geliyoo rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım dualrımız seninle su gibi doğumun olsun hee bu arada kızlar erken gelirmiş erkekler geç doğarmışş
öyleymiş kuzum ya kızlar erkenci olurmuş
ay o belden başlayan ağrılar bendede var. ama benm doktor pek bi rahat. magnezyumunu ihmal etme. hergün iç dedi.
bende cuma gidicem kontrole inşallah bi sorun çıkmazsa.
sizde 36. haftaya geldiniz çok şükür.bi sorun olmaz allahın izniyle doğsada.
benm oğluş zaten vazgeçti yaa
canım sancılar belden başlarmış..geçen kontrölede doktorum demişti....sabah söyledim doktoruma oda bekleyelim dedi...yalancı sancılar da çekiyor olabilirsin dedi işteeşimde tutturdu hadi doktora diye iyice telaşlandı sanki kendi doğuracak...beni bunaltma diyorum...hastanede çekeceğime evimde çekiyorum sancımı işte...hem doktorda gel demedi....gerçek sancı değilse boşuna hastane stresi yaşamak istemem....hele o çatal olayı yok mu aaaaaaaaaaaaa.....magnezyumu bende içiyorum günde 2 tane işte....doktorların bi bildiği vardır zeytinim....artık hayırlısıyla doğsunlar...bu saatten sonra bi sorun çıkmaz allahın izniyile evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?