bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam zeytinim ben geldim sen gitmişsin ..
canım sıkılıyordu benim iş yerinde tatsız şeyler yaşadım morelim bozuktu keyfim yoktu hiç ama şimdik daha iyiyim..:26:

yarın sabahtan doktora gidiyorum canım.

Bakalım nisanın ilk haftası gel raporunu yazalım demişti.

Ayın 9 u pazartesinden itibaren yazdırıcam

aaaa ii hadi bişi kalmamış canım...
az daha dayan evde bol bol konuşuruz..:)

noldu canım neden moralin bozuldu.

boşver canım anlatmaya değicek kadar önemli değil..
geçti gitti birde hamiş arkadaşlarımın canını sıkmayyayım...
sen nasılsın bugün ağrın yok değilmi...?
apek bugün gelmedi geldmi acaba kızı..:26:

evet canım yaa az kaldı :)) valla gitmek istiyorum burdan artık kafa dinlemek istiyorum. acık dinleneyim badana ya gircez temizlik başlıcak bakalım

dinlen canım dinlen..
sana temizliğe gelicek çook.
yeni gelininiz gelir annişin var sana yardım ederler onlar hiç olmadı ben gelirim aynı memleketteyiz nasıl olsa..

kıyamam sanaaa nasıl üzerler seniiii.
ağrım yok da garip bişey oluyo bugün. karnımda bi uyuşukluk var nedense. kaşınıyo ama uyuşuk neden acaba.
ay evet yaa apek naptı acaba.gelmedi bugün. bi sorun yoktur inşallah.

dengesiz insanlar çok canım benim oluyo işte ara sıora böle durumlar...

neysem az kaldı zeytinim kontrolüne gidince sorarsın doktoruna bebişin gelmasine az kaldı ya ondandır belkim...:26:...
valla keşke tlf alsaydık arardık yaa inşallah iyidir:26:

amaannn zaten elini sallasan bi dengesize çarpıyosun

evet canım çok az kaldı.biraz stresliyim.
yarında anneme gidicem.arabayla gitmem lazım. yanlız araba kullanmakda artık biraz tedirgin ediyo beni aslında. araba kullanırken sancım felan olursa diye :44::44: inşallah bişey olmaz.

dinlen canım dinlen..
sana temizliğe gelicek çook.
yeni gelininiz gelir annişin var sana yardım ederler onlar hiç olmadı ben gelirim aynı memleketteyiz nasıl olsa..

yok cnm tek başıma kalkışmam zaten görümcem annem falan yardım etçekler berrem. Allah razı olsun cnm benim

ben geldim kafamı dagıttım bahcede köpeklerimle ilgilendim canlarım benim o kadar sevgiyle bakıyolar ki unutuyosun sıkıntılarını çiçek açan ağaçlarımı sevdim toprak kazdım içim açıldı biraz

ohhhh.çok ii yapmışsın canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…