- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.721
sen hiç alttan muayene oldun mu açılma varmı diye?
ben ilk kez cumartesi nst ye bağlandım. ii dedi ama doktor. 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi.
sen sancılarını takip et canım. 10 dk içinde 2 keze kadar artarak devam ederse. yatmayla felan durmuyorsa doğum başlamış oluyomuş.
doğum sancıları 50 sn kadar olup durup bikaç dakika sonra tekrar 50 sn felan o şekilde düzenli oluyomuş. azalmazmış artarmış. onları dikkate alarak doktora git canım.
32.haftamda nstede sancı çıkınca çatı muayenesi yapmıştı doktorum...o zaman açılma yoktu....nsteyle 7 defa girdim...hastanede yattığım 4 gün boyunca günde 1 defa nsteyle bakıyodular işte....sancı azalınca taburcu olmuştum...evde ilaca devam ettim...ilacım bitti 5 gün oldu....sancılarda başladı işte...
kendimi dinliyorum canım...doktorum bol su iç...uzan yastıksız arada kalk biraz dolşa falan dedi...2 saat sonra rapor ver tekrar dedi işte...
cucum bugün istanbul yolunda ogelmes de. diğerleri nerdeki :44::44:nerdesiniz bacılar güünaydın zeytin kimse gelmiyo bugun yaa
geldim kızlar geldim kahvaltı ediyordukta arkadaşlarlaaa
napıyosunuz bakamm zeytinimmmm nasılsınn uyuyabildinmi gece
cucum bugün istanbul yolunda ogelmes de. diğerleri nerdeki :44::44:
uyudum fıstıkım.ne kadar olursa işte.oğluşum izin verdikçe.
kahvaltı ediyodum bende.
sen nasılsın?
iyiyim tatlım bende arkadaşlarıma bebek şekerlerinin yazılarını tasarlıyorumm
neden böyle keyifsizsin canım yaa. kalk hadi kahvaltını yap. karnını doyur öyle aç aç olmaz canım benim.apek te belki doğumdadır
uff canım cok sıkılıyo daha bişey yemedim onu bile istemiyorum
neden böyle keyifsizsin canım yaa. kalk hadi kahvaltını yap. karnını doyur öyle aç aç olmaz canım benim.
neler yaptın canım.nasıl şeyler tasarladın?
bebek şekeri için kart yazıları
bak burdan fikir edinebilirsin. ne yazıyosunuz kartta
ne biliyim garip bi halsizlik keyifsizlik anlamadım dün bahçede çok ağladım sebepsiz kalktım hazırladım bişeyler zorla yicem
oyyy tosunum noldu sana ağlamış için açılmıştır şimdi senin kendini eğlendirecek bişiler yap emii ama önce kahvaltıı
ne biliyim garip bi halsizlik keyifsizlik anlamadım dün bahçede çok ağladım sebepsiz kalktım hazırladım bişeyler zorla yicem
kıyamam sana yaa.ağlama bitanem neden ağlıyosun. kötü şeyler düşünme.
bi silkelen kendine gel bakalım. mis gibi temiz havada stres olma bakalım.
güzelce kahvaltını yap.çık bi hava al.
hep bu kırmızılar yüzünden galiba çok halsiz bırakıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?