bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aynen öyle zeytinim...
ayy tek başına binmesen zeytinim artık son zamanların senin..
valla merak ederiz seni heee
kardeşin felan gelsin olmazsa yanına yada eşin bıraksın işe giderken...

yok cnm tek başıma kalkışmam zaten görümcem annem falan yardım etçekler berrem. Allah razı olsun cnm benim

sendende Allah razı olsun minnakım ...
bebişini görmeye gelcem inşallah..

senin neden canın sıkıldı goodjinim yaaa:26:
regl dönemindesin diyemi

heralde yani berre teyzemizi bekleyeceğiz canım benimmm

ayyy sabh çıldırcaktım sıkıntıdan bilsem sebebini çözerim olur biter ama heralde bu kırmızılar beni sıktı bu sefer

senin neden canın sıkıldı goodjinim yaaa:26:
regl dönemindesin diyemi
[/QUOTE]

heralde yani berre teyzemizi bekleyeceğiz canım benimmm

bekleyin beni.....

ayyy sabh çıldırcaktım sıkıntıdan bilsem sebebini çözerim olur biter ama heralde bu kırmızılar beni sıktı bu sefer

evet biliyorum o sıkıntıyo durup durup ağlamayı..
neden böyle oluyoruz bilemiyorum ya sabepsin yere ağlamalar sıkıntılar
hormonlarımz değişiyo ondan sanırım..:26:

günaydın kızlar..
sabah beyin uğuldamasıyla uyandım çok kötü bişey kafamı vurasım geliyo kulaklarım çınlıyo şimdi randevu aldım gidicem 1 saat sonra...

evet tatlım melin çok özel bir bebek o yüzden onun herşeyi başka bebek şekeri bile adına uygun yapıldı az uğraşmadıkk :))
çok tatlılar fıstııkım. en çokda melin yazan varya. onu sevdim desen olarak felan da.

günaydın tosbikimm noldu acep sana böyle yawww hadi bi git gelde anlat bakimm
günaydın kızlar..
sabah beyin uğuldamasıyla uyandım çok kötü bişey kafamı vurasım geliyo kulaklarım çınlıyo şimdi randevu aldım gidicem 1 saat sonra...

bilmiyorum ki ne oldu canım...
gidicem 10 gibi gelince yazarım..

a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koskoca beni görmüyonmu burda bakimm kimsecikler yok diye bide utanmadann
oysss sen gezmelere mi gidiyon bakimmm süper yaa

ayyy sen ses çıkarmayınca işin var sandım madamım pardon
gidiyorum inşallah yarın sabahtan çıkarım geze geze akşamı ederim feribot 6da kalkıcak

beree gecmiş olsun ne oldu sana böyle

gidiyorum inşallah yarın sabahtan çıkarım geze geze akşamı ederim feribot 6da kalkıcak

bilmiyorum ki canım yaa sabah bu beynimdeki uğuldamaya uyandım çok gıcık oldum...sanki beynimde sinek uçuşuyo...

Son düzenleme:
tamam tatlım gelince yaz muhakkak merak ederimm ama bişi yoktur ben bi kere ortalığı ayağa kaldırmıştım kulağıma sinek kaçtı diye bakıyolar ediyolar bişi yok çok pis bişi ama uğuldaması

kahvaltı ediyordum fıstıkk
çık tabi yaa erkenden mis mis nerden kalkıyo feribotun yenikapı mı

evet yenikapıdan once bahçelievlere annemin evine gidicem eşimde oraya gelir garaja motoru bırakır taksiyle geçeriz işi erken biter inşallah son dakika olaylarını sevmem hiç

tamam tatlım gelince yaz muhakkak merak ederimm ama bişi yoktur ben bi kere ortalığı ayağa kaldırmıştım kulağıma sinek kaçtı diye bakıyolar ediyolar bişi yok çok pis bişi ama uğuldaması

gittinmi sonra doktora canım ne yapıyorlar...:26:

yok gitmedim bebem geçti sonra durdu köydeydik zaten dedim köy yeri kesin sinek kaçtı kulağıma yağ filan damlattılar bişi varsa çıksın diye bişi çıkmadıı
sonra durdu zırıltılar bende gitmedim bidaha da olmadı zaten bişi yapmazlar napçaklar mr çekerler belki o kaaa
gittinmi sonra doktora canım ne yapıyorlar...:26:

ya dün banyo yaptım çıktım şohbenden sakırsakır su boşaldı bi baktım üstkapagı çıkıyo ayy çok korktum patlıcak diye gelince bide onunla uğraşıcam yenisini mi alıcaz bakalım uff masraf çıkmasa şaşıcam artık

hımm haftasonu için olsun oda güzellmiş valla gez eğlen değişiklik iidir herzaman biizmde mayısta eşimin akrabasının bozcadada nişanı var sırf değişiklik kısa bi tatil olsun diye gitmeyi planlıyoruz
dikkat et o şofbene canımmm
pazar akşam dönücez ecburen ama ben eve pazartesi gelirim gitmişken arkadaslarıda görürüm telefonlarıda kapatıp keyfe sadece bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…