- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.761
amaannn zaten elini sallasan bi dengesize çarpıyosun
evet canım çok az kaldı.biraz stresliyim.
yarında anneme gidicem.arabayla gitmem lazım. yanlız araba kullanmakda artık biraz tedirgin ediyo beni aslında. araba kullanırken sancım felan olursa diye :44::44: inşallah bişey olmaz.
yok cnm tek başıma kalkışmam zaten görümcem annem falan yardım etçekler berrem. Allah razı olsun cnm benim
ben geldim kafamı dagıttım bahcede köpeklerimle ilgilendim canlarım benim o kadar sevgiyle bakıyolar ki unutuyosun sıkıntılarını çiçek açan ağaçlarımı sevdim toprak kazdım içim açıldı biraz
aynen öyle zeytinim...
ayy tek başına binmesen zeytinim artık son zamanların senin..
valla merak ederiz seni heee
kardeşin felan gelsin olmazsa yanına yada eşin bıraksın işe giderken...
sendende Allah razı olsun minnakım ...
bebişini görmeye gelcem inşallah..
senin neden canın sıkıldı goodjinim yaaa:26:
regl dönemindesin diyemi
heralde yani berre teyzemizi bekleyeceğiz canım benimmm
ayyy sabh çıldırcaktım sıkıntıdan bilsem sebebini çözerim olur biter ama heralde bu kırmızılar beni sıktı bu sefer
çok tatlılar fıstııkım. en çokda melin yazan varya. onu sevdim desen olarak felan da.
günaydın kızlar..
sabah beyin uğuldamasıyla uyandım çok kötü bişey kafamı vurasım geliyo kulaklarım çınlıyo şimdi randevu aldım gidicem 1 saat sonra...
yine kimseler yok ben de yarından itibaren yokum ona göre çıkın bakıım ortaya
evet tatlım melin çok özel bir bebek o yüzden onun herşeyi başka bebek şekeri bile adına uygun yapıldı az uğraşmadıkk :))
günaydın tosbikimm noldu acep sana böyle yawww hadi bi git gelde anlat bakimm
a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koskoca beni görmüyonmu burda bakimm kimsecikler yok diye bide utanmadann
oysss sen gezmelere mi gidiyon bakimmm süper yaa
bilmiyorum ki ne oldu canım...
gidicem 10 gibi gelince yazarım..
ayyy sen ses çıkarmayınca işin var sandım madamım pardon
gidiyorum inşallah yarın sabahtan çıkarım geze geze akşamı ederim feribot 6da kalkıcak
beree gecmiş olsun ne oldu sana böyle
bilmiyorum ki ne oldu canım...
gidicem 10 gibi gelince yazarım..
ayyy sen ses çıkarmayınca işin var sandım madamım pardon
gidiyorum inşallah yarın sabahtan çıkarım geze geze akşamı ederim feribot 6da kalkıcak
beree gecmiş olsun ne oldu sana böyle
tamam tatlım gelince yaz muhakkak merak ederimm ama bişi yoktur ben bi kere ortalığı ayağa kaldırmıştım kulağıma sinek kaçtı diye bakıyolar ediyolar bişi yok çok pis bişi ama uğuldaması
kahvaltı ediyordum fıstıkk
çık tabi yaa erkenden mis mis nerden kalkıyo feribotun yenikapı mı
tamam tatlım gelince yaz muhakkak merak ederimm ama bişi yoktur ben bi kere ortalığı ayağa kaldırmıştım kulağıma sinek kaçtı diye bakıyolar ediyolar bişi yok çok pis bişi ama uğuldaması
evet yenikapıdan once bahçelievlere annemin evine gidicem eşimde oraya gelir garaja motoru bırakır taksiyle geçeriz işi erken biter inşallah son dakika olaylarını sevmem hiç
gittinmi sonra doktora canım ne yapıyorlar...:26:
hadi bakalımm gezin karı kocaa tadını çıkarın tatilinn kaç gün kalıcaksınız
pazar akşam dönücez ecburen ama ben eve pazartesi gelirim gitmişken arkadaslarıda görürüm telefonlarıda kapatıp keyfe sadece bakıcam
ya dün banyo yaptım çıktım şohbenden sakırsakır su boşaldı bi baktım üstkapagı çıkıyo ayy çok korktum patlıcak diye gelince bide onunla uğraşıcam yenisini mi alıcaz bakalım uff masraf çıkmasa şaşıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?