- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.841
sağol canım benim aminn inş...rabbim sizide bekletmesin inş...
eymenimize Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inş...zeytinin gözü aydın...maşallah kurtarmış hayırlıyısıyla....benden de slm söyleyin...bebişin yumuk ellerinden öpün yerime..
bizde heran tetikte bekliyoruz işte...artık çok zorlanıyorum ama az kaldı....
madamımm gerçektenmi çook öpün beim yerimede ikisinide cucumuda öp selam söyle...
kızlar kızlarr nasılsınızzz
ben bu topiin devam ettını bilmiyordumm çok şaşırdım valla.
Zeytın doğum yapmış kolera hamıle bir sürü bir sürü sey olmuşç
ben de 24 haftalımm tayzelerı bi kızım olacak allahın izniyle.sızlere de cok dua edeceım.ee hamıle duası kabul olurmuş.
:)
kızlar ben 2010 kasımda dış gebelik gecirmiştim.2011 ekımde kımyasal gebelik gecırdım.o sıra klomen kullanıyordum.dusukle sonuclanınca doktor klomenı bırak dedı.ve ben 2011 kasımda yanı klomen kullanmadıım ay hamıle kaldım ve benım cadı kızım hayata tutundu şimdi 500gr 28 cm .:)
yanı dıyeceım o ki.allah ısteyınce oluyor.ınşallah sızler de bır an önce yasarsınız .ben her turlu duşuğu yaşadım.bir sürü sıkıntı yaşadım ama sonunda başardık :)
istanbulda tipi var valla çok soğuk ve yağmurlu işe zor attım kendimii
dün cücümle eymene gittik zeytin çok şaşırdı ve sevindi bizi görünce ikiside çok iyi maşallah hepinize selamı var cücümünde selamları var perşembe günü evine dönüyor cuma günü topiikte görüşürüz artıkk hep beraber
günaydın madamım..
bursa'da aynı şekilde soğuk ve rüzgarlı...
çok merak ediyorum fotoğraflarını çekmedinmi kuzum..
bana gönderirmisin eğer çektiysen...
ccücüm çekti makinasıyla bide zeytinin eşi çekti onların makinasıyla cücüm bize yollar gelince ama sen bi mailine bak yine de
ben geldim şekerlerim özledim sizi nabersiniz
eymencik gelmiş hayırlısıyla madamın banada yolla resimini
çok güzel geçti tatilimiz gezdik kocişle bolbol sizin yerinizde gezdim
ayy süper o zmaan desene cucumu beklicez...
dimek eşide evdeydi şaşırmışlardır sizi görünce
hoşgeldin canımm ne güzel gezmişsin valla iyi yaptınız tabi arada lazım böyle şeyler ama şimdiki havaya bak bide uçuruyordu sabah şemsiyemi resmen zor tuttumm
biz hastaneye gittik tatlımm ama annesi eşi abisi o zıpır yeğeni emir ve yengesi hepici ordaydı çok sıcak insanlarr hepsiii zeytinmde çok tatlı ama eymenimmm oyy oyyy
ben geldim şekerlerim özledim sizi nabersiniz
eymencik gelmiş hayırlısıyla madamın banada yolla resimini
çok güzel geçti tatilimiz gezdik kocişle bolbol sizin yerinizde gezdim
biz hastaneye gittik tatlımm ama annesi eşi abisi o zıpır yeğeni emir ve yengesi hepici ordaydı çok sıcak insanlarr hepsiii zeytinmde çok tatlı ama eymenimmm oyy oyyy
hoşgeldin canım..
çok iyi yaptınız valla sizin için değişiklik olmuşş..
bazen böyle kaçamak yapmak gerekiyor..
aa ben eve çıktı zannediyordum nedense:26:
tabii ya pazar günü oldu daha normal değilki hemen salmazlar...:26:
valla keşke orda olaydım da göreydim eymen paşayı..
hoşgeldin canım..
çok iyi yaptınız valla sizin için değişiklik olmuşş..
bazen böyle kaçamak yapmak gerekiyor..
aa ben eve çıktı zannediyordum nedense:26:
tabii ya pazar günü oldu daha normal değilki hemen salmazlar...:26:
valla keşke orda olaydım da göreydim eymen paşayı..
olsun tontişim üzülmee çok uzak ama evleri istanbul çıkışı mübarekkgit git bitmiyo yoll
hadi yaaa
amanın valla baya uzakmış...
madamım sizin ev ataşehire uzakmı.:26:
yok bebeğim çok değil ama yine bi 20 dk vardır diye düşünüyorumm tam bende bilmiyorum çünkü oraları hayırdır kim var ordaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?