bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

tamam canım ileticem selamlarını o yumuk elleri de koklıycamm sösss

madamımm gerçektenmi çook öpün beim yerimede ikisinide cucumuda öp selam söyle...

kızlar kızlarr nasılsınızzz
ben bu topiin devam ettını bilmiyordumm çok şaşırdım valla.
zeytın doğum yapmış kolera hamıle bir sürü bir sürü sey olmuşç
ben de 24 haftalımm tayzelerı bi kızım olacak allahın izniyle.sızlere de cok dua edeceım.ee hamıle duası kabul olurmuş.
:)

kızlar ben 2010 kasımda dış gebelik gecirmiştim.2011 ekımde kımyasal gebelik gecırdım.o sıra klomen kullanıyordum.dusukle sonuclanınca doktor klomenı bırak dedı.ve ben 2011 kasımda yanı klomen kullanmadıım ay hamıle kaldım ve benım cadı kızım hayata tutundu şimdi 500gr 28 cm .:)
yanı dıyeceım o ki.allah ısteyınce oluyor.ınşallah sızler de bır an önce yasarsınız .ben her turlu duşuğu yaşadım.bir sürü sıkıntı yaşadım ama sonunda başardık :)

Aaaa selam canım benım hosgeldın bız sana haber vermemısmıyız kı herkeslere haber ucurduk aslında mayıs topıkıne adres bıraktık ama gırmeyen goremez tabı neyse hosgeldın kızınla gelmussın masallah sıze cucum ve ben bugun zeytının zıyaretıne gıttık cok sasırdı kıyamam cok tatlı bır oglu var eymenımız o bızım rabbım senıde kızına saglıklı bı sekılde kavustursun ınsallah cok sevındım sende az sey yasamamıssın ama vaktını rabbım bılıyor bızede nasıp etsın ınsallahhh

istanbulda tipi var valla çok soğuk ve yağmurlu işe zor attım kendimii
dün cücümle eymene gittik zeytin çok şaşırdı ve sevindi bizi görünce ikiside çok iyi maşallah hepinize selamı var cücümünde selamları var perşembe günü evine dönüyor cuma günü topiikte görüşürüz artıkk hep beraber

günaydın madamım..
bursa'da aynı şekilde soğuk ve rüzgarlı...
çok merak ediyorum fotoğraflarını çekmedinmi kuzum..
bana gönderirmisin eğer çektiysen...

ccücüm çekti makinasıyla bide zeytinin eşi çekti onların makinasıyla cücüm bize yollar gelince ama sen bi mailine bak yine de
günaydın madamım..
bursa'da aynı şekilde soğuk ve rüzgarlı...
çok merak ediyorum fotoğraflarını çekmedinmi kuzum..
bana gönderirmisin eğer çektiysen...

ben geldim şekerlerim özledim sizi nabersiniz
eymencik gelmiş hayırlısıyla madamın banada yolla resimini
çok güzel geçti tatilimiz gezdik kocişle bolbol sizin yerinizde gezdim

ccücüm çekti makinasıyla bide zeytinin eşi çekti onların makinasıyla cücüm bize yollar gelince ama sen bi mailine bak yine de

ayy süper o zmaan desene cucumu beklicez...
dimek eşide evdeydi şaşırmışlardır sizi görünce

hoşgeldin canımm ne güzel gezmişsin valla iyi yaptınız tabi arada lazım böyle şeyler ama şimdiki havaya bak bide uçuruyordu sabah şemsiyemi resmen zor tuttumm

biz hastaneye gittik tatlımm ama annesi eşi abisi o zıpır yeğeni emir ve yengesi hepici ordaydı çok sıcak insanlarr hepsiii zeytinmde çok tatlı ama eymenimmm oyy oyyy
ayy süper o zmaan desene cucumu beklicez...
dimek eşide evdeydi şaşırmışlardır sizi görünce

evet hava resmen kışa döndü
yerim o sarı böcegi çok şirin mahşallah kuzucuğa

hoşgeldin canım..
çok iyi yaptınız valla sizin için değişiklik olmuşş..
bazen böyle kaçamak yapmak gerekiyor..

biz hastaneye gittik tatlımm ama annesi eşi abisi o zıpır yeğeni emir ve yengesi hepici ordaydı çok sıcak insanlarr hepsiii zeytinmde çok tatlı ama eymenimmm oyy oyyy

aa ben eve çıktı zannediyordum nedense:26:
tabii ya pazar günü oldu daha normal değilki hemen salmazlar...:26:
valla keşke orda olaydım da göreydim eymen paşayı..

olsun tontişim üzülmee çok uzak ama evleri istanbul çıkışı mübarekk git git bitmiyo yoll

evet ya arada lazım kacamaklar güzel oluyo hiç aksilik olmadı şükür geçen senede gitmek istedik feribot yarı yoldan dönmüştü hava muhalefeti yüzünden

yok bebeğim çok değil ama yine bi 20 dk vardır diye düşünüyorumm tam bende bilmiyorum çünkü oraları hayırdır kim var ordaa

koçişin arkadaşları ordada ondan didim biride örnek mahallesinde sanırım..
ben tam bilmiyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…