- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.861
evet ya arada lazım kacamaklar güzel oluyo hiç aksilik olmadı şükür geçen senede gitmek istedik feribot yarı yoldan dönmüştü hava muhalefeti yüzünden
koçişin arkadaşları ordada ondan didim biride örnek mahallesinde sanırım..
ben tam bilmiyom da
aa örnek mahallesin gitmiştim arkadaşın düğünü vardı ordaaa
cucum napıyo iyimi madamım nasıl geçiyomuş günleri..?
anlatsana azcık bişiler yaa
bu arada sen mailine baktınmı kuzum:26:
bu arada kızlar ben yeniden hala oluyorum bi minik daha geliyo ailemize
4 yaşında ayşem vardı şimdi inşallah bi küçük adamımız olur daha çok ufak ama gönlümden erkek geçiyo
merhaba kızlar....
merhaba tatlımm nasılsınız
kızlarrr sabah ultrasona girdimmm sata göre 7+1 ama ultrasona göre 6+3 çıktı bana fotoğraf vermedi kalp atışınıda dinletmedi ama çok şükür kalp atışı varmışşş öğleden sonraaa sonuçları almaya gidicem inşşş
iyi sayılırız canım...artık iyice ağrılar arttı ama yinede allah dayanma gücü veriyo...güzel bir şey uğruna çekiyosun sonuçta bunları.heran tetikte bekliyoruz her şeyimiz hazır kızımızı bekliyoruz artık...
zeytinde oğluşuda iyiyimiş maşallah.ne güzel görebildiniz...Allah sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin onlara....eymen kaç kilo doğmuş?zeytin çok sancı çekmiş mi?ameliyatı nasıl geçmiş?emzirebiliyo mu?
hadi bakalım sıra sende en güzel doğumlarda senin olsun inşallahh
valla zeytinimin apar topar olmuş aslında ama iide olmuş hiç beklemediği bir anda gelmesi ii bşi o kadar kurup düşünmeye fırsatı kalmamış pazar günü abileriyle dışarda kahvaltıya gitmişler eşi de annesine gitmiş hasta diye ziyartine zeytin kahvaltıda çok sancılanmış doktor hemen gel demiş gidip hemen ameliyata almışlar zaten eşini filan beklememişler yani zeytinim çok üzülüp ağlamış ama olsun eşi gelmiş o odadan çıkarken şimdi herkes mutlu huzurlu
50 cm boyu ve 3290 kilo ile doğmuş aama düne kadar daha ememiyordu yavaş yavaş alıştırıyorlardı işte tutamamış ilk başkta ama düzelcek bugün başlamıştır diye düşünüyorum lok lok içmeye
Kızlarrr ben geldimmmm. Madamım hani bana mail ?
aminnn canım inş....doğumum esnasında hep dua edicem sizler içinde güzel haberlerinizi alalım tez zamnda inş...
zeytinin eşinin yanında olmamsı bozmuştur moralini ama nasip böyleyimiş işte...olsun ikiside sağlıklı maşllah...
hoşgeldin canım...
HOŞBULDUK CANIMMM SIRA SENDEEEEE SENİN BEBEĞİNİDE GÖRELİM SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE İNŞALLAHHHHHHHHHH
inş.canım.allah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin cennet kokulu yavrularımızı...
hoşgeldinn canımmm çok sevindim peki bebişi görmedin mi sen doktora sor gidince kaç mm mesela duymaya bilirsin çoğu hastaneeede yokmuş duyma cihazı hadi sonuçları al da gell
bana göstermedidi bebişi yaaaa ama 18,4mm kese içinde 6,4 mm bebiş varmışş tatlımmmm çok şükürrr tetkik sonuçlarında da bi problem yokmuşşş inşş herşey yolundaymışş inşş kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?