bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet ya arada lazım kacamaklar güzel oluyo hiç aksilik olmadı şükür geçen senede gitmek istedik feribot yarı yoldan dönmüştü hava muhalefeti yüzünden

ayy insanın ne çok canı sıkılır planı yarım kalıncaa:26:
kötü olmuş

bu arada kızlar ben yeniden hala oluyorum bi minik daha geliyo ailemize
4 yaşında ayşem vardı şimdi inşallah bi küçük adamımız olur daha çok ufak ama gönlümden erkek geçiyo

iyi bebeğim günleri hep dolu dolu geçiyoo geziyomuş sürekli napısn işte bizde sadece yol boyunca görüşebildik çok soğuk ve yağmurluydu hava ama genelde çok ii cüücm perşembe gidicek
cucum napıyo iyimi madamım nasıl geçiyomuş günleri..?
anlatsana azcık bişiler yaa
bu arada sen mailine baktınmı kuzum:26:

ooleeyy süper bi haber bu maşallah yaa doğurganlıklar başladı bizimde yakındır inşallah bahar geliyo artıkk
bu arada kızlar ben yeniden hala oluyorum bi minik daha geliyo ailemize
4 yaşında ayşem vardı şimdi inşallah bi küçük adamımız olur daha çok ufak ama gönlümden erkek geçiyo

kızlarrr sabah ultrasona girdimmm sata göre 7+1 ama ultrasona göre 6+3 çıktı bana fotoğraf vermedi kalp atışınıda dinletmedi ama çok şükür kalp atışı varmışşş öğleden sonraaa sonuçları almaya gidicem inşşş

merhaba tatlımm nasılsınız

iyi sayılırız canım...artık iyice ağrılar arttı ama yinede allah dayanma gücü veriyo...güzel bir şey uğruna çekiyosun sonuçta bunları.heran tetikte bekliyoruz her şeyimiz hazır kızımızı bekliyoruz artık...

zeytinde oğluşuda iyiyimiş maşallah.ne güzel görebildiniz...Allah sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin onlara....eymen kaç kilo doğmuş?zeytin çok sancı çekmiş mi?ameliyatı nasıl geçmiş?emzirebiliyo mu?

hoşgeldinn canımmm çok sevindim peki bebişi görmedin mi sen doktora sor gidince kaç mm mesela duymaya bilirsin çoğu hastaneeede yokmuş duyma cihazı hadi sonuçları al da gell

hadi bakalım sıra sende en güzel doğumlarda senin olsun inşallahh
valla zeytinimin apar topar olmuş aslında ama iide olmuş hiç beklemediği bir anda gelmesi ii bşi o kadar kurup düşünmeye fırsatı kalmamış pazar günü abileriyle dışarda kahvaltıya gitmişler eşi de annesine gitmiş hasta diye ziyartine zeytin kahvaltıda çok sancılanmış doktor hemen gel demiş gidip hemen ameliyata almışlar zaten eşini filan beklememişler yani zeytinim çok üzülüp ağlamış ama olsun eşi gelmiş o odadan çıkarken şimdi herkes mutlu huzurlu
50 cm boyu ve 3290 kilo ile doğmuş aama düne kadar daha ememiyordu yavaş yavaş alıştırıyorlardı işte tutamamış ilk başkta ama düzelcek bugün başlamıştır diye düşünüyorum lok lok içmeye

aminnn canım inş....doğumum esnasında hep dua edicem sizler içinde güzel haberlerinizi alalım tez zamnda inş...

zeytinin eşinin yanında olmamsı bozmuştur moralini ama nasip böyleyimiş işte...olsun ikiside sağlıklı maşllah...

evet evet bize dua etmeyi sakın unutmayınn kızlaarrrr

hoşgeldinn canımmm çok sevindim peki bebişi görmedin mi sen doktora sor gidince kaç mm mesela duymaya bilirsin çoğu hastaneeede yokmuş duyma cihazı hadi sonuçları al da gell

bana göstermedidi bebişi yaaaa ama 18,4mm kese içinde 6,4 mm bebiş varmışş tatlımmmm çok şükürrr tetkik sonuçlarında da bi problem yokmuşşş inşş herşey yolundaymışş inşş kızlarrr

çok şükür canım gözün aydın olsun ...çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inşallah sonuna kadar böyle gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…