- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.821
ayy yavrum benim yaaa ...
Allah bağışlasın öperim onu ısırırım yaa ..sezaryan oldu dimi..:26:
gidin yanına foto çekin bize gösterin kuzum merak ediyorum çok..
cucumu gördünmü nasıl iyimi..:26:
hayır görmedim tatlım yaa haftasonu çok yoğunduk hafta içide yeni geldi diye hemen aramiim dedim artık bugün arıycam bakalımm inşallah görüşebilriz tontişim
evet sezeryan olmuş ama kocişi yanında yokmuş çok ağlamış kuzumm eşinin annesi rahatsızlanmış onu oraya göndermiş zeytinim dün onlarda ableriyle filan kahvaltı etmeye gitmişler dışarı orda çok sancısı olmuş hemen hastaneye gitmişler aramış eşini ama o geldiğinde zeytinimin bebeği doğmuş bilem kuzum ya olsun artık oğluşu yanında bir ömür berebaer olsunlar inşallah bu arada epidural sezeryan olmuş doğum anında hep sizlere dua ettim dediiiçok duygulandım ya unutmamış bizlerii de kıyamam
ayy kıyamam yaa
bebeğim benim kayınvalidesinin neyi varmış ki eşi gitmiş...:26:
olsun ama sonuçta ikiside iyiler.Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür mutlu yaşamayı nasip etsin..
çok selam söyle benden görüştüğün zaman...
tımam tatlım söylerimm tabi..
valla bilmyomki nesi varmışş iiidir inşallahh
sen nnapıyosun nasılsın bat ne zaman bak zeytinim çok dualar etmiş inşallah bu ay geliyo bebişlerr
benim durumlar karışık madamım yaa..
canım sıkkın valla kulağımın uğuldaması yine başladı gece uyuyamadım..
3 tane içtim sanra bıraktım ilacı bişey varsa diye şuan kullanmıyorum 13-14 nisan batım beklicem regl olursam içicem ...:26:
çünkü kullanılamazmış hamilelikte..
nasıl geçti hafta sonun..?
aa evet ilaç kullanıyordun sen az kalmış ama bata bellimi olur belkim bebiş gelirr en iisimi kullanma boşver inşallah gelmiştir bu ay tatlımm
benimde 24 nisnda bat
haftaosnum cumartesi kayınvalideme gittik ablamlar filan geldi akşam da bi arkadaşın nişanı vardı hep beraber oraya gittik pazar sabahı anneme kahvaltıya gittik ordan kuzenle buluştuk bizi sefgilisyle tanıştırdı onlarla birlikte hep beraber go-kart yaptık saat 11 di eve geldik şuan bitikim valla cuma günü zate eminönünde helak olduk böyle işte tontişim koşturmaca bu hayat
ohh ne güzel 3 gün tatil yaptın kuzum iyi eğlanmişsin iyi olmuş değişiklik oluyor..
bende çok bitk,nim cumartesi mamalar yaptım temizlik felan akşam üstü misafirlerim geldi istanbuldan yemek yedik dışarı çıktık ertesi günde pikniye gittik koçişin asker arkadaşının köyüne keçinin doğumuna şahit oldum çok güzeldi fotolarımı gösteririm öğleden sonra...
ohh sende hem yorulmuş hemde eğlenmişsin fotoları çok merak ediyorumm çok heyecanlı olsa gerekk dime tatlım yaa bende buzanın doğumuna şahit olmuştumm
heycanlı ve duygusal bir sahneydi meleğim...
bakalım bizde belki mayıs ayında gelebiliriz istanbula ama belli değil henüz...
cucum bu hafta dönücek galiba demi..:26:
evet tatlımm döncek sanırım çarşamba filann benim hemen cücümle görüşmem gerek o yüzdennn çok üzülürüm görüşemezsem yaa
gel kuzum gell mayıs süperrr ohh gezerikkk
evet kuzum inşallah gezeriz..
bencede görüşün bakalım fotoda çekilin..:26:
zeytinimede gidin vakit kalırsa
günaydın kızlar...
koleram hadi gözün aydın son günün demek heee...
dün ben neye şahit oldum biliyomusunuz bir keçinin doğumuna yanındaydım keçinin gözlerinden yaşlar aktı çok duygulandım çok güzel bir oğlak geldi dünyaya.
minik minik 2 tane daha vardıonlarlarada fotoğraf çekildim süperdi. doğumu bilem çektik videoya..
kızlarrr günaydınnnnn
dün itibari ile zeytinimin kartal eymeni dünyaya merhaba dediiiii
hadii gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsinnn
evet canım son günüm biran önce kurtulmak istiyorum burdan
ayy ne tatlıdır kimbilir oğlakçık
oleyyyyyyyyyy çok sevindim yaaa eymene kocaman merhabaaaa sıra bizim eymende
madamım zeytinnen konuşursan bende de selam söle emi. feysi yokmu onun ekliyem
evet canım son günüm biran önce kurtulmak istiyorum burdan
ayy ne tatlıdır kimbilir oğlakçık
kızlarr zeytinimden hepinize selam varr
evet valla kaç kurtul ordan kuzum evinde paşalar gibi dinlenme zamanı şimdi..
a.s canım nasıl iyimiymiş..:26:
ben yemeğe çıkıyorum çok öptüm gelince görüşürük..
biz cücümle saat 3te eymenimizi görmeye gidiyooosssss
bizim içinde koklayın eymen paşayııııııııııııııııı
Canim benim rabbim sana ve siradaki tum bebeklerini bekleyen annelere saglikli huzur icinde dogum nasip etsin insallah
kızlarrr günaydınnnnn
dün itibari ile zeytinimin kartal eymeni dünyaya merhaba dediiiii
hadii gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsinnn
biz cücümle saat 3te eymenimizi görmeye gidiyooosssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?