bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

olsun canını sıkma koleram herşeyin hayırlısı olsun belkim döner dur bakayım daha var zamanı bebişin...

kısmet artık. Belki böyle hayırlısıdır. Dün eşimde öle dedi. Bi arkadaşımın da öyleymiş çocuk son anda dönmüş normal doğum yapmış.

Amaaan sağlıklı olsnda neydah hoş

kısmet artık. Belki böyle hayırlısıdır. Dün eşimde öle dedi. Bi arkadaşımın da öyleymiş çocuk son anda dönmüş normal doğum yapmış.

Amaaan sağlıklı olsnda neydah hoş

öyle canım sıkma sen o tatlı canını...
Bu aradada banada küsme tamammı ben zaten sağırım yani duyuyorum ama duymuyorum

merhaba kızlar....dün doktordaydım...doktor kızın doğum için hazırlık yapmış heran gelebilir dedi....nst de sancım 70lere 80lere çıktığıda oldu ama istikrarlı olmadı...20lere 10larada düştü....açılmam yok şuan..bebişimin genel sağlık durumu çok iyi...suyuda yeterli dedi...kendisine bırakalım istediği zaman gelsin dedi doktorum...ilk etapta suni sancı vermektense beklemek daha iyi...2.750gram kilosu..36+3 haftalık olduk...bakalım ne zaman ce eeee diyecek bize...sancılarım gün içinde artıyo azalıyo..hayırlısı artık...benden haberler bunlar kızlar....

Canim benim rabbim sana ve siradaki tum bebeklerini bekleyen annelere saglikli huzur icinde dogum nasip etsin insallah

Kuzucumm napiyosun ben ise gitmedim bugun kafadan izinliyim:)) simdi annisimle eminonune gidiyos yegenime ciciler alcasss

aaaa ben diyorum nerde bu kıss yaa knt bitmiş mesajda çekemedim..
iyi yapmışın gezin bakam annişinle ohh ni güsel..

Kuzucumm napiyosun ben ise gitmedim bugun kafadan izinliyim:)) simdi annisimle eminonune gidiyos yegenime ciciler alcasss

aaaa ben diyorum nerde bu kıss yaa knt bitmiş mesajda çekemedim..
iyi yapmışın gezin bakam annişinle ohh ni güsel..

gitme vakti geldi banada..
çok yanlız kaldım bugün gezindim durdum hepinizi özledim kıslar iyi hafta sonları...

Günaydın kızlarrrrrr herkese iyi haftalar dilerim

Bugün iş yerimde son günümmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyy

günaydın kızlar...
koleram hadi gözün aydın son günün demek heee...

dün ben neye şahit oldum biliyomusunuz bir keçinin doğumuna yanındaydım keçinin gözlerinden yaşlar aktı çok duygulandım çok güzel bir oğlak geldi dünyaya.
minik minik 2 tane daha vardıonlarlarada fotoğraf çekildim süperdi. doğumu bilem çektik videoya..

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnnnn
dün itibari ile zeytinimin kartal eymeni dünyaya merhaba dediiiii
hadii gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsinnn

kızlarrr günaydınnnnn

kızlarrr nasılsınızzzz ben iyiyim annişi dün gönderdimmm bugün kayınvalideler geliyoooo yarın doktor kontrolüm varrr yarın doktordan sonra sizlere yazarım durumu yine buralarda olamıyacağım herhaldeee

kızlarrr günaydınnnnn

ayy çok sevindim madamım....
gözümüz aydın nasıllar iylermi sen gördünmü madamım..

günaydın tatlımm yarın güzel haberle gel inşallahhh
kızlarrr nasılsınızzzz ben iyiyim annişi dün gönderdimmm bugün kayınvalideler geliyoooo yarın doktor kontrolüm varrr yarın doktordan sonra sizlere yazarım durumu yine buralarda olamıyacağım herhaldeee

kuzumm uyann uyann teysze oldukkk ayyy nasıl güzell yaaaaaa maşallahh çok tatlıı
günaydın koleramm hadi darısı başınaaa
Günaydın kızlarrrrrr herkese iyi haftalar dilerim

Bugün iş yerimde son günümmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyy

çok tatlı çookk şimdi fotosunu gönderdi bana teldenn oyyy kuzum benim yaaaa 50 cm miş 3290 da kilosu ama şuan ememiyomuş zayıfladı oğluşum diyooo uyuyomuş ha bire yorgun paşa eymen paşa
ayy çok sevindim madamım....
gözümüz aydın nasıllar iylermi sen gördünmü madamım..

çok tatlı çookk şimdi fotosunu gönderdi bana teldenn oyyy kuzum benim yaaaa 50 cm miş 3290 da kilosu ama şuan ememiyomuş zayıfladı oğluşum diyooo uyuyomuş ha bire yorgun paşa eymen paşa

ayy yavrum benim yaaa ...
Allah bağışlasın öperim onu ısırırım yaa ..sezaryan oldu dimi..:26:
gidin yanına foto çekin bize gösterin kuzum merak ediyorum çok..
cucumu gördünmü nasıl iyimi..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…