bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın demeyi unutmuşum fıstığımmm nasılsın işyerinde durumlar nasıll herşey yolundamı kırmızılar bittimi bat ne zaman

günaydın demeyi unutmuşum fıstığımmm nasılsın işyerinde durumlar nasıll herşey yolundamı kırmızılar bittimi bat ne zaman

günaydın meleğim...
valla işler yolunda madamım yok bir yaramazlık çok şükür...
batım 13-14 nisan beklemedeyim bakalım eğer olursam hemen ilacımı içmeye başlıcam...

tamam kıs tamam gitmiyom hade senin güzel hatrınaaa

aaaaaaaaaa çok az kalmış ya minnoşumm ee yarınn iştee ayyyy yarabbiiimmmm nolursunnn birimiz bi adım atalım artık o da berroşumdan başlayıversinn nolurr Allahım nolurr kız inşallah gelmiştir bebiş berreemmm hamiş ol
günaydın meleğim...
valla işler yolunda madamım yok bir yaramazlık çok şükür...
batım 13-14 nisan beklemedeyim bakalım eğer olursam hemen ilacımı içmeye başlıcam...

valla ne bileyim ki kuzum hiç öle artık plan felan yapmıyorum yaklaşık 4 5 aydan beri mırtlama günlerinide takip etmiyorum...
hayırlısı diyelim takip edince gerçekten çok umutlanıyorum zaman geçmek bilmiyo böyle kafam rahat..
eğer gelirse süpriz olur çok sevinirim inşallah gelir..
ama şayet gelmezse üzülmem tedavimi olurum ilacımı içerim...
herşeyin hayırlısı olsun...
inşallah yaza bebişlerimizle gireriz...

en güzelini yapıyosun valla bencede o şekilde geliyoomuş zaten bebişler tınlamayınca zaten bişeyi çok isteyince bende olmuyorr
rabbim hakkımızda hayırlısını versin kuzucum ya hayat yaşamaya değer ve bunun için çok nedeni var sevdiklerimizden ayrılmayalım yeterrrr

kesinlikle öyle tatlım...
sağlıklı olalım mutlu olalım gerisi gelir zaten Allah'ın izniyle..

sen ne yaptın jelin geldimi madamım..:26:

günaydın fıstıklarım dün aksam misafir vardı yorulmuşum bugün dinlendim biraz keyifler nasıl

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN..
VALLA KEYİFLER NASIL OLSUN MADAMIMLA YANLIZLARI OYNUYORUZ...
NE GÜZEL DİNLENEBİLİYOSUN BİZİM ÖYLE İMKANIMIZ OLMUYOR MALESEF HAFTA SONU DIŞINDA..

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN..
VALLA KEYİFLER NASIL OLSUN MADAMIMLA YANLIZLARI OYNUYORUZ...
NE GÜZEL DİNLENEBİLİYOSUN BİZİM ÖYLE İMKANIMIZ OLMUYOR MALESEF HAFTA SONU DIŞINDA..

valla bende nerdeyse bir senedir çalışmıyorum resmen kendime geldim sevmediğin bir işte çalışmak işkence gibiydi Allah kolaylık versin size hem iş ev zor oluyo

oo bizim daha var kuzucumm 24 nisan benimm cücümünde benden bi kaç gün sonradır sanıyorumm
hadi inşallah madamım..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
bat ni zaman sizin varmı daha:26:

hoşgeldin canımm ohhh dinlen bakalımm tadını çıkarr
günaydın fıstıklarım dün aksam misafir vardı yorulmuşum bugün dinlendim biraz keyifler nasıl

sen ne iş yapııyordun kuzum yada mesleğin nedir
valla bende nerdeyse bir senedir çalışmıyorum resmen kendime geldim sevmediğin bir işte çalışmak işkence gibiydi Allah kolaylık versin size hem iş ev zor oluyo

aa ne işle meşguldün canım...
gerçekten çok zor oluyor bazen..

oo bizim daha var kuzucumm 24 nisan benimm cücümünde benden bi kaç gün sonradır sanıyorumm

evet varmış baya sizin madamım...

canım ben ön muhasebe ve yönetici asistanlığı yaptım 18 yaşımdan beri 2 yıl önce babamın arkadaşın büyük bir zücaciye magzasında satış elemanı oldum hatır için ama ne patrondan nede işten hoşlandım en sonunda kavga ettim çıktım gittim

neden hiç uğramıyorsun topiğe küstün mü bize
evet canım bebişlerimiz geliyo birer birer hepside çok tatlılar maşallahh en son zeytinimin geldi işte şimdi apekten bekliyoruzz
sende yokmu bişiler daha
hoşbuldum canımm bende özledim sizleri herşey yolunda çok şükür sizler nasılsınız topikimizin bebişleri dünyaya gelmeye başlamış sanırım çoook sevindim

cadı senii ne kavga ediyosunn bırak git :)))
bende öğrenciyken yaptım o işi ama büyük bi zevkle çok eğlenceli geliyordu bana insanlarla uğraşmak gerçi ben parttime çalışıyordum çok seviyordum insanlarla içiçe olmayı

valla ben başlatmadım ki tatlım kaşınanı kaşıdım bi güzel o kadar :).eşimde beni almaya gelmişti oda girdi bi güzel saydı zaten 3 ay sonra kapattı dükkanı
çalışanını köle sanan bi cahildi benim gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…