bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kız bana ne bulaşıyon asıl ben geliom kimseler yok sanırım cücü yok diye göbeğiniz bir mi kesildi ayol
günaydın fıstığımm hani bak nerdesin kapatıp gitmişsin yine sayfayıı
günaydınn...
bugün cucum geliyomu acaba...
gelsinde toplasın bizi..madamım o olmayınca pek gelmiyo gelsede kaçıyo...

bakk goodjinde aynı fikirde benimleeee
evet beree cucu gelince herkes geliyo cimcimeyi özledik dimi

bak yaaa yine bana sataşmış burda o dilini kesçem seninn
off yaaa olma regl filan yaa olma işte olmaaaa
hayırlı cumalar canım...
aynen pıtırcığı çok özledik...
gelsede madamımda gelse...
bende regl olucam herhalde başladı ağrılarım...

ben burdayımm fıstıklar çok işim var işyerinde ama benim canım hep evde olmak istiyi yaaa azın hiç işe gelesim yokk
gelsin bebişlerrr gelsinleerrr
aynen madammmmmm aramıza dööönnnnn
olmasan keşke bende olmasam cucuda madamda heryer bebiş bide bizimkiler gelseohhh kalabalık olalım

napam bebem yaa canım sıkıldı kapattım goddjinimle muhabbet ettik sonra o gezmeye gitti bende kapattım baktım senin geleceğin yok...
hem ben sana sataşmıyom ki...

yine gitttiiiii...
bende gidiyorum gelmicem bi daha canım çok sıkıldı zaten regl olcam hormonlarım tavan yapmış...

nirdesinizz güseller bomboş topikk özledimm sizi yaaaaaa minnaklarr gelinde iki lafın belini kıralım
valla hem evimi temizlerim hem sohbet ederiss ev dandini tahmin ettiğiniz gibii
kocişşş bide topladımm diooo minnak yaa

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizz yafff
terkmi ettiniz topiğii gelmicem lafları falan okudum askolsun yaaa

cucummm....
geldinmi sen ni zaman geldin anlat bakam bi yaa...
nasıl geçti tatilin...:26:

cucummm....
geldinmi sen ni zaman geldin anlat bakam bi yaa...
nasıl geçti tatilin...:26:

geldim tabiii balımmm....
valla dün akşam 8 gibi evimdeydim
bugünde işte evi temizliyommm birasss bitmek üzere sonrada duşumu alıcammm
valla güsel gectiii bebişimmm ama kısaydı bide yapamadıklarım var tabeee hava cok kötüydüüü doğru dürüst gezemedik ev gezmeleriyle yetindikkk napalımmm bunada sükür ailemi gördüm ya o bana yeter
madamımla bile doğru dürüst bi görüşme olmadııı zeytinin yattığı hastane cok uzaktı metrobüste sohbet ettik bizde ama olsun görüştükkk minnoşumlaaa....
kartal eymeni gördükkk cok sekerdiii zeytinimde cok iyiydiiii cok sevindi ve sasırdı bizi görüncee
öle iştee başka bişiy yok bende ....
sen nasılsınnn bebişimmm bat yakınmışşşş hadi hayırlısı inş. gelir mucizennn
gecmiş olsunn kulağında uğultularr falannn bebişimm şimdi nasılsınnn

kuzucuummmm hoşgeldinnnnn
valla sen yokken kimse gelm,iyo buraya sinek avlıyom resmen gelen de hemen gidiyooo ohhh nasıl şikayet ettim sizi ama
kuzucuuğuumm arayamadım seni hediyen için teşekkür edecektimm çok güzel nerden biliyosun sen benim mor renge aşık olduğumu bakimm ve gerçekten ihtiyacım olan şeydiiçok teşekkür ederim minakıımm benimm
gitme lafları şurdan çıktı topikten her ayrılan hamile kalıyoo artık buna inanır oldum o yüzden diyomki bi süre gitsek hamiş kalıp gerimi gelsek diye ama sizden de ayrılamam kiii
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizz yafff
terkmi ettiniz topiğii gelmicem lafları falan okudum askolsun yaaa

yine gidersin kursun bitince annenler gelir olsun meleğim...
senin için iyi oldu ne güzel...
evet çok tatlı eymencik yaa sendende bekliyorum eymenin resimleri minnoşum...
bugün yada yarın olmam lazım regl karnım ağırıyo hafiften zaten oldum olcam....
kulaklarımda çınlıyor arada ama şuan iyiyim meleğim belli olmuyor ki bi anı anını tutmuyor..

yalan atıyo cucum ben burda sinek avlıyorum madamım gelmiyo gelip kaçıyo...
ohhh ben seni şikayet ettim...

ayy bebem yaa inşallah seninledir bebişin nasıl güzel olurr yaa
aaaa cücüm kandırıyo senii ben hep burda oluyom ama gelen giden olmuyoo oluncada hemen kaçıyolar gerçekten çok sabrettim çok üzüldüm ağladım kahroldum bildiğin gibi diill

valla süper olur meleğim ama bana öyle gelmiyo pek....

nie kandırıyon kıss ağlamış bide bak bak kandırıkçı seni sabahdan beri ben ağlıyom burda

hosbuldum bebişimm benimmm
niden gelmiyosunn kıslarr bakımmneysee bundan sonra topiği bos bırakmayalımmm tımam mııı minnaklarr hepinizi cok ösledimmm
oyyy güle güle kullan valla ne bilimm alırken içimden mor almak geldii....kendimede aldımmm zatenn benimde ihtiyacım vardıı güsel güsel yemekler yap kocişine
sakın sakın gitmeyin ben sizsiz naparımm yaa....ivit giden hamiş kalıoo vallaha

valla bu sefer gidiyom ama zordan iş için gidiyorum dışarıya gelirsem görüşürz öpüldünüz hepinizz

bende cıkıcam zaten duş alıcam kocişin teyzoşuna gidicess

ivit gideri yine onlarda gelicek zaten bebişimmm....
hayırlısı neyse o olsun meleğim....
dikkat et kendine eymentoşş cok tatlı cok maşallah yollarım resmini ama bebiş cıkmamış net olarakk

yok yok yoğunsunuz heralde hepinizz ama bundan sonra daha fazla vakit ayıralım okişmii bebişlerim....
neyse ben simdi cıkıyom öpüldünüzzz

tımam kuzum çok öptüm seni kolay gelsin..
sen bana at fotoları zeytinimide görürüm..

hoşbuldum canımm bende özledim sizleri herşey yolunda çok şükür sizler nasılsınız topikimizin bebişleri dünyaya gelmeye başlamış sanırım çoook sevindim

merhabaaaaa bende geldimmm zuyalll çok sevindim kız maşallah aynı gidiyos hemen hemen sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…