bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hööööööö o zaman olmadıı valla biz el bebek gül bebek çalışıyordukk mesleğimi istemesem kalır çalışırdım orda ömrüm yettiğince

neden hiç uğramıyorsun topiğe küstün mü bize
evet canım bebişlerimiz geliyo birer birer hepside çok tatlılar maşallahh en son zeytinimin geldi işte şimdi apekten bekliyoruzz
sende yokmu bişiler daha

küser miyim canım yaaaa inan her zaman aklımdasızın nete çok fazla giremedim bi dönemimi evde dinlenerek geçirdim ama girebildiğim her fırsatta sizleri sürekli takip ettim
şuan 32. haftaya girdik çok şükür dün dr gittim herşey yolunda sadece bebişimin ters durması dışında ama inşallah dönecek çünkü çok hareketli

hööööööö o zaman olmadıı valla biz el bebek gül bebek çalışıyordukk mesleğimi istemesem kalır çalışırdım orda ömrüm yettiğince

keşke öyle olsaydı ama benim huzurum ve sağlığım daha önemliydi paradan evime eşime vakit bulamıyodum 13 saat ayaktaydık gel eve haşat oluyodum bi pazargünüm vardı eşim benden daha az çalışıp daha çok para alıyodu

günaydın kızlar.....ağrılar tam gaz devam ama halen kızım gelmedi:) haftaya bugün doktora gidiyoruz..o zamana kadar gelirmi bakalım...her şey o gün belli olur artık...kızımn her şeyi hazır.....sabah eczanaye gitmiştim ilaç almaya bi tarakla fırça gördüm o kadar şirin ki almadan durulur mu:) kızımın bakım ürünleri şifonyerimde yer kaplamaya başladı böyle giderse babasını kovacağız şifonyerden:))

valla bende uzaklaşıcam herhalde bu gidişle baksana burdan giden herkes hamile kaldı dur ben düşüneyim bu işi biraz ama sonrada arkadaşlarımı özlüyorumm çok alıştım hepsinee
çok sevindim seninde hamile olduğuna inşallah sağlıcakla alırsın kucağına neyin olacak adı nedirr
günaydın canım heyecanla kızını bekliyoruzzz adını koyabildiniz mi

kızlar ya uff gözlerimden başıma acayip bi agrı var gözlüğümü değişmem gerek göz doktorlarına uyuz oluyorum

çok kullanıyosun gitme lafını madamım terkmi ediceksin buraları...

çok kullanıyosun gitme lafını madamım terkmi ediceksin buraları...

günaydınn...
bugün cucum geliyomu acaba...
gelsinde toplasın bizi..madamım o olmayınca pek gelmiyo gelsede kaçıyo...

evet beree cucu gelince herkes geliyo cimcimeyi özledik dimi

hayırlı cumalar canım...
aynen pıtırcığı çok özledik...
gelsede madamımda gelse...
bende regl olucam herhalde başladı ağrılarım...

hayırlı cumalar canım...
aynen pıtırcığı çok özledik...
gelsede madamımda gelse...
bende regl olucam herhalde başladı ağrılarım...

aynen madammmmmm aramıza dööönnnnn
olmasan keşke bende olmasam cucuda madamda heryer bebiş bide bizimkiler gelseohhh kalabalık olalım

aynen madammmmmm aramıza dööönnnnn
olmasan keşke bende olmasam cucuda madamda heryer bebiş bide bizimkiler gelseohhh kalabalık olalım

keşke canımmm
inşallah hayırlısı olsun..çoook istiyorum.
hepimiz hamiş olsak göbek şov topiki açarız bazi topikler var ya öyle...

tembellikle nasıl bir tutabiliyolarsa artık. kimin ne cektiğini bilmeden konuşuyolar

bende Allah ne zaman nasip ederse diyorum...

dilin kemiği yok ki konuşmak kolayda düşünerek konuşmak zor...

berecik ben kaçıyorum buralar sana emanet evimi toplıyıp kendimi dışarı atıcam hava çok güzel biraz hava alıyım öptüm seni

berecik ben kaçıyorum buralar sana emanet evimi toplıyıp kendimi dışarı atıcam hava çok güzel biraz hava alıyım öptüm seni

tamam canım git güzelce hava al ne mutlu sana benim yerimede gez...bende öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…