- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.921
valla ben başlatmadım ki tatlım kaşınanı kaşıdım bi güzel o kadar :).eşimde beni almaya gelmişti oda girdi bi güzel saydı zaten 3 ay sonra kapattı dükkanı
çalışanını köle sanan bi cahildi benim gözümde
neden hiç uğramıyorsun topiğe küstün mü bize
evet canım bebişlerimiz geliyo birer birer hepside çok tatlılar maşallahh en son zeytinimin geldi işte şimdi apekten bekliyoruzz
sende yokmu bişiler daha
hööööööö o zaman olmadıı valla biz el bebek gül bebek çalışıyordukk mesleğimi istemesem kalır çalışırdım orda ömrüm yettiğince
küser miyim canım yaaaa inan her zaman aklımdasızın nete çok fazla giremedim bi dönemimi evde dinlenerek geçirdim ama girebildiğim her fırsatta sizleri sürekli takip ettim
şuan 32. haftaya girdik çok şükür dün dr gittim herşey yolunda sadece bebişimin ters durması dışında ama inşallah dönecek çünkü çok hareketli
günaydın kızlar.....ağrılar tam gaz devam ama halen kızım gelmedi:) haftaya bugün doktora gidiyoruz..o zamana kadar gelirmi bakalım...her şey o gün belli olur artık...kızımn her şeyi hazır.....sabah eczanaye gitmiştim ilaç almaya bi tarakla fırça gördüm o kadar şirin ki almadan durulur mu:) kızımın bakım ürünleri şifonyerimde yer kaplamaya başladı böyle giderse babasını kovacağız şifonyerden:))
çok kullanıyosun gitme lafını madamım terkmi ediceksin buraları...
evet beree cucu gelince herkes geliyo cimcimeyi özledik dimi
hayırlı cumalar canım...
aynen pıtırcığı çok özledik...
gelsede madamımda gelse...
bende regl olucam herhalde başladı ağrılarım...
aynen madammmmmm aramıza dööönnnnn
olmasan keşke bende olmasam cucuda madamda heryer bebiş bide bizimkiler gelseohhh kalabalık olalım
keşke canımmm
inşallah hayırlısı olsun..çoook istiyorum.
hepimiz hamiş olsak göbek şov topiki açarız bazi topikler var ya öyle...
etrafım heryer hamile dolu en son kuzenimde hamileymiş bi ben kaldım ufffff
tembellikle nasıl bir tutabiliyolarsa artık. kimin ne cektiğini bilmeden konuşuyolaraynen canım yaa bizimde öyle herkes hamiş bide demiyolarmı siz tembel çıktınız diye..
tembellikle nasıl bir tutabiliyolarsa artık. kimin ne cektiğini bilmeden konuşuyolar
berecik ben kaçıyorum buralar sana emanet evimi toplıyıp kendimi dışarı atıcam hava çok güzel biraz hava alıyım öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?