- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.961
iyidir berremmm hala evimin tadını çıkarmaktayım
sen naidiyersın
ohhh ne güzel sefanı sür bebeğim çok az zaman sonra bebişinle sürcen inşallah...
Bende iyiyim ne olsun çalışıyorum hava güzel insanın içi gitmiyo değil...
evi o kadar özlemişimki henüz dışarı çıkasım gelmio berrem
Bide ağırlaştım iyice zaten ha bire çişim gelio
Günaydınn kızçelerim nasılsınız bakalım...9
Gunaydin canim benim ben iyiyim doktoruma gidiyorum suan benim lekelenmeler gene basladi bakalim neymis ogrenelim sen nasilsin haftasonu nasildi bakalim bak gordunmu benden sikayet ediyon ama yine ilk ben geliyom
madamım bişi yazsana merak ediyorum seni...:26:
Kuzum mesaj yazdim adet olduktan sonra gidicem cok emin degilim belki polip vardir dedi ama simdi belli olnaz adetin bitince hemen gel dedi kuzum o zaman gidicem ama beni boosvr sen hamismisin kuzum benimmmmmmm
valla daha şimdi gördüm meleğim ya tlf sesi kısıktı..
polip demekki :26:inşallah bişi çıkmaz meleğim sen canını sıkma..
valla bilmiyom ki bana ne oldu madamım cuma yada cumartesi olmam lazımdı karnım ağırdı belim sırtım felan ama olmadım bugünde hafif ağrı var ama bilemiyorum ki...:26:
valla daha şimdi gördüm meleğim ya tlf sesi kısıktı..
polip demekki :26:inşallah bişi çıkmaz meleğim sen canını sıkma..
valla bilmiyom ki bana ne oldu madamım cuma yada cumartesi olmam lazımdı karnım ağırdı belim sırtım felan ama olmadım bugünde hafif ağrı var ama bilemiyorum ki...:26:
Ama ama ama kuzucum sen bizi catlatmayami geldin bu dunyaya nie bi test yapmadin varmi yokmu ogrenirdik ne guzel iste yaa insallah gelmez bebisim benim insallah bebegin gelmis olsun hadi hayirlsi
günaydın tatlılarım nabersiniz benim moralim sıfır hata eksi beş filan
berecik hadi hayırlısı bebiş olsun bu ay inşallah
günaydın kızlar. bende ne zamandır foruma giremiyorum ama takip ediyorum hep sizi. 2 aydır tedavi görüyorum rahimimde kalınlaşma varmış. cyclo kullanıyorum. bakalım hayırlısı.
nasılsınız canlarım....
berroşum kırmızılardan ses seda yok he süper valla inş. hamişsindir bebişimmmmmmmmm
madamımm kuzumm lekelenme başladımıı yaa cok ii yapmışsın doktora gitmekle bu aydan sonraaaa inş. gelsin bebişlerrradet olduktan sonra kısa süreli bi tedavidir inş... meleğim
günaydın kızlar. bende ne zamandır foruma giremiyorum ama takip ediyorum hep sizi. 2 aydır tedavi görüyorum rahimimde kalınlaşma varmış. cyclo kullanıyorum. bakalım hayırlısı.
günaydın tatlılarım nabersiniz benim moralim sıfır hata eksi beş filan
berecik hadi hayırlısı bebiş olsun bu ay inşallah
inşallah goodjinim hayırlısı..
senin neden morelin bozuk hayırdır canım.?
hoşgeldin bernardo ara sıra gel muhabbete..
çok geçmiş olsun canım sanada inşallah tez zamanda gelir bebişin..
cucummm hoşgelldin..inşallah canım ama belim felan ağırıyo bakalım...
sen napıyosun canım nasıl geçti kursun..?
Merhaba kızlar....kızım gelmedi daha...şaşırtıyo bizi...sancılarım oluyo tam doğum başladı diyorum sonra pat gidiyo sancılar....doktorumda her şey normal bebeğinde suyu,sağlığı yerinde ee birazda zamanı var ne kadar dursa iyi diye ameliyata almak istemiyo beni.bende normal doğum istiyorum bakalım ne olacak...
bak afacana şimdiden başlamış yaramazlığa büyüsün miniş
günaydın canım hosgeldin....
tedavini oluduktan sonra tez zamanda gelsin bebişiniz inş.. tatlım
iyiyiz canımcım sen niden böle moralsizsin bakalım hayırdır canımcımmm:44:
hosbuldum balım.....
hadi hayırlısı olsun bebişimmm dualarım seninlee gelsin bebişin inş
bende iyiyim valla canım cok güselll gectii kurs hocamız cok seker azerii kursa katılanlarda cok seker her meslekten insanla tanışıyosun simdilik herşey yolundaa bebişim....
miraba canımmmm nazlı senin kızcen tatlımmm nezaman hayırlıysa ozaman gelirrr bak cok sükür herşey yolundaa sağlıklısınız ikinizde daha zamanıda varr kızın bilir ne zaman geliceğiniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?