bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sağol koleramm benimm seni de görmek çok güzel buralarda artık burdayızzz hoşgeldin minnoşummmm
madamımmm yeni topiğimiz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm.

ayyy koleramla benim havamıss buuu
aynen yaa kasvetli hava tam benim havam zaten. Bugün moralimi bozan tek şey sular yok 2 gündür Nosabta çalışma varmış

hoşgeldinn beralkuu özledik hepiminizi nasılsın ne var ne yok herşey yolunda mı
günaydınlar herkese mayıs topiği burada toplanmış bende tesadüfen gördüm yeni topiğiniz hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah

çok sağol cnm çok şükür herşey yolunda bu arada sizle bebeğimin cinsiyetini paylaşmak istiyorum benim eymenim geliyomuş darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhh

Günaydın kızlar..........
Sabah 5'ten beri uyanığım topiklerde geziniyodum bu topik ilgimi çekti bakayım dedim....Sohpetleriniz hoşuma gitti bi merhaba diyeyim dedim...
Rabbimiz gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın inş....
Yeni topiğiniz hayırlı,uğurlu olsun....

inşallah canım...
bakalom bizde canla başla sabırla bekliyoz ben artık kafama takmıcam diyorum ama hep takıyom sonunda..

AAAAAAAA İNANMIYORUMM NE GÜZEL BİŞİ BU BÖYLE YAA HEMDE EYMENN BENİM EN SEVDİĞİM İSİMM AYY CANIM YAA HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN NE MUTLU SANAA DARISI BİZEEE
çok sağol cnm çok şükür herşey yolunda bu arada sizle bebeğimin cinsiyetini paylaşmak istiyorum benim eymenim geliyomuş darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhh

ayy kıyamam niyekii çalışıyormusun da o kadar erken kalktın yoksa uykumu tutmadı tpikimize hoşgeldin bizler burda sağlam dostluklar kurmuş insanlarız hepimiz hepimiz birbirinin iyiliğini ister herkesin derdine se,ncine ortak olmaya çalışırız sende katıl bize canın sıkılmasın

zeytin bebeğimmm yedimde geldim sen yaptınmı kahvaltınız ni yedin bakayımm çabık söleeee

ya kuzum ben çok iyi değilim yemek konusunda buaralar. ne yesem geri çıkıyo korkuyorum resmen yemek yemekten. her sabah 1 yumurta yemem lazımmış mutlaka. ama nerdeee. zorla yarım poğaça yedim o kadar. bebişim içerde isyanlarda beni aç bırakıyosun diye.

korkma sen korkma bişicik olmaz ona sen bol bol su içmeye bak su ilede beslenir hem üzülme benim iştahım da bu aralar epey açık maşallah her sabah 2 yumurta yiyorum zararlı olduğunu bilmesem 3-5 tane yerimde neyseemmm

inşallah canım...
bakalom bizde canla başla sabırla bekliyoz ben artık kafama takmıcam diyorum ama hep takıyom sonunda..

ahh ahh canım çok iyi biliyorum. her kırmızıyı gördüğümde salya sümük oturup ağlıyodum. hep takmıcam diyodum ama aklımdan çıkmıyodu. tatile gidecektim ağustosta. ama napayım olmazsa olmaz tatile gideyim kafamı dinleyeyim gelince daha iyi bi doktora giderim bunlar anlamıyo bi sorun var demekki dedim. sat 14 temmuz du. bat da 16 ağustostu. 19 unda tatile çıkıyodum bodruma. 13 14 ağ. o kadar kötüydüm ki hiç keyfim yok midem bulanıyo felan. hiç aklımdan geçmiyo ama. 15 i pzartesi işe gidicem sabah içime bi kurt düştü kalktım test yaptım sabahın köründe bi baktım silik bi çizgi dahaaa. alışmışım tek çizgiye inanmadım tabi. akşamı hala keyifsiz olunca hastaneye gidip kan verdim veeee bingoooo bebişim gelmiiişşş. tatile gittim üstüne tatil boyunca uyudum. bebek aşırı uyku yapıyor bana.

yani bebişim sende ne zaman aman olmuyosa olmuyo napayım dersen o zaman gelecek bebişin.

korkma sen korkma bişicik olmaz ona sen bol bol su içmeye bak su ilede beslenir hem üzülme benim iştahım da bu aralar epey açık maşallah her sabah 2 yumurta yiyorum zararlı olduğunu bilmesem 3-5 tane yerimde neyseemmm

sabah kalkıp kusuyorum. aç aç biniyorum arabaya bide arabada kusuyorum.tabi ona kusmak da denmez midede bişey olmadığı için boş boş öğürüyorum sadece. o haldede bişe yiyemediğim için anca biraz sakinleşince yarım simit yarım poğaca bazen sadece çubuk kraker felan kahvaltı bukadar. onada şükür içimde kalsa. süt balık yumurta peynir buara ençok yemem gereken şeylermiş. hiçbirisinide yiyemiyorum. hepsi tiksindiriyor beni.

9+5 günlük hamileyim....Allah isteyen herkese nasip etsin.....Hamileliğim çok zor geçiyo.....5.haftadan beri midem çok kötü yesemde yemesemde mide sürekli çıkarıyo...4 haftaya 4 kilo verdim...Bide kistim var...çıkarırken kasıklarım karnım kasılıyo....Bu seferde kist azıyo....2kez kanadı hastanelerde yattım...ama verebildikleri sadece serum...ağrıyı kesmiyoki...ağlaya ağlaya bi hal oluyorum...Anladığınız hastane ev arası mekik dokuyorum...uyku düzenimde kalmadı 5 6 saati geçmiyo uykularım... o da bölük porçuk.....

inş..tez zamnda geçer bu yaşadıklarım...hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum artık...şimdi daha çok hamile değilde hasta gibi hissediyorum kendimi...

Anlayacağınız bir dokunun bin ah işitin oldu....

Tekradan hayırlı uğurlu olsun topiğiniz...Hamişlere Allah yardımcı olsun...hamiş olmak isteyenlere de tez zamanda göbüşlerini doldursun inşş...Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun...

çok doğru söylüyorsun canım...
ne kadar kafamıza takmazsak o kadar erken bebiş gelir...
ne güzel hiç beklemediğin anda gelmiş bebişiniz...
tatile gitmeyeydin bari zeytinim uyumuşun hep orda..:)

ah canım yaa gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim. bende 11+1 deyim bugün. hala bulantılar felaket durumda. biraz daha sabretmemiz lazım. 3 . ayla birlikte bulantılarda sıkıntılarda bıçak gibi kesilecek inşallah. sen üzme kendini. kafanı rahat tutmaya çalış. tuzlu krakerlerle bastırmaya çalış. birde benim ekşi bişeyler yersem de biraz iyi geliyor sende dene cnm.

OYY OYY ZEYTİNİM YAAA olsun bebem beterin beteri vardır her zaman şükredelim değil mi bak apekmimek in çektiklerine birde onunki daha zor gibi bebem yaaa neysee hepsi geçecek içinizi ferah tutun tadını çıkaracağınız günler yakında...
bak gene kıyamıyorum yaa inşallah en yakın zamanda biter bu ağrı ve sancılar gözyaşların diner şuan siz hamişler bizler için dua ediniz bebişimiz olsun diye biz şuan derdi tasası olmayan insanlarda sizlere dualr edelimm midecikleriniz bulanmasın bu bebişler sizi üzmesinn diye

inşallah 4. aydan sonra herşey bitecek tatlımmm az biraz sabırr kendinden bahsedermisin birazcık nerde yaşıyorsun çalışıyormusun ne kadarlık evlisin ne zamndır bebiş istiyordunuz yaş kaç vs merak ettim de
rabbim tez vakitte herşeyin geçmesine izin versin...
hiç olmaz mı bebem sana selam sabah yaaa aşk olsun sabah yoktun bak şimdi gene yoksun ama aaaaaaaaaaaaaaa neyse ben yazim da gelince okursun tontişim birazda işler yoğun sabah o yüzden seni görmemiş olabilir madamın ama bu seni unutuuğu anlamına gelmez tamam mı bak zate duygusallardayım hamilelik belirtim olan tek şey bu biliyonuz belkide hamiştir madamınız üzmeyin bakayımm:))))
hiç selam yok madamım bana..

Son düzenleme:

sağol canım....seninde gözün aydın olsun ve geçmiş olsun...ahh ahhh...suyu bile kabul etmiyo midem...mide bi şey bulamzsa afedersiniz safra çıkarıyorum....sinirlerim mi bozuldu hamilelikten mi bilmem sürekli ağlayasım var....tuzlu ekşi tatlı ne denemedim ki yok yok yok işte....Bazen canım limonla zeytin yağı karıştırıp içmek istiyo....onu yapıp az ekmekle yemeye çalışıyorum...ama sonrada midem yanıyo başka bi şey yiyince de hepsi çıkıyo...hadi yemeği geçtimde ilaçlarım var progestan ve folbiol...onları çoğu zaman alamıyorum...aldığım zamnda onlarda gidiyo..ialç çıkınca daha kötü acı acı boğazlarımı acıtıyo....saymakla bitmez ya....halen u saat oldu ağzıma bi şey koyamadım...

Allah yardımcımız olsun...tez zamnda geçsin bu yaşadıklarımız inş...

tamam tamam küsmem ben zatende gör beni madamım kocaman kadınım ben 1,63 boyunda 58 kg bişeyim işte...
bende seni hiç üsmem madamım belkim hamilesindir....

sen ne işle moşguldün kuzum..

kamuda denetçilik yapıyoduk ya biz kuzumm unuttun sennn sen ne iş yapıodun bebem bende unuttummm belkide bilmiodumm
tamam tamam küsmem ben zatende gör beni madamım kocaman kadınım ben 1,63 boyunda 58 kg bişeyim işte...
bende seni hiç üsmem madamım belkim hamilesindir....

sen ne işle moşguldün kuzum..

o safra çıkarmah çok berbat bi durum.bende her sabah onu yaşıyorum. akşamdan çıkarıp yattığım için midede zaten bişey yok sabaha anca safra çıkıyor.
şuan onu yiyeyim bunu yiyeyim diye zorlama kendini.bebeğin senn vücudundan gerekeni alıyor aldığın besinler çok önemli değil.sadece neyi yiyebiliyorsan ondan ye az da olsa. bide progestanı ihmal etme cnm çıkacak diye içmemezlik yapma sakın içinde 10 dk kalsa bile faydası vardır.folik asitini de öyle. bebek için aldığın besinlerden çok o ilaçların önemli şuan.progestan biliyosundur düşük riskine karşı bebeğin daha iyi tutunmasına yardımcı.folik asitte yine onun kemik gelişimi için. bırakacaksın zaten yakında onları.şimdi devam et.
hadi şimdi az da olsa kuru ekmek de olsa bişey ye lütfen.kendin için yemelisin.güçlü olki bebeğin iyice sarılsın sana. sen güçsüz olursan bebişin de halsiz kalır. bidahaki kontrolünde onu zıplarken el kol bacak sallarken görmek istiyorsaaann bişeyler ye annesiii. ben 10+1 de gittiğimde bana el salladı bebişkom bide poposunun üstünde zıplıyodu teyzesi. seninde öyle olacak bi bakacaksın kocaman olmuş kıpır kıpır yerinde duramıyo.

çok şükür tabi canım herzaman şükrediyorum. bebek bebek diye bekledim şimdi bebişkom geldi bide şikayet etsem olmaz. kısa zamanda sende katılıyosun bu kervana bakgör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…