bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet daha fazla ertelemeyelim madamım inşallah bişey yoktur Allah'ın izniyle..
aa siz kaçında gidiyonus madamım giresuna asıl orda ne fotolar çekilir varya yemyeşil her yer...
bende çekilirim bol bol kuzum gösteriirim sonram..
ama çok pahalı ya biletler..

delirme kuzu biz gider geliriz konuşuruz erzuruma bende istiyorum gitmek bkalım bu yıllık izinde olurmu
ewet o dediğim kuzenim hcg düşmeye başlamış doktorda ilaç yazmış çok yeniydi

sen nerelisin canım...?

ben istabulda gogdum büyüdüm ailem antalyalı eşim erzurumlu ondan çok istiyoruz gitmeyi

bizim gibi desene benimde eşim erzurumlu gerçi orda doğmamış ama akrabaları var bende çok merak diyorum...

haziranın ilk haftası inşallah bu sefer kısmet olur geçen yıl da gidicektik ama kısmet olmadı işte neyse nasip kısmet evet yaa makinam ve ben hazirıss siz uçakla gidersiniz bakalım biz napıcaz kociş illa seni uçağa bindircem diyo ben hiç binmedim de
antalyanın neresi kuzummm güzel memleket valla seviyorum akdenizi
ben istabulda gogdum büyüdüm ailem antalyalı eşim erzurumlu ondan çok istiyoruz gitmeyi

valla kuzu antalyanın deniz görmeyen yerinden akseki dağlar arasında bi köy

bizde son haftası
ayy o makinadan banada lazım ya çok güzel senin makinan madamım yaa:26:
madamım bende hiç binmedim ama korkmuyom...

aynen eşim izmir doğumlu ama 8 yaşına kadar bi kaç sene erzurumda yaşamış aslında ben kışın gitmek istiyorum karlar altında bembeyaz

o zaman çok soğuk olur meleğim boşver hasta olursun -30 larda

kıs bu ne şiddet bu celallltımam valla kıslar bende koktummm ben şımartıyomuşum sizi amaninnnnnnnnn:18:
nasılsınnnnnn bebişimmmmmm günün güsel olsunnnnnnnnnn

günaydın...
kıss sen bizi dövcen yakında heee...
ben oldum madamım regl bu sabah....
hayırlısı olsun üzülmedim ilacımı kullanmaya başlıcam şimdi...

günaydın balım gelmişşş kırmızılarr
hayırlısı olsun bebişimmmm ilacını kullan sonra gelsin bebişlerr önce sağlık

hoşgeldin minnak

alerji dışında iyiyim bugünlerde nerde aksilik var bizi buluyo ama olsun hep böyle olunca sonrası güzel şeyler oluyo Allah büyük

oyy gecmiş olsun canım neden alerji oldun polenmii....
ivit her geceden sonra güneş doğar...iyi günler yakında cok sükür halimize

hoşgeldin meleğim....
evet oldum ama üzülmedim hayırlısı olsun minnakım...
valla bu madam bizi yakında dövcek hep kızıyo bana sen yokkende hep kızdı ama hiç kendini görmüyo bi yazıyo bi kaçıyo en azından ben sayfamı kapatmıyom...

oyy gecmiş olsun canım neden alerji oldun polenmii....
ivit her geceden sonra güneş doğar...iyi günler yakında cok sükür halimize

ayyy evet lodos esince artıyo benim alerjim bütün yıl sürebilen cinsten ağaca ota alerjim var alıştım artık
şükür tabi beterinden saklasın rabbim
bak cucu kaçtı gitti madam yok bide bize deliriyodu hıh

hosbuldum balımm...
ivi üzülmee herşeyin hayırlısı bebişimm benim...
ivit banada kızmışş zaten ben sımartıyomuşum siziminnak şimdide kendi yok ortadaaa

ayy cok fina alerji yaa benim börülcemdede var bahardaa gözlüksüz gezemiyoo cok fina....
ivit kactı cadııı ama o galiba topikte olupta yazmayınca kızıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…