- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.021
yok bebişim hastalarıyla cok ilgiliymişşş yani okuduklarım hep olumlu odasından cıkan herkes gülerek cıkıyomuş ama randevu alabilirmiyim bilmiyomm olmadı o hastaneden başka kadın doğumcudan alırımmm artık sansıma hangisiii olursa....
ayy delii ya doktorda manyakmı bu der hic uğraşmaz benimleee vallabi dakka hocam bi fotoğraf cekilebilirmiyiz dirimm kociş gelsinde ona uygun bi güne randevu alalım bakalımmm bakalımm nolcakkk zaten bu ay umut yok bebiş için doğru dürüst calışamadık kısmet artıkkkk
kıslar çook başım ağırıyo yaa
eve gittim öğlende uyuyayım yarım saat dedim deprem oldu kütahyada olmuş ama burdada hissedildi uyuyamadım sonrada:26:
zeytinim hoşgeldin bebeğim Allah analı babalı büyütsün çook tatlı eymen maşallah ikinizde çook tatlısınız...
sen nasılsın eymen nasıl..?
dur şimdi olsun kuzumm belli olmaz adet olursan hemen ararsın bi randevu ayarlarlar belki sana tanıdık filanda varsa sokun araya işe yarıyo böyle zamanlarda
ayy bu kız hamiş yaaa ayy inşallahhh baş ağrısıda varr heyoo heyooo
gerçekten çok kötü meleğim göz kapaklarımı açamıyom...oyy kıyamam sana yaa ayy bilirim o baş agrısını benimde dün öleydii valla ...cok fina hemencik gecer inş. bebişim....
ayy dimik deprem oldu Allah esirgesinn canımcımm....
ayy bu kız hamiş yaaa ayy inşallahhh baş ağrısıda varr heyoo heyooo
iyiyiz çok şükür
emmeyi ve emzirmeyi öğrenmeye çalışıyoruz oğlumla. birbirimize alışıyoruz.
apek senn prenses nasıl?
cucum sen napıyosun teyzoşuu
gerçekten çok kötü meleğim göz kapaklarımı açamıyom...
evet minikim ödüm koptu nasıl fırladım görmen lazım..
ilaçda içmiyom bekliyeyim biraz daha bakalım..
ayy ne bileyim meleğim yaaa
değilim bence regl olacağım zamanda ağırır bazen benim..:26:
ama itiraf edeyimmi çok heycanlıyım...
1.göğüslerim çok acıyo ama büyümedi normalde büyürdü..
2.3 günden beri ağrılarım geliyo ve gidiyo anlamdım..
ama ümitlenmiyorum genede
oyy bebişim benim ya...
ama inş. bu ağrılar hayra cıkar meleğin gelirr inş...hamişsindir tatlım benimmm ....
ayy heyecan doruktaahakkında hayırlısı bitanem benimm
ivit bekliyelimm belki süpriz yapar bize zor biras ama kısmet....
adet dönemimi gidiyim piki kuzum bitincemii:44:
gerçekten çok kötü meleğim göz kapaklarımı açamıyom...
evet minikim ödüm koptu nasıl fırladım görmen lazım..
ilaçda içmiyom bekliyeyim biraz daha bakalım..
ayy ne bileyim meleğim yaaa
değilim bence regl olacağım zamanda ağırır bazen benim..:26:
ama itiraf edeyimmi çok heycanlıyım...
1.göğüslerim çok acıyo ama büyümedi normalde büyürdü..
2.3 günden beri ağrılarım geliyo ve gidiyo anlamdım..
ama ümitlenmiyorum genede
aaaayyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr kurtardım mail adresimi yeeehuuuuuu çok mutluyummmmm gözüm agrıdı ugraşmaktam ama ohhh kurtardımm
şöyleki bebeğimm adetinin 2. günü hormon testi yaptır sen sağlık ocağında yapıyorlar sonra o sonuçla birlikte doktoruna git eşinde sperm testi yaptırsın ikiniz birlikte götürün doktor size nedir ne değildir tekl tek söyler minnakımmm ama adetin 2 yada 3. gününü sakın atlama emii yoksa taa bir ay daha beklersinn
deliii ben senden daha heyecanlıyım bi bi bilsenn inşallah hayırlısıyla gelmiştir ama çarçambayı bekleme yarın sabah yapta hepimiz rahatlayak yaaaa
şöyleki bebeğimm adetinin 2. günü hormon testi yaptır sen sağlık ocağında yapıyorlar sonra o sonuçla birlikte doktoruna git eşinde sperm testi yaptırsın ikiniz birlikte götürün doktor size nedir ne değildir tekl tek söyler minnakımmm ama adetin 2 yada 3. gününü sakın atlama emii yoksa taa bir ay daha beklersinn
deliii ben senden daha heyecanlıyım bi bi bilsenn inşallah hayırlısıyla gelmiştir ama çarçambayı bekleme yarın sabah yapta hepimiz rahatlayak yaaaa
kız senden korkulur vallaha yaaa
ayy ne bilim madamım yaaa:26:
hımm tımam bebişim atlamam aslında gecen ayda yaptırcaktım hormon testini ama o gün istanbula geldimm kısmet bakalım bu ay gelmezse bebişim bu ay yaptırırısss bakalım inş. bi sorun yoktur varsada tedavimizi olurus bariii
yap annem yaapp varsa sevinirsin yoksa gününü beklersin hiç değilse
yoktur inşallah ki olacağını düşünmüyorum hiç nedense içimde öyle bi his var ama bişide varsa tedbiri almak gerekkdimi kuzucumm
nasılll yanlış bi cümle kullanmışımm dermansız dert vermesin kimseye sorry sen anladın beni dimiii
kuzummmm nörüyonn annemmm
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?