bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

dur şimdi olsun kuzumm belli olmaz adet olursan hemen ararsın bi randevu ayarlarlar belki sana tanıdık filanda varsa sokun araya işe yarıyo böyle zamanlarda
ayy bu kız hamiş yaaa ayy inşallahhh baş ağrısıda varr heyoo heyooo

ivit bekliyelimm belki süpriz yapar bize zor biras ama kısmet....
adet dönemimi gidiyim piki kuzum bitincemii:44:

oyy kıyamam sana yaa ayy bilirim o baş agrısını benimde dün öleydii valla ...cok fina hemencik gecer inş. bebişim....
ayy dimik deprem oldu Allah esirgesinn canımcımm....
gerçekten çok kötü meleğim göz kapaklarımı açamıyom...
evet minikim ödüm koptu nasıl fırladım görmen lazım..
ilaçda içmiyom bekliyeyim biraz daha bakalım..

ayy bu kız hamiş yaaa ayy inşallahhh baş ağrısıda varr heyoo heyooo

ayy ne bileyim meleğim yaaa
değilim bence regl olacağım zamanda ağırır bazen benim..:26:

ama itiraf edeyimmi çok heycanlıyım...
1.göğüslerim çok acıyo ama büyümedi normalde büyürdü..
2.3 günden beri ağrılarım geliyo ve gidiyo anlamdım..
ama ümitlenmiyorum genede

Son düzenleme:
iyiyiz çok şükür
emmeyi ve emzirmeyi öğrenmeye çalışıyoruz oğlumla. birbirimize alışıyoruz.

apek senn prenses nasıl?

cucum sen napıyosun teyzoşuu

güle güle sağlıcakla büyüt eymenini zeytin....resimlerini de görelim.....benim kız bi ara aceleci davrandı ama şimdi halinden gayet memnun canım...çıkmaya niyeti yok gibi...keyfi yerinde diyo doktorum...sonuna kadar normal doğum için gidicez bakalım biraz daha gecikirse mecburen ameliyat olur...perşşembe gidiyoz yine doktora o zamn belli olur her şey...

oyy bebişim benim ya...
ama inş. bu ağrılar hayra cıkar meleğin gelirr inş...hamişsindir tatlım benimmm ....
ayy heyecan doruktaahakkında hayırlısı bitanem benimm

aaaayyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr kurtardım mail adresimi yeeehuuuuuu çok mutluyummmmm gözüm agrıdı ugraşmaktam ama ohhh kurtardımm

oyy bebişim benim ya...
ama inş. bu ağrılar hayra cıkar meleğin gelirr inş...hamişsindir tatlım benimmm ....
ayy heyecan doruktaahakkında hayırlısı bitanem benimm

aminnn meleğim inşallah hayırlıs olsun amin....

şöyleki bebeğimm adetinin 2. günü hormon testi yaptır sen sağlık ocağında yapıyorlar sonra o sonuçla birlikte doktoruna git eşinde sperm testi yaptırsın ikiniz birlikte götürün doktor size nedir ne değildir tekl tek söyler minnakımmm ama adetin 2 yada 3. gününü sakın atlama emii yoksa taa bir ay daha beklersinn
ivit bekliyelimm belki süpriz yapar bize zor biras ama kısmet....
adet dönemimi gidiyim piki kuzum bitincemii:44:

deliii ben senden daha heyecanlıyım bi bi bilsenn inşallah hayırlısıyla gelmiştir ama çarçambayı bekleme yarın sabah yapta hepimiz rahatlayak yaaaa

ayy ne bilim madamım yaaa:26:

hımm tımam bebişim atlamam aslında gecen ayda yaptırcaktım hormon testini ama o gün istanbula geldimm kısmet bakalım bu ay gelmezse bebişim bu ay yaptırırısss bakalım inş. bi sorun yoktur varsada tedavimizi olurus bariii

yap annem yaapp varsa sevinirsin yoksa gününü beklersin hiç değilse
ayy ne bilim madamım yaaa:26:

yoktur inşallah ki olacağını düşünmüyorum hiç nedense içimde öyle bi his var ama bişide varsa tedbiri almak gerekkdimi kuzucumm

yap annem yaapp varsa sevinirsin yoksa gününü beklersin hiç değilse

yoktur inşallah ki olacağını düşünmüyorum hiç nedense içimde öyle bi his var ama bişide varsa tedbiri almak gerekkdimi kuzucumm

ivit bebişim umarım yoktur ama didiğin gibi tedbirli olmak lasımmm gidelim bakalım dert varsa dermanda vardır bebişim benimm
Allahım dermansız dert versin hiç kimeseye herkese sağlık sıhhat versinn

nasılll yanlış bi cümle kullanmışımm dermansız dert vermesin kimseye sorry sen anladın beni dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…