- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.041
duştaydım valla bebişimm buda kendi kendine kapanmışşş kuzum....
sen napıyonnn tatlımmm benimm...
yemeğin varmı akşam içinn yoksa yine annişemi gidicen yemeğe kıs
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende dedim cücüm bıraktı giti beni yani herkes bırakıyo zaten de neysee olan da yazmıyo bişicik anlamadım gitti
yok bebem yemek yapıcam sayılır ama sadece brokoli haşlıcam kociş istedi haftasonu misafirler vardı ya onlardan kalan börekçikler var onlarıda yerisssen napıyonn bakalımm
sen nerdesin kardeşimmm yaa doğurdun filan sandık hee nasılsınn
oyy kıyamam ben sana ben burda olsam yazmazmıyım bebişimm valla kışlık kazakları kaldırdım artık havayada belli olmuyoo ama napım artık hırkalar var serin olursa idare eder....
ayy börekcikler mis miss
brokoli bende cok sefiyom yaa böle limonlu zeytinyağlıı....
benimde dünden makarnam var salcalı bide tavuk yapıcam yanına ızgara gibii salata okadar bebişimm ama şimdi fina acıktım valla mıtfakta bi tur atımm bakımm
buralardayım hayatım nolsun oglum da ıyı sukurler olsun 26 haftalık olduk bız :) hatta 27 ye gırmek uzereyız zeytın nasıl eymen dogdu mumirabaaa zeynoo hosgeldin nirelerdesinn sen bakalım yoksun bayadır....
oğluşun nasıll hamişlik nasıl gidiooooo
yok kız ne dogurması benım daha yolum var sukurler olsun hersey yolunda .. sızler nasılsınız bakalımmmmbende dedim cücüm bıraktı giti beni yani herkes bırakıyo zaten de neysee olan da yazmıyo bişicik anlamadım gitti
yok bebem yemek yapıcam sayılır ama sadece brokoli haşlıcam kociş istedi haftasonu misafirler vardı ya onlardan kalan börekçikler var onlarıda yerisssen napıyonn bakalımm
bende dedim cücüm bıraktı giti beni yani herkes bırakıyo zaten de neysee olan da yazmıyo bişicik anlamadım gitti
berreyle goodjin orda aşşada öyle süslük duruyolar zaten anlamıyorum
sağol bebem sen yazz tabii kuzucmmmneysem bende çıkıyorum öpüldünüz kocaman fıstklar
berreyle goodjin orda aşşada öyle süslük duruyolar zaten anlamıyorum
sağol bebem sen yazz tabii kuzucmmmneysem bende çıkıyorum öpüldünüz kocaman fıstklar
buralardayım hayatım nolsun oglum da ıyı sukurler olsun 26 haftalık olduk bız :) hatta 27 ye gırmek uzereyız zeytın nasıl eymen dogdu mu
yok kız ne dogurması benım daha yolum var sukurler olsun hersey yolunda .. sızler nasılsınız bakalımmmm
buralardayım hayatım nolsun oglum da ıyı sukurler olsun 26 haftalık olduk bız :) hatta 27 ye gırmek uzereyız zeytın nasıl eymen dogdu mu
yok kız ne dogurması benım daha yolum var sukurler olsun hersey yolunda .. sızler nasılsınız bakalımmmm
taş bana geldi herhalde...
sayfam açık ama yazı yazamıyorum biri geliyo bişi istiyo.. başım çatlıyoo
hehe ben burda laf dinliyom siz konuşun heheehe
iş yapıyorum arada bakınıyorum madamım kızma öpüldün
oyyss benim minnakım kızmışş yirim kıs seniii bebişim işleri vardır belkim ondan yazmamışlardırr sen kısma tımam mııı ben burda olduğum müddetce yazarım vallahaa
tımam meleğim Allaha emanet ol cok öptüm seniiiiiiiiiii
valla yoksun bebişim yada bizim topiğe uğramıyosun....
herşey yolunda dimikkk cok sükürr
ivit kartal eymen doğdu 8 günlük oldu bilemm paşamm gittik gördük madamımla eymeni hastanede cok seker maşallahzeytinde cok iyiydi birbirlerine alışmaya calışıyolarr ...
günaydın...
kıss sen bizi dövcen yakında heee...
ben oldum madamım regl bu sabah....
hayırlısı olsun üzülmedim ilacımı kullanmaya başlıcam şimdi...
günaydın bebişimm bakk saate bak saate ben kızmiimda kimler kızsın saat 10 olmuş bi ton iş bitirdim ben sia naptınız ahhh ahh gençlik işte uyuyorr halaaben size kıyamam ki beeeee delülerr
demekki regl oldunee napalımm hayırlısı iç bakim ilaçlarını iyileş hemencik
günaydın...
kıss sen bizi dövcen yakında heee...
ben oldum madamım regl bu sabah....
hayırlısı olsun üzülmedim ilacımı kullanmaya başlıcam şimdi...
hayırlısı kuzu iç ilacını oda bitsin bebişler gelir inşallah sonra
kuzenimde düşük yaptı dün troit hastasıydı bebek tutunamadı sanırım
inşallah canım...
kuzeninede üzüldüm inşallah bir an önce tekrar gelir bebişi sağlıkla inş...
ilk bebişimiydi...?
evet ilkti uzun süre istemiyo şimdi troid tedavisi olcak çok duygusaldır yıprandı biraz
bide ilacla düşürüceklerdi zormu olur bilmiyorum kürtaj olsaydı daha kolaydı sanki ben hiç bişey hissetmedim çünki
günaydın fıstıklar
madamım celallenme kısssss
tekrarla şimdi sakin olabilirsin sakin olabilirsin
valla istersen kıy madamım ağlarım ben sulu gözüm
içemde iyi olam 3 ay kullancam zatee 2 ay sonra izine ayrılıyorum erzuruma gidices öncesinde istanbula çünküm istanbuldan gitcez izinden sonra ilacımda bitmiş olucakki hemen rahim filmi çekilicem..
hayırlısı kuzu iç ilacını oda bitsin bebişler gelir inşallah sonra
kuzenimde düşük yaptı dün troit hastasıydı bebek tutunamadı sanırım
evet ilkti uzun süre istemiyo şimdi troid tedavisi olcak çok duygusaldır yıprandı biraz
bide ilacla düşürüceklerdi zormu olur bilmiyorum kürtaj olsaydı daha kolaydı sanki ben hiç bişey hissetmedim çünki
delirttiniz sonunda beni oysaki ne kadar mülayim bişiydim ben
neyse neyse iyiyimm biraz daha konuşuyosunuz ya ondan ii oldumm
hele bi susun o kenarda bak napıyom sonraaaa
ayy bende çok sulugözüm yaww kuzumm
ooo erzuruma gidiyon demek ne fotolar çekilir orda beee sende çekil tamam mı bize göstertirsin bizde haziranda kısmetse giresuna gidiyoruz
bende bu ay gidicem doktora bırakmıcam peşni şimdi adet olim bi bitsin bakalım polipmidir nedir varsa alcak onu sonra bebişe devamm
aaa üzüldümm yaa hani geçen gün söylemiştin kuzenimde hamileymiş diye omu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?