- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.281
bu lodos biiz korkuttu bebeğim...
napıyon meleğim ne yemekler yaptın bakem...:26:
aa ne kadarmış madamım..
bizde düşünüyoruz ama benim koçiş hep iş bankasından bakıyo hesapları ordan diye...
yok bebişim yok cıkarılcak gibi diil zatenn cok fina Allahım dışardakilere yardım etsin kuzum....
hımm araba içinmi bebişim kredii valla hic bi bilgim yok bu kredi konusunda...
:44:
ayy ni güzel öyle lahmacun nasıl yaptın tarifini banada versene meleğim...
valla bende ne yapıcam hiç düşünmedim yaa kuzum acaba kumpirmi yapsam ki..
yada tavuklu patates poşette fırında:26:
köprü açılır yarın öglene kadar fırtına devammış yolda yürürken bile dikkat edin diyolar burda çok esmiyo daha gelmedi ben kapattım heryeri bekliyorum sularda gitti işlerim yarım kaldı
eşim eve nasıl gelcek onu merak ediyorum
ayy ni güzel öyle lahmacun nasıl yaptın tarifini banada versene meleğim...
valla bende ne yapıcam hiç düşünmedim yaa kuzum acaba kumpirmi yapsam ki..
yada tavuklu patates poşette fırında:26:
berre ve cücümmm ikinize ortak cevap vereyimm cevap aynı çünküü
aslında araba için değil ev için baktım yoksa şu sıra kafayı yicem bi türlü para biriktiremiyorum bi yere bağlanmam lazım bütün param heba oluyo bi yere bağlanmam lazım yoksa kirada ölücez iyide kazanıyoruz çok şükür rabbime millet bize poposuyla gülüyo nasıl ev almıyoruz diye benimde iice sinirlerim bozuldu araştırdım bugün gittiğimiz öğlen arası bi hocamız var ona sordum hangi bankadan alsak daha helaldir diye çünkü fazile işlenen bir bankadan almam o yüzden hhocamızda bank asyayı söyledi faizsiz olan oymuş bende hesaplama yaptırdım hakkaten en uygun da o veriyo bakalım nasip kısmet artık ama çok düşünüyorum bi kaç gündür
tımam yazarım senin mailine atarım bebişimm....
off kumpir benimde dün canım cok cektiii ama yapmadımm malzeme yoktuutavuklu patateste güsell ama ben olsam kumpir yaparımm azıcıktaa tavuk kızartt
aaa sen kumpiri nasıl yapıyosun kuzum
bu bilgi için çok sağol madamım..
çünkü bende aynı senin gibi düşünüyorum para harcanıyo gidiyo bir yere bağlanmamız lazım...
inşallah hayırlısı olur ve alırsını Allah'ın izniyle evinizi...
tamam meleğim sağol...
evet vete aynen öyle yapayım kzuum haklısın..
bende bayılıyorum kumpire...
nasıl yapıyom meleğim böle büyük patates alıyom kocaman
onları güzelce yıkıyorum sonra fırın tepsisine koyup kürdan batırıyorum 5 10 yerine:)
onlar 1 saatde felan anca pişiyo
piştikten sonra ortalarını bıcakla açıyorum ve içine tereyağ kaşar ve tuz koyup karıştırıyorum
sonra içine rus salatası koyuyorum kornişon sosis soğuyom minik minik,mısır koyuyorum ve üzerine ketçap sıkıyorum..
bu kadar...
berre ve cücümmm ikinize ortak cevap vereyimm cevap aynı çünküü
aslında araba için değil ev için baktım yoksa şu sıra kafayı yicem bi türlü para biriktiremiyorum bi yere bağlanmam lazım bütün param heba oluyo bi yere bağlanmam lazım yoksa kirada ölücez iyide kazanıyoruz çok şükür rabbime millet bize poposuyla gülüyo nasıl ev almıyoruz diye benimde iice sinirlerim bozuldu araştırdım bugün gittiğimiz öğlen arası bi hocamız var ona sordum hangi bankadan alsak daha helaldir diye çünkü fazile işlenen bir bankadan almam o yüzden hhocamızda bank asyayı söyledi faizsiz olan oymuş bende hesaplama yaptırdım hakkaten en uygun da o veriyo bakalım nasip kısmet artık ama çok düşünüyorum bi kaç gündür
bu bilgi için çok sağol madamım..
çünkü bende aynı senin gibi düşünüyorum para harcanıyo gidiyo bir yere bağlanmamız lazım...
inşallah hayırlısı olur ve alırsını Allah'ın izniyle evinizi...
tamam meleğim sağol...
evet vete aynen öyle yapayım kzuum haklısın..
bende bayılıyorum kumpire...
nasıl yapıyom meleğim böle büyük patates alıyom kocaman
onları güzelce yıkıyorum sonra fırın tepsisine koyup kürdan batırıyorum 5 10 yerine:)
onlar 1 saatde felan anca pişiyo
piştikten sonra ortalarını bıcakla açıyorum ve içine tereyağ kaşar ve tuz koyup karıştırıyorum
sonra içine rus salatası koyuyorum kornişon sosis soğuyom minik minik,mısır koyuyorum ve üzerine ketçap sıkıyorum..
bu kadar...
ivit bi yerden başlamak lasımmm dimiii kuzumm ...
Allahım o güsell gönlünüze göre versinnn bebişimm..
ivit bank asya bide albaraka diyanet onay veriyooo faiz diilde kar payı denioo...
hayırlısı bebeğimmm inş. gönlünüzdekii ev sizin olsun güsel günlerde oturursunuz
bende bayılıyommm ayyy bebişş öle bi anlatmışsınkii nasıll canım cektiii
bence kesinlikle kumpir yappp bende en kısa zamanda yapcemmmmm
kuzular benim dişim ağrıyo hiç diş ağrısı bilmezdim ben sadece yirmilik dişlerim apse yapardı neden agrırki çürükte değil çok ağrıyo ilaç alcam devam ederse
ooooo kürdan işini bilmiyordum açıkçası o niyekii acep bebemm
yok kuzum yok para çarçur oluyo elimizde bağlayalım kendimizi bi yere siz kirada değilseniz araba alın onu ödeyin hiç değilse
bende bayılıyommm ayyy bebişş öle bi anlatmışsınkii nasıll canım cektiii
bence kesinlikle kumpir yappp bende en kısa zamanda yapcemmmmm
evet bebem inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
oyy benimde canım çok çekti kumpir bende yapıcamm du bakim kocaman patates bulimm önce
kürdan içine çeksin daha çabuk pişsin diye herhal bende tam bilmiyom ki...
kira bebeğim kira ama ev için şimdi erken kredi için yavaş yavaş biirkim daha ii olur bizim için arabadan başlasak daha ii olcak..
ayy kıyamma yaa meleğim benim...
gelin bu akşam bize ben yaparım size...ne kadar kafiyeli oldu heee...
amin meleğim amin....
ivit ya fina canım cektiii ama kocaman patato yok bende dışarıda cıkamam artıkınn yarına kısmetsee
kira bebeğim kira ama ev için şimdi erken kredi için yavaş yavaş biirkim daha ii olur bizim için arabadan başlasak daha ii olcak..
şeyyy böcüklerim benimde bi kere kocaman patatesim yoktu küçük vardı bende onları güzelce haşladım sonra ezdim tereyağ kaşar tuzla ezip minik borcama döktüm fırına verdim 5 dk kadar orda iyice eridi kaşar ve tereyağ sonra borcamın üzerine döktüm rus salatsını üstüne sosis mısır ve ketçabı...
kafiyelii hatun yaa
ayy yakın olaydıı gelmezmiydikk madamımlaaa koşa koşaa gelirdik vallahaa ayy nasıl yenir o şimdii kurbaneyyy kurbaneyyyyyy
kaşınada gözünede kurbaney...:118::118::118::118:
amin meleğim amin....
ivit ya fina canım cektiii ama kocaman patato yok bende dışarıda cıkamam artıkınn yarına kısmetsee
evet bebeğim başlayın sizde o zaman bi yerden ama dikkat edin araştırın da faiz yememeye özen gösterin kuzum
evet ya nerden bulucaz o ka patatesi merak eidyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?