bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

senin ki daha zormuş kuzum yaaa valla.
Allah yardımcın olsun..sende az cadıya benzemiyo değilsin heee..

Ayy yaa nie hatırlattınn ki benim de tam 3 makina ütüm var hepici beni bekliyo şimdi yapmak zorunda kaldım sen söyledin die

benim bitti yenisi çıkartam yakında dolar yine sepetim hava düzelsin battaniye yıkıyım yastık yorgan derken ben evi yıkarım artık
başka hatırlatıcak bişey varsa hatırlatırım no problem

Ohh afiyet bal şeker olsun tatlımm
bende o tek tek ütüleme işini sevmiyom yaaa başladımmı bitçek yoksa rahat edemiom ben işşte off bu gece ütü yapim bare ben fatmagülle birlikte
yaa ben de uyku setimin yorganını yıkayacaktım ama makinaya sığmadı ne yapmam gerekk:26:
benim bitti yenisi çıkartam yakında dolar yine sepetim hava düzelsin battaniye yıkıyım yastık yorgan derken ben evi yıkarım artık
başka hatırlatıcak bişey varsa hatırlatırım no problem

ben küvette dolduruyorum ılık suyu deterjan biraz yorganı atıyorum ayaklarımla tepiniyorum üstünde biraz bekliyo tekrar iki su değiştirip duruluyorum sıkma işini bi yardım istiyorum kocişten ucundan tutuyo çevirip sıkıyoruz zaten sulu kalıyo biraz as sonra kurusun olayı budur

saol bebişimmm....
bende sevmiyom ama cok yığdım bu seferrr zor gelioo simcikk....
aaa ivit fatmagülle ütü ii gider bende başlıyım bu akşammm 12 ye kadar yaparım artıkk
bebiş yıkamaya gönderr istersennn ben battaniyelerimi yollıcammm battal boylar sığmıyoo cünküüü

annişimde öle yıkıooo ama sıkma işi zor cidden öle ağırlaşıyokii yardım şartkocişler sağolsunn

Hımmm mantıklı o zaman ben koca bi legen alim kendime teras kocaman ya çeşme de var kaynatırım suyu yıkarım :)))
yok battaniyelerim sığıyor ve çok sık yıkıyorum ben onları ya sanki bişi varmış gibi ama en güzeli sanki makinadan kuru çıkıyo ve yarım saatte kuruyorr

amaninnn yaz temizliğine başlanmış bilem...

ben burdayım cucum korkma takiliyorum topiiklerde

koktumm valla bi başıma kalakaldımmm

benim battal boy olanlar sığmıyooo normall cift kişilikler sığıyooo ama bende cok sık yıkıyommm yumoşş yumoşş kokuyooo mis miss
kıs cesmende varmış senin terastaaa ne kolay yıkarsınnn valla bi leğen almaya bakarrr...benimm asıcakk yerim olsaa bende yıkarımm ama yokk süzülmesii lasımmm ben halı yıkamayada bayılırımmm misilaaaa köpük köpük köyde hep yıkardıkkk sıcak havada su buz gibiii ni güseldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…