- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.381
benim işim zor kociş hep tekstil mübessilliklerinde geziyo hep kadın tabi
telefonda hep rapor halinde zavallı laf atanı bile gördüm nişanlıyken taksimde parçalıcaktım tuttu bide bi hoşuna giidiyo öyle sinirlenince ben gülmekten çatlıyo daha da sinir oluyorum
senin ki daha zormuş kuzum yaaa valla.
Allah yardımcın olsun..sende az cadıya benzemiyo değilsin heee..
Aslında burdaydım da işim vardı ya bitti şimdii sizinleyimmm dostçuklarım kuzucuklarım benimm
hoşgeldinn benimde nekadar ütüm varmış yapyap bitmedi
bende geldim heyo heyoooooooo
Hoşgeldin bebişimmm naptın bakim
Ayy yaa nie hatırlattınn ki benim de tam 3 makina ütüm var hepici beni bekliyo şimdi yapmak zorunda kaldım sen söyledin die
hosbuldum bebem patates haşladım duş aldımm o arada yeşillikleri yıkadımmm patates salatası için okadar bebişimmm....
Ayy benimde bi ton ütüm var hep ertelemektennn dağ gibi olmuşşşlasım olanı ütülüyommm ahh ahh
benim bitti yenisi çıkartam yakında dolar yine sepetim hava düzelsin battaniye yıkıyım yastık yorgan derken ben evi yıkarım artık
başka hatırlatıcak bişey varsa hatırlatırım no problem
Ohh afiyet bal şeker olsun tatlımm
bende o tek tek ütüleme işini sevmiyom yaaa başladımmı bitçek yoksa rahat edemiom ben işşte off bu gece ütü yapim bare ben fatmagülle birlikte
yaa ben de uyku setimin yorganını yıkayacaktım ama makinaya sığmadı ne yapmam gerekk:26:
Ohh afiyet bal şeker olsun tatlımm
bende o tek tek ütüleme işini sevmiyom yaaa başladımmı bitçek yoksa rahat edemiom ben işşte off bu gece ütü yapim bare ben fatmagülle birlikte
yaa ben de uyku setimin yorganını yıkayacaktım ama makinaya sığmadı ne yapmam gerekk:26:
ben küvette dolduruyorum ılık suyu deterjan biraz yorganı atıyorum ayaklarımla tepiniyorum üstünde biraz bekliyo tekrar iki su değiştirip duruluyorum sıkma işini bi yardım istiyorum kocişten ucundan tutuyo çevirip sıkıyoruz zaten sulu kalıyo biraz as sonra kurusun olayı budur
nereye gittinizzz haber vermeden aşkolsun kaldım bi başımaa
ben küvette dolduruyorum ılık suyu deterjan biraz yorganı atıyorum ayaklarımla tepiniyorum üstünde biraz bekliyo tekrar iki su değiştirip duruluyorum sıkma işini bi yardım istiyorum kocişten ucundan tutuyo çevirip sıkıyoruz zaten sulu kalıyo biraz as sonra kurusun olayı budur
saol bebişimmm....
Bende sevmiyom ama cok yığdım bu seferrr zor gelioo simcikk....
Aaa ivit fatmagülle ütü ii gider bende başlıyım bu akşammm 12 ye kadar yaparım artıkk
Bebiş yıkamaya gönderr istersennn ben battaniyelerimi yollıcammm battal boylar sığmıyoo cünküüü
ben burdayım cucum korkma takiliyorum topiiklerde
Hımmm mantıklı o zaman ben koca bi legen alim kendime teras kocaman ya çeşme de var kaynatırım suyu yıkarım :)))
yok battaniyelerim sığıyor ve çok sık yıkıyorum ben onları ya sanki bişi varmış gibi ama en güzeli sanki makinadan kuru çıkıyo ve yarım saatte kuruyorr
amaninnn yaz temizliğine başlanmış bilem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?