bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inşallah rabbim bir gün nasip eder bize ev...
ben işletmiyorum sadece güvende durması için kasaya koydum hiç düşünmedim işletmeyi risk den korkuyorum herhalde..

bilmem herkes işletiyo ya o bakımdan dedim bende altınları satıp arsa almıştık işte yatırım için ama altın olarak kalaydı ooo süper kar etmiştik ama nasip kısmett herşey
inşallah rabbim bir gün nasip eder bize ev...
ben işletmiyorum sadece güvende durması için kasaya koydum hiç düşünmedim işletmeyi risk den korkuyorum herhalde..

bilmem herkes işletiyo ya o bakımdan dedim bende altınları satıp arsa almıştık işte yatırım için ama altın olarak kalaydı ooo süper kar etmiştik ama nasip kısmett herşey

ben öğle arasına çıkıyorum minnaklar bu cücü nerde kaldı yaaaa uyuyormu acep hala

valla nasıl bişi bende hiç araştırmadım şu işletmeyi aslında bakmak lazım...
tamam canım sen git yemeğini ye afiyet olsun bende çıkıcam birazdan...

bende merak ettim cucumu nirde kaldı acep...:26:

öle bebişimmm sağlık herşeyden önemliii valla....kocişin tamir eder mirak etme sen
ayyy markası ne bebişşş o krem peynirin kekikli zeytinli krem peynirrr kulağa hos geliooo....
yok meleğimmm uyumuyodum yaa kociş evdeydiii kahvaltı ettik birliktee sonra kocişimmm gitti şimdii

ayy canım benim Allahım şifa versin inş. başarılı bi ameliyat gecirir....Allahımm yanından verir şifasını inş.....dualarımız onunlaaa tüm hastalara acil şifalar versin....

cucummm nerde kaldı acaba....:26::26:

yettim gariiiiiiiiiibebüşümmmmmm

iyi bebeğim ne olsun enerjikim bugün biraz ütü fılan yapyım yemegim var sonra keyif yaparım

hadi maşallah ozaman bende havadanmıdır nedir hiç bişiy yapasım yok şimcik çamaşır katlıyommm aslında benimde ütüm var ama bugün kalsınn....kolay gelsin sana bebişimmmmm

ayyy markasını unuttumki bebemm buzdolabında şimdi ama kabı koyu yeşil hee tamam buldum pınarınmış çok güzeldir deneyin

ii yapmışsınız kuzum kahvaltı süper hadi allah kavuştursun kuzumu kocişine akşama ne kaldı şurda

hadi maşallah ozaman bende havadanmıdır nedir hiç bişiy yapasım yok şimcik çamaşır katlıyommm aslında benimde ütüm var ama bugün kalsınn....kolay gelsin sana bebişimmmmm

hava burda da kötü dün balık tutmaya gittik akşam arkadaşlar filan yagmurlumuz olmasa göle girmiş kadar olcaktık bi tanecik balık tutamadık malesef

ayy alıyımmm ilk market alışverişindee simitle süper gider valla...
ivit akşama bişiycik kalmadıı valla ama kaçgündür kocişlee cok az görüşüyosss bu sabahta didim gitmee birlikte kahvaltı edelim didim
akaşm geliyooo 2 saat duruyo sonra gece projeee hep yalnızdım akşamlarıı ii geldii bugün
bu akşamda gitmicekkk heyoooooooo

hava burda da kötü dün balık tutmaya gittik akşam arkadaşlar filan yagmurlumuz olmasa göle girmiş kadar olcaktık bi tanecik balık tutamadık malesef

ayy balık tutmak cok zevklidirr valla bizde köyde cıkardık tekneylee cok keyifliii bide tutup hemen yiyosun yaaa üfff mis miss taze taze cıtır cıtır

al bebm al süper valla
kocişler hep yanımızda olsa keşke yaaa bıkarmıydık acaba diye düşünüyorum sanırım hayırrr bıkmazdık

al bebm al süper valla
kocişler hep yanımızda olsa keşke yaaa bıkarmıydık acaba diye düşünüyorum sanırım hayırrr bıkmazdık

ivit alıyımm kuzumm değişiklik iidirr
ivit bıkmayıss heraldee minnakım yaa sanmıyorumm yani çünkü cok eğleniyoss kocişlerleee

al bebm al süper valla

bıkmazdınız çünkü benim koçişim hep yanımda hiç bıkmıyorum...

cucum hoşgeldin napıyon meleğim...

bıkmazdınız çünkü benim koçişim hep yanımda hiç bıkmıyorum...

cucum hoşgeldin napıyon meleğim...

Hosbuldummm tırtılımmm
valla bende bıkmazdımm ama aynı iş yerinde olsam kocişin yanından ayrılmazdımmm patronda beni iki günde kapı önüne koyardıııı
ama aynı iş yerinde calışmak güseldirr yaa öğle arasındaa kocişle yemek yersinnn cok keyiflidir valla bide aynı departmanda olsannn kesinnn işime son verirlerdiii

al bebm al süper valla

kesinlikle çook güzel ama dezavantajlarıda var mesela ben bi iş için biriyle tartışayım deliye dönüyo beni savunmak için
bir gün bir abi var bana evde sinirlenip gelip sinirini bizden çıkarma dedi ki asla böyle değildim güler yüzlüydüm ...eşim bunu duydu adamın üzerine nasıl yürüdü görmen lazım...:18:
tabi bunlar istisna iyi yönleri daha çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…