- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.341
evet öyle gerçekten eylüle kadar birikim var hem sonra arsayada ödemiycez elimize daha fazla para kalıcak inşallah evimizi de alıp içine girersek ohh kirada ödemeyiz onun yerine kredimizi öderizzz
senin madem altınların bankada onları neden işletmiyosun
bana hergun baram degıl bebış olsa asıl o zaman bayram:44:
yinede canımız sag olsun allah buyuk belkı bırgun olur
inşallah rabbim bir gün nasip eder bize ev...
ben işletmiyorum sadece güvende durması için kasaya koydum hiç düşünmedim işletmeyi risk den korkuyorum herhalde..
bilmem herkes işletiyo ya o bakımdan dedim bende altınları satıp arsa almıştık işte yatırım için ama altın olarak kalaydı ooo süper kar etmiştik ama nasip kısmett herşey
ben öğle arasına çıkıyorum minnaklar bu cücü nerde kaldı yaaaa uyuyormu acep hala
öyle öyle tatlım bize bişi olmasın inşallahh kociş yapılır dedi salıncak iiki çadırımızı kurmadık valla uçardı yoksa gökyüzünde salına salına
günaydınnn bebemmm uyu bakalım misler gibi sen ben işe geldim simit aldım bide kekikli zeytinli krem peynirim var bide çayy oohhhh tadı mükemmell heee
günaydın kuzucuğumm nasılsın bakalımm hasar varmı sizin oralarda bizim terastaki salıncak parça parça olmuş tavşanlarımın üzerindeki koskoca kapak fırlamış gitmiş çiçeklerimin ucunda bi tane çiçek kalmamış sadece gövdeleri duruyor çok komikti yaa çırçıplak kalmış sankii
kuzucuklarım en yakın arkadaşımın annesi benimde annem gibidir dün akşam beyin kanaması geçirmiş şimdi hastanede nolur dua edin emi rabbim hepimizin dualrını kabul etsin az önce aradım da ameliyat olucaktı ama şimdi sadece anjio olucakmış ona bile sevindik ameliyatı çok zor geçiyor çünkü böyle hastaların rabbim herkese acil şifalar versin inşallahh
cucummm nerde kaldı acaba....:26::26:
ben öğle arasına çıkıyorum minnaklar bu cücü nerde kaldı yaaaa uyuyormu acep hala
geldim bebem geldimmmm
aman da cucum kocişiyle misler gibi kahvaltımı yapmış ohohoh nazar deymesin hoş geldin minnakımmmmm
ivit bebişimmm bugün gec gitti kocişkom öle keyifli bi kahvaltı yaptıkk....
hosbuldumm minnoşum...,sen nasılsınn
iyi bebeğim ne olsun enerjikim bugün biraz ütü fılan yapyım yemegim var sonra keyif yaparım
öle bebişimmm sağlık herşeyden önemliii valla....kocişin tamir eder mirak etme sen
ayyy markası ne bebişşş o krem peynirin kekikli zeytinli krem peynirrr kulağa hos geliooo....
yok meleğimmm uyumuyodum yaa kociş evdeydiii kahvaltı ettik birliktee sonra kocişimmm gitti şimdii
ayy canım benim Allahım şifa versin inş. başarılı bi ameliyat gecirir....Allahımm yanından verir şifasını inş.....dualarımız onunlaaa tüm hastalara acil şifalar versin....
yettim gariiiiiiiiiibebüşümmmmmm
hadi maşallah ozaman bende havadanmıdır nedir hiç bişiy yapasım yok şimcik çamaşır katlıyommm aslında benimde ütüm var ama bugün kalsınn....kolay gelsin sana bebişimmmmm
ayyy markasını unuttumki bebemm buzdolabında şimdi ama kabı koyu yeşil hee tamam buldum pınarınmış çok güzeldir deneyin
Eki Görüntüle 394888
ii yapmışsınız kuzum kahvaltı süper hadi allah kavuştursun kuzumu kocişine akşama ne kaldı şurda
hava burda da kötü dün balık tutmaya gittik akşam arkadaşlar filan yagmurlumuz olmasa göle girmiş kadar olcaktık bi tanecik balık tutamadık malesef
ayy alıyımmm ilk market alışverişindee simitle süper gider valla...
ivit akşama bişiycik kalmadıı valla ama kaçgündür kocişlee cok az görüşüyosss bu sabahta didim gitmee birlikte kahvaltı edelim didim
akaşm geliyooo 2 saat duruyo sonra gece projeee hep yalnızdım akşamlarıı ii geldii bugün
bu akşamda gitmicekkk heyoooooooo
al bebm al süper valla
kocişler hep yanımızda olsa keşke yaaa bıkarmıydık acaba diye düşünüyorum sanırım hayırrr bıkmazdık
al bebm al süper valla
kocişler hep yanımızda olsa keşke yaaa bıkarmıydık acaba diye düşünüyorum sanırım hayırrr bıkmazdık
bıkmazdınız çünkü benim koçişim hep yanımda hiç bıkmıyorum...
cucum hoşgeldin napıyon meleğim...
al bebm al süper valla
Hosbuldummm tırtılımmm
valla bende bıkmazdımm ama aynı iş yerinde olsam kocişin yanından ayrılmazdımmm patronda beni iki günde kapı önüne koyardıııı
ama aynı iş yerinde calışmak güseldirr yaa öğle arasındaa kocişle yemek yersinnn cok keyiflidir valla bide aynı departmanda olsannn kesinnn işime son verirlerdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?