- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.361
kesinlikle çook güzel ama dezavantajlarıda var mesela ben bi iş için biriyle tartışayım deliye dönüyo beni savunmak için
bir gün bir abi var bana evde sinirlenip gelip sinirini bizden çıkarma dedi ki asla böyle değildim güler yüzlüydüm ...eşim bunu duydu adamın üzerine nasıl yürüdü görmen lazım...:18:
tabi bunlar istisna iyi yönleri daha çook
tabikii canım dezavantajları olmazmıı herşeyde olur....
ama didiğim gibi ben çalışamazdım heralde cok isterdim ama kocişi rahat bırakmazdım zavallımm
ama senin açından süper bebişimmm siz sanırım zaten aynı departmanda diilsinizz o da bi şans evinizde yakın...
kıymetini bil valla ....
avantajların keyfini cıkarrr
hepi topu kaç kişi kaldıkkk kimseler gelmezzz olduu bi ben berrom madamım goodjincik zeytin zaten mazeretlii arada apekipek uğruyoo oda doğumdan sonra gelmess peride gelmiyooo bayadır zeyno zaten terketti biziii niden böle oldukk niden nidennnnnn yarın öbürgün sizde gelmezsenizzz
çıkarıyom çıkarmazmıyım her taşın altından çıkıyom mesala eşimin karşısına
sürekli takibimde benim çok kıskanç olduğumu bildikleri için eşimle hiç bir dişi konuşamaz anında orda biterim...
sadece güvendiğim insanlardan kıskanmamyani belki
üzülme kuşum ama ....
kimse devamsızlık yapmaz mirak sen bırakmayız biz birbirimizi....
madam kaçtı yine....
Allah cızbırtını vermesiii....
kıskanç tırtıl seniiiiiiiii
aman böle didiğime bakma bende kıskanç kediyimmm valla yaklaşanı tırmalarımmmtabi canım herkes için aynı sey gecerlii olurmuuu kimisi var kendim kadar güvenirimmmm ...... zaten insan anlıyoo gözünden
valla meleğim insanın gözünden anlaşılıyo amainsanlara güvenmemk lazım...
eşim akşama eve gelince ne yaptıysa bana anlatıyo açıklamasını yapıyo yoksa biliyo başına neler gelcek...
bi gün karşıdan karşıya geçiyoz eşimle karşıdanda kız geliyo nasıl eşime bakıyo gülümseyerek eşim yere bakıyo o eşime güzelde kız tam caddenin ortasındayız bir omuz vurdum kıza kız neye uğradığını şaşırdı ne oldu dedi bundan sonra önüne bak dedim etrafa değil...ben yoluma devam ettim eşim ne oluyo diyo yok bişey yoluna bak dedim...kız kaldı orda kaldı ...
ayyy ne güldümm minnak yaaa
ohh ii yapmışsınn minnoşum sefan olsunn ayaklarını denk alsınlarr
kociş banada anlatırr ne yaptıysaa zaten saklamak en kötü şey ondan sonra sorunlar cıkıyooo ii kötü herşeyi paylaşmak lasımm
yani meleğim kesinlikle iyi kötü herşeyi paylaşmak en iyisi...
sefam olsun...
meleğim sen niler yapıyon evde yimeğin varmı bugün..
valla bebişim öle en iisii herşeyi paylaşmak...
valla dünden corbam var bikaçtane ağzı açık var ama yetmes bilmiyom yanına napsamkiii....patates alabilseydim kumpir yapardımmm ...sen napcaksın minik kuşşş:44:
çorban varsa makarana yap meleğim ağzı açıktanda varmış yeter işte ni güzel....
ben bişey yapmıcam kuzum aslında çorbam var ama akşama kayınvalidem yemeğe çağırmış oraya gitcez sanırım...
iyi oldu yemek yapmıcam bugün...
bilmiyom valla bebişim yapcess bişiylerr....
ohh minnak rahatsın valla git kayınvaliden şimcik döktürmüştürrr mis mis yersiniz afiyet bal olsunn...
bende minnak patateslerle patates salatası yapım olmazsaaaa böle ekşilii güsell olurr
evet iyi oluyo böyle kuzum arada kayınvalidem arada annem arada evde idare ediyoruz:)
ayyy bayılırım valla oda süper fikir meleğim bencede öyle bişeyde yapabilirsin...
cucum acunn.com giriyonmu hiç..;?
ne çok kaynatmışsınız yahuu yazamadım bende başkan yığdı bi işi önüme çekti gitti onunla uğraşıyorum bende tamam mııı
bu arada berroşum kıza yaptığın hareketi çok tuttum valla süpğersin minnakımmmm
ne çok kaynatmışsınız yahuu yazamadım bende başkan yığdı bi işi önüme çekti gitti onunla uğraşıyorum bende tamam mııı
bu arada berroşum kıza yaptığın hareketi çok tuttum valla süpğersin minnakımmmm
ivit güsell olur dimiii....
valla bi ara giriyodum bebişim üyede olmuştum ama bayadır bakmıyomm nidennn bebişimmm
ivit kaynattık valla bebişimmm ...bizde didik bu minnak nereye gitti ....
kolay gelsinn bebişimm benim...
ayyy berromun yaptığı number one yaa bayıldım valla kuzummm
bende kalkıp ek bişiyler yapsam ii olcakkk gelirim sonram yine öpüldünüzz güsellerr
ayyy ne alem cadılarız biz yaaa beree bende çok kıskancım sorma aferin kız tuttum omuz atmayı
hadi yaaa süperiz o zaman ...
bir birimize taktikler verelim goodjinim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?