- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.521
tamm canım olur...mail adresi derken burdaki özel mesajla mı yoksa msneden falan mı anlamdım ama:44:
msn adresimi apekim....
msn adresimi apekim....
evet dert etmeyip yaşamaya çalışıyoruz zaten rabbim tüm bebek ısteyenlere nasıp etsin insallahhayatı zehir etme kendine inşallah olur bebeğin ama olmazsa bu hayat yinede yaşamaya değer
olur elbet ümidini sakın kaybetme dua et gelir bebeğinn
günaydın kızlar....
neden kimsecikler yok bugün...:26:
berrem yaw ben geliom kimse olmuyo tutturamıyom ben bu işi
güzellerim bugün 23 nisan heryer tatil benim kocişte evde dinleniyo yarın toplaşırız yine aynı grup
nassınız bakalım 3 günlk tatilnasıl gecti ben hiç oturmadım çok haraketliydi çok eglendik
berroşummm sen nasıl unutursun 23 nisanı bakimm
dün benim kocişte evdeydi bende tabi malumm gezmekten içim dışıma çıktı bide hastayım kim sorarsa şuan sesim çıkmıyor mesela ama olsunn ohh sefam olsun 3 gün 3 gece gezdim durdummm süperdiiii ilk defa kocişimle annemlerde kaldıkkk ben kalıyodum ama o kalmıyordu bu sefer o da kaldı çok mutluydum çokk
cücümünde kocişi evdeymiş onlarda araba kullanmaya çıkmış cücmde artık usta bi şöför olucek inşallahh
gğnaydın bebeiş valla benimkisi süperdi 3 gün 3 gece gezdik durdukk heyoo heyooo
23 nisanda tatil yapmadığım için unuttum galiba kuzum...
ne güzel vakit geçirmişsiniz iyi olmuş...ayy ni güsel annişindede kalmışınız annende mutlu olmuştur çok...
hadi ya cucumda artık şöför oldu hee..
bende bugun evden cıkmıcam dedim artık allerjim bile gezmeye dayanamadı kudurdu yüzün gözüm şiş gezdiim balık tuttuk 23 nisan gösterisine gittik bolbol yürüdük kociş ve köpişle annemler geldi güzeldi hepsi
gecmiş olsun tatlım dikkat et
ayy kıyamam kuzuma benim yaa canım tırtırılımısss
annem mutlu olmazmı ya çok kalabalıktık zaten halamlar kuzenler çocukları abimlerr 15 kişi filandık tam bi bayram haavası vardı evde
bakalım cücüm gelsinde haberleri alalım inşallah krmızılarıda gelmemiştir kuzumunn
ohh sizde ii yapmışsınız canım ya sırada 1 mayıs var heyooo
canım abammm...
geçmiş olsun bu arad ne oldu üşüttünmü yoksam:26:
ohhh ne güzel yaa böyle günlerde herkes toplanınca anne babalar çok mutlu oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?