bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

msn adresimi apekim....

tamm canım özelden yaz msne adresini bana bende ekleyeyim...benimde facem msnem yok kız kardeşiminkini kullanıyorum arada...eşim bu konularda çok hassas net ortamı güvenilmiyo diye bende uylamıyorum işte...

ben çıkıyorum görüşmek üzere hoşçakalın kızlar....

günaydın kızlar....
neden kimsecikler yok bugün...:26:

berroşummm sen nasıl unutursun 23 nisanı bakimm
dün benim kocişte evdeydi bende tabi malumm gezmekten içim dışıma çıktı bide hastayım kim sorarsa şuan sesim çıkmıyor mesela ama olsunn ohh sefam olsun 3 gün 3 gece gezdim durdummm süperdiiii ilk defa kocişimle annemlerde kaldıkkk ben kalıyodum ama o kalmıyordu bu sefer o da kaldı çok mutluydum çokk
cücümünde kocişi evdeymiş onlarda araba kullanmaya çıkmış cücmde artık usta bi şöför olucek inşallahh

23 nisanda tatil yapmadığım için unuttum galiba kuzum...
ne güzel vakit geçirmişsiniz iyi olmuş...ayy ni güsel annişindede kalmışınız annende mutlu olmuştur çok...
hadi ya cucumda artık şöför oldu hee..

gğnaydın bebeiş valla benimkisi süperdi 3 gün 3 gece gezdik durdukk heyoo heyooo

bende bugun evden cıkmıcam dedim artık allerjim bile gezmeye dayanamadı kudurdu yüzün gözüm şiş gezdiim balık tuttuk 23 nisan gösterisine gittik bolbol yürüdük kociş ve köpişle annemler geldi güzeldi hepsi
gecmiş olsun tatlım dikkat et

ayy kıyamam kuzuma benim yaa canım tırtırılımısss
annem mutlu olmazmı ya çok kalabalıktık zaten halamlar kuzenler çocukları abimlerr 15 kişi filandık tam bi bayram haavası vardı evde
bakalım cücüm gelsinde haberleri alalım inşallah krmızılarıda gelmemiştir kuzumunn
ohh sizde ii yapmışsınız canım ya sırada 1 mayıs var heyooo
sanada geçmişler olsun çok otur evde bugün kımıldama

Son düzenleme:

canım abammm...
geçmiş olsun bu arad ne oldu üşüttünmü yoksam:26:
ohhh ne güzel yaa böyle günlerde herkes toplanınca anne babalar çok mutlu oluyo....

canım gardaşımm benimmmm le le le le le
çok sğaol tatlım yaa üşüttüm herhalde bilmiyorumki boğazlarım acaip şişmiş
babamında pzar günü doğumgünüydü onada süpris doğumgünü yaptık cümbürcemaat ii denk geldi herkes ordaykene
canım abammm...
geçmiş olsun bu arad ne oldu üşüttünmü yoksam:26:
ohhh ne güzel yaa böyle günlerde herkes toplanınca anne babalar çok mutlu oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…