bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

dikkat et kendine c vitamini al kuzum...
babanında doğum günü kutlu olsun ..iyiki doğmuş...

nassınız bakalım 3 günlk tatilnasıl gecti ben hiç oturmadım çok haraketliydi çok eglendik

günaydın canımcım ...cok güseldi valla benim haftasonu kurs vardı zaten kurs cıkısı gezdik kocişimle dünde araba kullandım süperdii vallahiiioh ni güzelll herkes cok eğlenmişşş

miraba mirabaaa kuzucumm....
ayy hastamı oldun minnakım sen gecmiş olsunnn bebüşüme dikkat et kendine bahar nezlesi olabilir....
ayy annişlerde kalınmışşş ne güsell bebişim ya...

babanda ii doğmuş kuzucumm...
ya hala gelmediii kırmızılar ama gelicekkk cok sıkıntılıyımmm böleee belim ağrıyo karnım ağrıyo bunun sonu kırmızı sankiii
hayırlısı artıkınn napalımmm bekelyip görcesss....
cok şiş hissediyom kendimiii

günaydınnn tatlı tırtılım.....

nasılsın bebişimm nasıl gectiii haftasonu
dün yalnızmı kaldın sen

günaydınnn tatlı tırtılım.....

nasılsın bebişimm nasıl gectiii haftasonu
dün yalnızmı kaldın sen

hoşgeldin kuzum...
evet yanlız kaldım çokk..
ama yeni topiklere yelken açtım...
hafta sonum nasıl geçti hiç anlamadım kuzum pazar günü hep evdeydim...

hoşgeldin kuzum...
evet yanlız kaldım çokk..
ama yeni topiklere yelken açtım...
hafta sonum nasıl geçti hiç anlamadım kuzum pazar günü hep evdeydim...

hosbuldum bebüşüm...
oyy kıyamam sana
hımm yeni topikler dimikk ii yaptın kıss bende arada bakıyom ilginç konular oluyooo
iş yerinden sonra ev nasıl güsel gelir insana en iyisini yapmışsın
benimde nasıl gectiii anlamadımm gec kalkıyosun zaten kahvaltı yapana kadar öğlen oluyodu....
sonra kurs 6 da cıktım kocişle gezindikkkk genel ollarak güseldiii valaa

arabada kullanmışın kuzum...
kurs nasıl gidiyo meleğim...

aaa ne gıcık şeydir suların yok olması
tıkındım geldim kısçelerim sular yok 3 gündür sinir oluyorum arada geliyo hemen gidiyo uffff gıcık

hoşgeldin bebemmm hoşgeldinnnn herkesin süper geçmiş anlaşılan yaşasınnnn
kıss nie test yapmadın hiç diilse merak etmmezdik sende ona göre beklerdinn
anlat bakim nasıl kullandın arabayıı

ne mutlu ohh bütün günlerimiz böyleolur inşallah
şöförmü oldun sen cucuuuuuuuuuuuuu
23 nisanda gösteri yapan çocukları görünce bir kez daha ben bi an önce anne olma sevincini yaşamalıyım dedim o kadar güzellerdi ki cıvılcıvıl

hemde nasıl gıcık alt yapı değiştiriyolar hepte su borullarını patlatıyolar sonrada yapamıyolar olan bize oluyo

arabada kullanmışın kuzum...
kurs nasıl gidiyo meleğim...

ivit kullandım valla cok eğlenceliydiii
kurs cok ii valla ya herşey yolunda hocamız zaten bulunmaz bi nimet akademisyen diil herşeyin mutfağını biliyoo şimdilik cok güsel bebişimm

ivit güseldii valla kuzummm
yok kıs beklicemmm bakalım yarınıda atlatalım ozaman yaparımmm zaten hic bi belirti yok belirtilerin hepsiii regl bakalım hayırlısı olsun bebüşümmmmmmmmmmmmmmmm
valla gittik incek yoluna orasıı daha sakin....ilk önce panik oldumm sonra bana bi gaz verdii kocişbayağı bi kullandımm....kociş ii didi haftada 1-2 cıkarıs didi böle böle trafiğe tam anlamıyla cıkarsın didii sonrada arabanı alırıs inş. didiiiiişte böle kuzummm
kullanmazsan unutursun didi kociş sık sık kullanman lasım didi heyacanımı kaybetmemem lasımmışş

inş. valla ni güsell havalarda misss
yok şöför adayıı diyelim tam anlamıyla trafiğe cıkmadan şöför demiyim kendimeeama yakındır inş. canımcım.....
ayy minnaklar ya cok tatlılarr dün bizde yollarda birsürü çocuk gördük nasıl giyinmişler anneleri babaları yanlarındaaa bölee baktık onlarabizde inş. tez zamanda yaşıcasss canımcımmm

Tamam kuzumm hadi o zaman yarını da bekleyelim bakalımm
kız cücümm şöför olduk çıktık vallaha heee
bu arada senin kocişin arabası ne otomatikmi düz mü
bidee ben artık ciddi ciddi bakıom araba paramıss geliyoo bir kaç günee inşallahhhh

şöför nebahat olduk çıktık
düz vites bebişimm ama kociş otomatikte öğrenmemi istiyo aslındaaa ehliyeti aldığım yer ders veriyo otomatik vitesle yarın bi gidicem olmadı 2 ders alıyım diyorum....
ayyy bebüşümmm hadi bakalımm bak tabiii ciddi ciddi madem para geliooo süper süper bebekimm

Amaaaaaaaaann otomatikte bişi yok bebm hemen öğrenirsin onu
Offff iice kafam karıştı ben ne alsam yaa aklım pejo 307 de ama yinede bilmiyom

Amaaaaaaaaann otomatikte bişi yok bebm hemen öğrenirsin onu
Offff iice kafam karıştı ben ne alsam yaa aklım pejo 307 de ama yinede bilmiyom

ya bişiy yokta olsun yinede el alışkanlığı oluştu en azından bi ders alıyım diyomm
ayyy en güsell tarafı bu işte herşey bitiyooo ehliyet alınıyoooo simdi model secme zmanıı valla ii düşün bebişimmm içine hangisi siniyosa onu al pejo 307 cok güseldiii

kıslar ben dün bi ev baktım çok şirindi ama çokta minikti 1 odası daha olsa hiç düşünmezdim taşınırdım ama sığmam ben o eve yaaa

kıslar ben dün bi ev baktım çok şirindi ama çokta minikti 1 odası daha olsa hiç düşünmezdim taşınırdım ama sığmam ben o eve yaaa

cokmu küçüktü bebiş kaç odaydıkii....
bebişte gelince sığmazsınız cok kücükse oyy tez zamanda gelsin inş...

Evet minnakım ya gerçekten öyle herşey sırayla oluyor ve zamanında güzel oluyor gerçekten de...
Off valla insanın kafası karışıyor deminden beri gözümün feri kaydı
kaç odası vardı bebişim şimdi iki kişiyiz ammaa ilerde 3-5 olcaz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…