bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet ya kutu gibiydi mutfagı sıfır yepyeni temizdi bi oda bi salon bide odalarda küçüktü tıkıştıkış olurduk bebişe hiç yer olmazdı heralde

hımm cok kücükmüş bebiş yaa...ama olsun bulursunuz nasılsa gönlünüze göre bi ev

ivit herşey sıralıı valla kuzumm bakındınmııı şimdii kafan karışır şimdi senin hangisini alsam hangisiii daha ii güselll ama ben inanıyom sen en güselini secersin bütceyi sarsmadan

Ayy evet evet bütçede çok önemli tabiki bebişim yaa off kafam karıştı en iisi bakmamak
Sen nasılsın anlat hele ne var ne yok

Ayy evet evet bütçede çok önemli tabiki bebişim yaa off kafam karıştı en iisi bakmamak
Sen nasılsın anlat hele ne var ne yok

hiç kafanı karıştırma zaten hangisi senin kısmetinse o olur bebişim benim....
valla nolsun kuzumm aynı işte kurs var hayatımda değişik olarak yeni insanlar tanıyosun en güsel yanı o haftasonum güselleştii sohbet muhabbet kampüsün bahçesi zaten süperr bi kuruluyos bahceye hocada gelioo sohbet kahve çay sigara dersler ayrı keyifliii...
işte mayısın 10 u gibi annişle babam gelicek bizim cerceveler değişcekkk bi sürü iş var yineee ama annişim gelioo babam gelioooo altından kalkarıs evelallah....
bende şimcik barbunya pişiriyomm son buzluk yemeğimm
öle kuzucum ya başka bişiy yok bide kırmızı bekliyoss gelmes inş....
sıkıntı verioo bana cabuk sinirleniyom regl olmayınca insan cok gergin oluyooo
sen niler yapıyonn minnakımmmm benimmm

OYYY kıyamam son buzluk yemeği ama olsun yaz geldi yine doldurcazz buzlukları minnakım
valla senin adına çok sevindim bu kurs için çok eğlencelidir eminim bende hayatım boyunca sürekli bi kursa gittiğimden biliyorum o muhabbetlere doyum olmuyor gerçekten de....
valla annemle babam bu hafta mutluydu çok o yüzden bende çok sevindim sadece üzücü bişi olmuş kuşum ölmüş annemlerdeydi bana söylememişler ama bu kendi kuşum değil onun yanına aldığımız eşi beyefendisi ölmüş çok üzüldüm ağladım ama napimm sustum yine çok cadı cazgır bi kuşum varmış maşallah öldürdü kocasını ama çok üzüldüm onu da çok seviyordum çünkü ben
bu arada tavşanlarımız doğurmuş ama ölmüş onlarda hani o fırtınalı gün vardı ya bide onların yuvasının altı ızgaraydı aradan düşüvermişler herhalde çekince altlarını temizlemek için o zman gördüm baya üzücü şeyler bunlar bebem ya
bizimde işte bu aralar bebişler gelicek onların heyecanı var bi arkadaşıma doktor 1 mayısı vermiş diğeri ondan sonra mayıs sonu gibide yengemin doğumu 3 tane ebebk gelcek inşallah sonra 19 mayısta bozcaada da nişan var kocişin akrabasının gidelim diyoruz bize gezme olur eğlence için haziranın 11 nde kocişin memleket sonra haziranın sonunda kuzenimin oğlunun sünnet düğünü bizim memelkette oyy oyy baya gezicez sanırımmm[

hala sular yok çıldırmak üzereyim makinam doldu taşıyo artık çamaşır desen yığıldı
biz çok gezgin bi topikiz kızlar yaz gelince kimseyi bulamıcaz galiba

Ben yine buralarda olurum ama siz olmazsınız....
Bende kendme yeni arkadaşlar bulurum...

a aaaaaaaaaaaa çok ayıpp çok ayıp berreeeee cık cıkc cıkkksss
sen bizden çok gezion yaz gelincee
ama bu yaz hepimiz hamiş olacağımız için merak etme popomuzun üstüne oturacğız

yok kıss ben nerde geziyom..
hem zate temmuza kadar bende bişi olmaz ilaç kullanmaya başlıcam yarın...
erzurumdan gelincede hoop rahim filmi belkim ağustosta gelir bebişim...

Berreeemmmm heyoo heyooo
aferim kullan ilaçlarını bende yarın gidiyorum doktora bebeğim bakalım ne var ne yok anlıycaz polip denen şeyden varsa nasıl alıcak acaba merak ediyorumm:26:
yok kıss ben nerde geziyom..
hem zate temmuza kadar bende bişi olmaz ilaç kullanmaya başlıcam yarın...
erzurumdan gelincede hoop rahim filmi belkim ağustosta gelir bebişim...

buyrun bizizzzz

berreeemmmm heyoo heyooo
Aferim kullan ilaçlarını bende yarın gidiyorum doktora bebeğim bakalım ne var ne yok anlıycaz polip denen şeyden varsa nasıl alıcak acaba merak ediyorumm:26:

Buyrun bizizzzz

hadi hayırlısı olsun kuzum sıkma canını sen...
Inşallah bişey yok allahın izniyle...

ivit yazın doldururuz yine minnakımm bol bol annişler yapar
ivit kuzum ya cok güsel kursları bende oldum olası severimm güsel ortamlar sağlar....
oyyy kıyamam yaa dimik ölmüşş kocisiii cazgır hatun yemiş kocişinin başının etiniii....
üzüldüm kuzum yaaa napcaksın işte hayat tavşanlarada yasık olmuşşş canlarım ya minnak minnak büyütürdün sen onlarııı kısmet meleğimmm....
ohh düğünler bebişler gezmelerr bol gezmeliii tozmalı bi yaz seni bekliooo aradada bebişin gelsinn inş.... yüzün hep gülsün kuzumm

cücüü düştü herhalde bişi olmasa bareee

bi ara kk da sorun vardı açılmadıı bende kapadım sonraa öle ütü yaptım birascıkkk evim şahaneyi isledim cok güsel bi yatak odası yaptılarrr öle dalmışım bebüşümmmmm

kızlar bazen düşünüyorum yaş oldu 30 ne zaman bebeğim olacakta bide ona kardeş olacak 35te filan zor olur diye söyleniyo herkes
aslında annem beni 38 de almış kucağına olmaz diye bişey yok hatta benden sonra düşük yapmış anneme çekersem sorun yok gibi

evet minnakım çok gezmeli bişi olucak
yarın doktora gidiyorum bebeğim polip çıkarsa ameliyat olucam kıss tırstım heeeokuyorum da şimdi ucuzda bişi değilmiş sanırım milletin yorumuna bakılırsa neyse yarın öğrences
benimde çok ütüm var bu akşam hem ağda hem ütü yapabilirmiyim acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…