bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

iyi oldu böyle cuucm senin için günlerin dolu dolu geçisn hiç canın sıkılmasın...
benimde almam lazım yaa hapşırıyorum çok güneşte...

ivit minnakım ii olduu ....oyy gecsin gecsin hepimizin günleriii cok güselllllll gecsinn
ivit alalım valla kuzummm gözlerimizi koruyalımmm

yine mi gidion minnakımm....
ivit bu hafta sende yoğundun valla doğru dürüst muhabbet yapamadıkkk neyse sağlık olsunnnnn kuzucumm....
tımam hadii sen bak işinee şekercimmmmm benimm

ayyy kediyi yakaladım eve girmiyodu hava güzel diye geldi yanıma aldım soktum banyoya bi güzel yıkadım tepindi ama çok bagırmadı miniğim zaten beyaz bembeyaz oldu şimdi güneşe koydum kurulanıyo beyfendi

ohh sıhatler olsunn pisiciğeee ne güsell güneşlenir şimcikk minnakkk

hehehehe şapşal kediş kaçıyo şimdi benden yine yıkıcam diye pis böcükler gelmesin diye de ilaçlandı ohh miss tüyleri dökülüyo artık eve girmesi yasak efendinin

ohh mis mis olmuştur şimcikkkk
valla bu sene havalar bi acayippp ya Allah sonunu hayır etsin....
bi anda gökgürlemeye başladııı fırtına cıktı yineeegünlük güneşlik havaa nasılll oldu

ohh mis mis olmuştur şimcikkkk
valla bu sene havalar bi acayippp ya Allah sonunu hayır etsin....
bi anda gökgürlemeye başladııı fırtına cıktı yineeegünlük güneşlik havaa nasılll oldu

normal canım bahar böyle olur asıl eski havalar bozuktu bahar gelmeden yaz geliyodu

merhaba sevgili topikkızlar halen beklemedeyiz...yarın doktora gidiyoruz yine bakalım benim kız ne alemde

nabersiniz bıcırlar ben çok yogun bi haftasonu gecirdim üstüste misafirler ve allerjiyle birleşen bogaz agrısı
evde haliyle talan oldu bugün de devam temizlikle

Oyy oyyyyyyyyy bende aynısıydım vallahaa yaaaa en son dün akşam kuzenimi istemeye geldiler onunla kapadık haftamızı
nabersiniz bıcırlar ben çok yogun bi haftasonu gecirdim üstüste misafirler ve allerjiyle birleşen bogaz agrısı

heyoo heyoo geldiiiii
ayy bende çok merak ediyoırum bir an önce gelse yaaa....

günaydın minnak tırtılımmm

Günaydın kuzucuummmmm gunaydınn ayy ccücümü çok merak ediyomm naptı acep gelldimi kırmızılarıı

günaydınnn minnoşummm....
geldi geldi o gıcık kırmızılar cumartesi teşrif ettilerrr cok dakik yaaasabah erken kalktım sağlık ocağına gittim ama yapmıyolarmışşş kuzucummm bazı hormon testleri yapıyorusss ama didi siz niçin yaptırıcaksınız didi... bende söledim bayağı bi dertleştikk doktorlaaa işte neyse yapmıyorus biz dedii ama sen kafana takma daha dur bakalım didi 1 sene yeni olmuşşş hem hormonlara cokta takılma didi eğer bişiy yapılcaksa eşin sperm testi yaptırsın dediii....bende dedim zaten hormon testi yaptırıp gidicektik dedim ....işte bölee tatlışımmm ama cokta kafana takma daha cok erken dediiii ne bilim yaaaa durumlar böle iştee...evim öle dandiniki haftasonu cok yoğunduk kocişte bendee evi temizlemem lasım hala kahvaltı etmedim üfff bi ton iş varsen nasılsın kuzum bende haberler böleeee

ii canım fina diilim iştee cok yürüdüm valla havada sıcakkk kahvaltıda yapmadım midem sırtıma yapıştııı....valla benimde bi ton işim var haftasonu hiç bi iş yapamadımmkolay gele bizeee

ayy bende çok merak ediyoırum bir an önce gelse yaaa....

miraklanma minnakım geldiii kırmızılarr yine yine yinee hayırlısı yaa napim takmıcam artık kafamaaaane zaman hayırlısıysa ozaman gelsinnn

uuufffff cucum yaaa gelmeseydiler şu kırmızılar sıra bende gelir yine 2 güne kadar keşke gelmese

valla gönül öle istiyooo tabi tatlışım ama yapcak bişiy yok napalım hayırlısııı.....
sende kafanı yormaa belkim gelmess senin kırmızılarrr nerden biliyonnn
inş. bebiştirr tatlışş

kızlar merhaba. nasılsınız?
yine gelmiş o kırmızılar yaaa...
hayırlısı artık. rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarınızı.,
bende annemdeyim.
perşembe cuma da burdaydım. haftasonu eve gittim bu sabah yine geldim.

merabaa minnoşumm...
napalım hayırlısı bebiş yaa üsülmüyom inan ne zaman hayırlıysa ozaman gelsinn....
ohh cok ii yapmışsınnn yaa annişe gitmekleee....
nasıl gidioo herşey yolunda dimii...
kartal eymen nasılllllll

valla gönül öle istiyooo tabi tatlışım ama yapcak bişiy yok napalım hayırlısııı.....
sende kafanı yormaa belkim gelmess senin kırmızılarrr nerden biliyonnn
inş. bebiştirr tatlışş
inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünki

amin zeytincik nasıl gidiyo eymen paşa emmeye başladıımı güzelce

inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünki

amin zeytincik nasıl gidiyo eymen paşa emmeye başladıımı güzelce

ayy yorma kendinii canımm hiç belli olmaz belkimde bebiştirrr inş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…