- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.721
iyi oldu böyle cuucm senin için günlerin dolu dolu geçisn hiç canın sıkılmasın...
benimde almam lazım yaa hapşırıyorum çok güneşte...
Oyy bi gelemedim yaaa yine gidiom birasdannn
amin canım hayırlısı inşallah
evet cücüm yimeyek valla günah çokkBende bi kaç gündür yoğunum aslında iş yerinde birazdan yine çıkıcaz başkanın yanına ama çabuk gelirim diye düşünüyorumm
ayy baş ağrısı deme bana yaa dün akşam eve gider gitmez ilaç içip yattım saat 11 de uyandım yine uyudum sabah ta hoop iileşmişim çok şükürr
ayyy kediyi yakaladım eve girmiyodu hava güzel diye geldi yanıma aldım soktum banyoya bi güzel yıkadım tepindi ama çok bagırmadı miniğim zaten beyaz bembeyaz oldu şimdi güneşe koydum kurulanıyo beyfendi
ohh sıhatler olsunn pisiciğeee ne güsell güneşlenir şimcikk minnakkk
hehehehe şapşal kediş kaçıyo şimdi benden yine yıkıcam diye pis böcükler gelmesin diye de ilaçlandı ohh miss tüyleri dökülüyo artık eve girmesi yasak efendinin
ohh mis mis olmuştur şimcikkkk
valla bu sene havalar bi acayippp ya Allah sonunu hayır etsin....
bi anda gökgürlemeye başladııı fırtına cıktı yineeegünlük güneşlik havaa nasılll oldu
günaydın....
Günaydın kuzucuummmmm gunaydınn ayy ccücümü çok merak ediyomm naptı acep gelldimi kırmızılarıı
nabersiniz bıcırlar ben çok yogun bi haftasonu gecirdim üstüste misafirler ve allerjiyle birleşen bogaz agrısı
evde haliyle talan oldu bugün de devam temizlikle
ayy bende çok merak ediyoırum bir an önce gelse yaaa....
günaydın....
Günaydın kuzucuummmmm gunaydınn ayy ccücümü çok merak ediyomm naptı acep gelldimi kırmızılarıı
nabersiniz bıcırlar ben çok yogun bi haftasonu gecirdim üstüste misafirler ve allerjiyle birleşen bogaz agrısı
evde haliyle talan oldu bugün de devam temizlikle
ayy bende çok merak ediyoırum bir an önce gelse yaaa....
uuufffff cucum yaaa gelmeseydiler şu kırmızılar sıra bende gelir yine 2 güne kadar keşke gelmese
kızlar merhaba. nasılsınız?
yine gelmiş o kırmızılar yaaa...
hayırlısı artık. rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarınızı.,
bende annemdeyim.
perşembe cuma da burdaydım. haftasonu eve gittim bu sabah yine geldim.
inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünkivalla gönül öle istiyooo tabi tatlışım ama yapcak bişiy yok napalım hayırlısııı.....
sende kafanı yormaa belkim gelmess senin kırmızılarrr nerden biliyonnn
inş. bebiştirr tatlışş
kızlar merhaba. nasılsınız?
yine gelmiş o kırmızılar yaaa...
hayırlısı artık. rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarınızı.,
bende annemdeyim.
perşembe cuma da burdaydım. haftasonu eve gittim bu sabah yine geldim.
inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünki
amin zeytincik nasıl gidiyo eymen paşa emmeye başladıımı güzelce
inşallah canım hayırlısı olur inşallahayy yorma kendinii canımm hiç belli olmaz belkimde bebiştirrr inş.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?