bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

GUNAYDIN BEBUSUMMM YOK BISI CIKMADI VALLA O HAPI DA DUZENSIZLRSTI YA BENIMKILER ONDAN VERDI DUZEN ICIN SENDE II YAPMUSSIN MINNAK YAZ GELDI VALLA CIOK SICAK COK:)) NAPTIN DUN ANLAT HELE BENDE DAHA ISE GITMEDIM E DEVLET SIFREMI CIKARCAM PTT YE GELDIM SIRA BRKLIYORUM
ohh be cok sükürr bişiycik yok yanee...hadi hayırlısı olsun kuzucummm bişi göremedii yaniii peki o ilacı niye kullancakmışsın bebüşümmmmm....
alsın alsın seni ele gelsin bebişlerrr

Evet bebem cok sukur cikmadi bisicik ilaci kullanayim bakayim insallah ii gelir:))

hımm anladım bende diyom kuzum niye yazmıyoo...
benimde almam lasım e devlet sifremi kociş almış bende alım bi ara....
hımm anladım kuzum düzenlemesi için caktım köfteyiii ama bişiy yok cok sükür sevindimm kuzucum yaa
valla naptıkk 1 saat kadar kullandımmm cok ii dedii kocişşş trafiğe cıktım hafif caplıı cok heyecanlıı ya süper bişiyyyyy valla bir an önce al arabanı kuzucummm araba kullanmak cok ayrı bi şey yaa kendinii cok ii hissediyosunn

Ayyy evet minnakim ya dun ankarada bulduk bi tane aksam aradik konustuk bakalum daihatsu sirion diye bi arac mini cioperin cakmasi cok tatli yaa artik arastirmalar ciddilesti bakalim kavusuruz insallah 4 tekerlerimize:)))

Ayyy evet minnakim ya dun ankarada bulduk bi tane aksam aradik konustuk bakalum daihatsu sirion diye bi arac mini cioperin cakmasi cok tatli yaa artik arastirmalar ciddilesti bakalim kavusuruz insallah 4 tekerlerimize:)))

oyyy Allahım gönlüne göre versin kazasız belasız binin bebişim benim.....
hadi bakalım tez zamanda kavuşunnn senin gibi tatlı olsun arabanızdaa

bende yemek yedim geldim kuzum...
çok ii olmuş bende gece uyuyamadım sıcaktan kalktım ince bişey giymeye bulamadım çıkarmam lazım..
eee araba kullanma nasıl geçti cucum...:26:

Evet bebem cok sukur cikmadi bisicik ilaci kullanayim bakayim insallah ii gelir:))

Okuyorum hemen sana minnakk rabbim sifa versin

inşallah kuzum yaa sen içini ferah tut sen..
Allah kabul etsin senin ağızın kuvvetli madamım ii geliyo...

evet evet geceleri bende hafiften terlemeye başladımmmcıkarırsın hafta sonu kuzum gözünde büyüttüğüne değcek bişiy değil bende cok büyüttümm hemencik bitti valla
valla cok ii dedi kocişş trafiğe cıktım hafiftennn süper bi duygu bebişşş yaa

geldim cücüm geldim işteyim çok şükür beynim döndü valla yaa ....
du bak beğendiğim arabayı mail atim size heyoo heyooo
oyyy Allahım gönlüne göre versin kazasız belasız binin bebişim benim.....
hadi bakalım tez zamanda kavuşunnn senin gibi tatlı olsun arabanızdaa

rabbim şifalar versin berroşuma tırtılım benimm minik tosbik

evet kuzum ama benim yarım günümü alıyo...uyuşuğum ben uyuşuk
aferim benim kuzuma yaaa
artık canın sıkılınca çık gez meleğim...16:

geldim cücüm geldim işteyim çok şükür beynim döndü valla yaa ....
du bak beğendiğim arabayı mail atim size heyoo heyooo

rabbim şifalar versin berroşuma tırtılım benimm minik tosbik

hosgeldinn bebişim benim.....
oyy yorulduu kuzum yaa
yolla bakalımmm minnakımın inş. arabasınaaa

evet kuzum ama benim yarım günümü alıyo...uyuşuğum ben uyuşuk
aferim benim kuzuma yaaa
artık canın sıkılınca çık gez meleğim...16:

bişiycik diil yarım günnn hemencik halleder benim minnakımmm
tam ustalaşıyımmm zaten cıkıp cıkıp gezicem inş... şimcilik kocişsiz cıkamam

................................

Son düzenleme:
MİNİŞLER NAPIYONUSSSS
ben piştim dışarda zaten zor nefes alıyorum hepten tıkandım kan beynime sıcradı işlerimi akşamüstü yapıcam serinde bayılcaktım

bebüşümmmmm çok şekerrrmişşş bu arabaaa tam senlik sekermi seker valla inş. senin olsun en yakın zamandaaaaa

off berrem okuma öle şeyleri ya sonra üzülüyon başın ağrıyo bakk
yaaa biri bi topik açmış çoook üzüldüm sonrada çelkişler vardı face olduğunu düşünüp vazgeçtim size yazmaktan...
boşu boşun canınızı sıkmayın diye...

evet ya bende geldiğimden beri çatlıyo başım çok sıcakkk
MİNİŞLER NAPIYONUSSSS
ben piştim dışarda zaten zor nefes alıyorum hepten tıkandım kan beynime sıcradı işlerimi akşamüstü yapıcam serinde bayılcaktım

ayy beğendiğine sevindim kuuzm ya hala kararsız olsam da işte bi kaç tane var aklımızda bişihayırlııs hayırlısı
bebüşümmmmm çok şekerrrmişşş bu arabaaa tam senlik sekermi seker valla inş. senin olsun en yakın zamandaaaaa

tamam bebekim hadi git bakalım güle güleee
canlarım benim cıkmam lasım yemek yapıp duş alıcammm görüşürüsss tatlışlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…