bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

slm kızlar..doktordan geldim...benim kızın gelesi yok halen..keyfi yerindeymiş.suyu sağlığı gayet iyi dedi doktorum.3.487 gram olmuş.doktorum hemen sezeryanla alırım istersen dedi ama her şey normal gidiyoken normal olsun dedi....bende öyle istiyorum zaten..pzartesi tekrar çağırdı.nst de sancım çıktı biraz.şuan bebek sakin duruyosada 1 saat sonra ne olacağı bellli olmaz sancın başlarsa hemen geliyosun falan dediişte...................kızımın bi kozmetik ürünleri yoktu onları da aldık bugün bi eksik kalmadı şimdilik....seba med aldım....güle güle sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin allahım inş...

günaydınnn....

apekim maşalah senin kız baya nazlı çıktı...

bugünde kimsecikler yok topikteee bende cok bosladım topiği kızlarr ama valla iş bitmiyokiii birasdan bankaya gidicemmm kart borcumu yatırcammm sonram gelirken gaz alıcamm bizim kartlı yaa öle işte bugünde böle gecer giderrr...sağlık olsundaaa
neyse canlarımmm benimmm gelinceee bakarımmm sizi cok öptümmmmmmm

evet cuucm kimsecikler gelmedi bugün...:26:

oyy kıyamam ya hakkaten sen bu kızın adını naz koy diye yapıyo sanırımm :))
neyse gelsin sağlıcakla da ne zaman isterse artıkk
cücümmmm çok geziosunnn hadi gelde konuşak

günaydınnn....

apekim maşalah senin kız baya nazlı çıktı...

öyle valla berrem...ama bi çıksın yapacağımı biliyorum ben ona....

nazlı ki ne nazlı canım...karnımda durması gereken sürenin hepsini kullanmayı düşünüyo...:) evet canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bi şey istemiyorum...rabbim böyle güzel heycanları sizlerede yaşatmayı nasp etsin inş...

ısır onu apekimm totosunu ısır...
Dün bi arkadaşın bebişini gördüm 42 günlük henüzz yedim onu yaa çook tatlıydı...
Hırpaladımda gözünü açmıyo uyuyo uykucuydu...

ısır onu apekimm totosunu ısır...
Dün bi arkadaşın bebişini gördüm 42 günlük henüzz yedim onu yaa çook tatlıydı...
Hırpaladımda gözünü açmıyo uyuyo uykucuydu...

ısırmam mı zaten bu gidişle tombiş bi şey olacak daha iyi ısırılır...ellerini,ayacıklarını,poposunu ısırıcam onun..

evet cuucm kimsecikler gelmedi bugün...:26:

bugün herkes yoğun valla berroşumm cuma haftanın son iş günüüüayy hava bayağı ısınmışş terlemeyi özlemişim valla geldiğim gibi diktim suyu kafamaasen napıyon bebüşşş

ivit cok geziyom bu ara ama bugünkü keyfi diildi kuzum mecburiii faiz yemiyekkk dimiii
ben geldim şimcikte sen yoksunnn hadee geldee konuşakkkkk minnakkk

valla kzuum benim bugün son iş günüm değil yarında gelcem ben...
Iyiyim valla geziniyom öleee
Evet hava çok güsel cucum yaa bende çok özlemişim ..:26:

valla kzuum benim bugün son iş günüm değil yarında gelcem ben...
Iyiyim valla geziniyom öleee
Evet hava çok güsel cucum yaa bende çok özlemişim ..:26:

oyy kıyamam sana benimde yoğunluk yarın başlıyooo aslında zaten bu haftadan hiç bişiy anlamadımmm....yarında öbürgün kurs var öle valla ........
gezin bakalımmm minnakım....
ivit ya bende cok öslemişimmm ince seyler giymeyiiii
güneş gözlüğü bakındım cıkmışken beğenemedimm haftasonu kocişle bakınırısss

toplaştınızmı minnoşlar ben baş agrısından gözümü acamıyodum bi minoset içtim malesef

bütün kızlar toplandık toplandıkkk
ayy baş ağrısı deme banaaa valla minosetten bişiy olmaz kokma parol minoset izin veriyo doktorlarrrr

iyi oldu böyle cuucm senin için günlerin dolu dolu geçisn hiç canın sıkılmasın...
benimde almam lazım yaa hapşırıyorum çok güneşte...

Oyy bi gelemedim yaaa yine gidiom birasdannn
şükür kavuşturana kuzum...

amin canım hayırlısı inşallah
evet cücüm yimeyek valla günah çokk Bende bi kaç gündür yoğunum aslında iş yerinde birazdan yine çıkıcaz başkanın yanına ama çabuk gelirim diye düşünüyorumm
ayy baş ağrısı deme bana yaa dün akşam eve gider gitmez ilaç içip yattım saat 11 de uyandım yine uyudum sabah ta hoop iileşmişim çok şükürr
toplaştınızmı minnoşlar ben baş agrısından gözümü acamıyodum bi minoset içtim malesef

ayyy kediyi yakaladım eve girmiyodu hava güzel diye geldi yanıma aldım soktum banyoya bi güzel yıkadım tepindi ama çok bagırmadı miniğim zaten beyaz bembeyaz oldu şimdi güneşe koydum kurulanıyo beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…