- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.701
canlarım benim cıkmam lasım yemek yapıp duş alıcammm görüşürüsss tatlışlarımmmm
bugünde kimsecikler yok topikteee bende cok bosladım topiği kızlarr ama valla iş bitmiyokiii birasdan bankaya gidicemmm kart borcumu yatırcammm sonram gelirken gaz alıcamm bizim kartlı yaa öle işte bugünde böle gecer giderrr...sağlık olsundaaa
neyse canlarımmm benimmm gelinceee bakarımmm sizi cok öptümmmmmmm
dualarımız kabul olsun inşallah Allah tüm hastalara şifa versin
slm kızlar..doktordan geldim...benim kızın gelesi yok halen..keyfi yerindeymiş.suyu sağlığı gayet iyi dedi doktorum.3.487 gram olmuş.doktorum hemen sezeryanla alırım istersen dedi ama her şey normal gidiyoken normal olsun dedi....bende öyle istiyorum zaten..pzartesi tekrar çağırdı.nst de sancım çıktı biraz.şuan bebek sakin duruyosada 1 saat sonra ne olacağı bellli olmaz sancın başlarsa hemen geliyosun falan dediişte...................kızımın bi kozmetik ürünleri yoktu onları da aldık bugün bi eksik kalmadı şimdilik....seba med aldım....güle güle sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin allahım inş...
bugünde kimsecikler yok topikteee bende cok bosladım topiği kızlarr ama valla iş bitmiyokiii birasdan bankaya gidicemmm kart borcumu yatırcammm sonram gelirken gaz alıcamm bizim kartlı yaa öle işte bugünde böle gecer giderrr...sağlık olsundaaa
neyse canlarımmm benimmm gelinceee bakarımmm sizi cok öptümmmmmmm
kızlar sabatan beri toplantıdaydıkk sonra cuma arası vs ancak gelebildimm herkes iilermi acep
günaydınnn....
apekim maşalah senin kız baya nazlı çıktı...
oyy kıyamam ya hakkaten sen bu kızın adını naz koy diye yapıyo sanırımm :))
neyse gelsin sağlıcakla da ne zaman isterse artıkk
cücümmmm çok geziosunnnhadi gelde konuşak
öyle valla berrem...ama bi çıksın yapacağımı biliyorum ben ona....
Nazlı ki ne nazlı canım...karnımda durması gereken sürenin hepsini kullanmayı düşünüyo...:) evet canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bi şey istemiyorum...rabbim böyle güzel heycanları sizlerede yaşatmayı nasp etsin inş...
ısır onu apekimm totosunu ısır...
Dün bi arkadaşın bebişini gördüm 42 günlük henüzz yedim onu yaa çook tatlıydı...
Hırpaladımda gözünü açmıyo uyuyo uykucuydu...
evet cuucm kimsecikler gelmedi bugün...:26:
oyy kıyamam ya hakkaten sen bu kızın adını naz koy diye yapıyo sanırımm :))
neyse gelsin sağlıcakla da ne zaman isterse artıkk
cücümmmm çok geziosunnnhadi gelde konuşak
bugün herkes yoğun valla berroşumm cuma haftanın son iş günüüüayy hava bayağı ısınmışş terlemeyi özlemişim valla geldiğim gibi diktim suyu kafamaa sen napıyon bebüşşş
Ivit cok geziyom bu ara ama bugünkü keyfi diildi kuzum mecburiii faiz yemiyekkk dimiii
Ben geldim şimcikte sen yoksunnn hadee geldee konuşakkkkk minnakkk
valla kzuum benim bugün son iş günüm değil yarında gelcem ben...
Iyiyim valla geziniyom öleee
Evet hava çok güsel cucum yaa bende çok özlemişim ..:26:
toplaştınızmı minnoşlar ben baş agrısından gözümü acamıyodum bi minoset içtim malesef
oyy kıyamam sana benimde yoğunluk yarın başlıyooo aslında zaten bu haftadan hiç bişiy anlamadımmm....yarında öbürgün kurs var öle valla ........
gezin bakalımmm minnakım....
ivit ya bende cok öslemişimmm ince seyler giymeyiiii
güneş gözlüğü bakındım cıkmışken beğenemedimm haftasonu kocişle bakınırısss
şükür kavuşturana kuzum...
öyle valla berrem...ama bi çıksın yapacağımı biliyorum ben ona....
Nazlı ki ne nazlı canım...karnımda durması gereken sürenin hepsini kullanmayı düşünüyo...:) evet canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bi şey istemiyorum...rabbim böyle güzel heycanları sizlerede yaşatmayı nasp etsin inş...
bugün herkes yoğun valla berroşumm cuma haftanın son iş günüüüayy hava bayağı ısınmışş terlemeyi özlemişim valla geldiğim gibi diktim suyu kafamaa sen napıyon bebüşşş
Ivit cok geziyom bu ara ama bugünkü keyfi diildi kuzum mecburiii faiz yemiyekkk dimiii
Ben geldim şimcikte sen yoksunnn hadee geldee konuşakkkkk minnakkk
toplaştınızmı minnoşlar ben baş agrısından gözümü acamıyodum bi minoset içtim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?