bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydınnn bebişkomm cücümm pis gıcık kırmıızlar yaaa
Allaa allaaa nasıl yapmıyolarmış yaaa garipp ben kaç kere yaptırdım doktor ii güzel demiş ama günler aylar geçiyor bebeğim stresini çeken o diil ama biziz ne kadar takmıyoruz desekte içten içe takıyoruz yani yalan değil....... sen ihmal etme sakın bi bakılsın herşey normalindeyse zaten oturup beklemekten başka çaremiz yok ama neyin ne olduğunu bilmeden de beklemek olmaz eşin sperm testini yaptırsın o zaman sende bida aya gidersin minnakımm herşeyin hayırlısı diyelimmmm
bizde çok yoğunduk fıstığım yaa cumartesi akşam çok kalaballık bi grupla meyhaneye gittik canlı müzik dinledik cola içtik eğlendik baya mekanda çok güzeldi hani bu eskiden mahallenin muhtarları dizisi vardı ya işte onun oradaydı süper bi mahalle yaa hemen dizi geldi aklıma acaip güzel bi yermiş
dünde araba pazarındaydı yine sanırım arabayı alıyoss cücümm bak hemen mail atıyomm tam erkek arabası ama beni öle bi gaza getirdilerki eşim kardeşi ve kuzeni yenge dio sen napıcan kız gibi arabada sana bu yakışşır yolda herkes dönüp bakıcak vayy be kıza bak vs vs diye kanıma girdilerr kocişte çok beğendi arabayı hatta aşık oldu diyebilrim bende bğendim aslında ama ne bilimm bak mail atim sende bak çok sağlammış kuzen öle söyledi motor ustası o anlıyo arabadan o da aynısının düz vitesini arıyoo vs vs dedim ben anlamam baana sağlam olsun hemen bozulmasın acemiliği atim işte bu dediler kaporayı verdik

ivit kuzumm ceken bilir dimi doktoraa hava hoş ne bilim belkdide beni rahatlatmak için sölediii...
valla bende sasırdımm kuzummm yaa didim hatta arkadaşlar yaptırmışşş valla biz yapmıyoruss diyincee daha fazla ısrarcı olamadımmm
neyse bakcass kuzummm önümüzdeki ay kociş bi yaptırsın su sperm testini bende önümüzdeki ay....
ayyyyyyy ne güsell eğlenmişsiniz kuzummm yaaa canlı müzik cok güseldirrrr cok ii etmişsinizz valla
mahallenin muhtarlarının cekildiği mekan süperdiii zatenn meydana bayılıyodummmm
bebüşümmm hayırlııı olsunnnnn arabannnn güle güle güsel günlerde kullanın kazasız belasızzzz bebekim benimmm.....
eminim en sağlamını secmişsinizdirayyyyyy sevindim kuzum yaaa onun arabası var güselmiiiiiiiiiiii güsellllllllll
yolla bebem yolla bakımm minnakımın arabasınaaaa

sen var ya bence hemen hamile kalıcan gibi hissediyorumm fıstıkk
uuufffff cucum yaaa gelmeseydiler şu kırmızılar sıra bende gelir yine 2 güne kadar keşke gelmese

zeytinimmmmm bebemmm napıyon annem yaa annişte kalmaya devam ett boşver kendini toparla azcııkkk eymenimi de kokla mis misss
neeeeeeeeeee nieki acaba günün geçtimi senin minnakk
inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünki

amin zeytincik nasıl gidiyo eymen paşa emmeye başladıımı güzelce

ayy cücüm bee süper bi mahalle yaa hele o kahveyi görünce acaip duygulandım heee çoook eskilere gittim bi an
valla inşallah arabayı alıp binince inancam benim olduğu tam erkek arabası şöför necla gibi olucamm

ivit yaaa cocukluğumuzun dizisiii
o da olur bebişimmm binersinn en yakın zamandaaa kuzum inş....

bebişimm ben simdiii cıkıyom bi ton işim varrrr öpüyorummmm minnakımmm

madamım benim tam belli deil bat çünk rayına tam oturmadı gecen hesapladim bi 30gün sürmüş bi 32 gün yani tahmini ayın 2sı ama sancılar gelip gidiyo ama batma çok oluyo sag taraftan bilmiyorum artık hayırlısı beklerim bi 5ine kadar

kıss fıstık hamilesindir inşallah heee ayy ne sevindirik oluruz
tamam bebeğim hadi kolay gele sana çok öpüldün
ivit yaaa cocukluğumuzun dizisiii
o da olur bebişimmm binersinn en yakın zamandaaa kuzum inş....

bebişimm ben simdiii cıkıyom bi ton işim varrrr öpüyorummmm minnakımmm

kıss fıstık hamilesindir inşallah heee ayy ne sevindirik oluruz

tamam bebeğim hadi kolay gele sana çok öpüldün

ben bu sefer cok sevinmicem cok sevinince hevesim kursagımda kaldı tamamen saglıklı olduğunu görünce sevincem kimseyede söylemicem sizden başka bide kocişimden başka

teyzeler nasılsınızzz bulantılarım azaldı biraz daha iyiyimmm öbür haftaya doktor kontrolümüz varrr bakalımm doktor teyzemiz ne diyecek inşş görebilirim bebişimii
sizler nasılsınızzzz hayırlı haberler varmııı madamım doktora gidicektinn ne dedi doktorrr inş hiç bişi çıkmamıştırrr

hoşgeldin tatlımmmm ayy çok merak ediyorum neyin olacak diyeerabbim hayırlı bir evlat versin inşallah
ben gittim doktora bişicik göremedi progestan die bi ilaç verdi bana adet düzenleyiciymiş yarın başlıycam içmeye bakalım düzelmezse sonra bakıcakmış bidaa şimdik bişi yokmuşşş tatlımmm

selam kızlar

madamcım ne yaptın doktor işini. bişey çıkmamış galiba forumdan baktım da

slm kızlar bugün doktordaydık...ama nasıl gittiysek öyle döndük eve....benim kızın keyfi yerindeymiş...nst de biraz sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık çıkmadı....doktor perşembe yine gel dedi....o zamana kadar doğum başlamazsa bi şeyler düşünücez dedi....hayırlısı bakalım...

dün 1 mayıstı diye kociş evdeydiii oyüzden gelemedimm zaten bakındımda kimsede gelmemişşş berrom dışındaaa kuzum yaaa
bugünde kimseciklerr gelmemişşş nirdesinizzz minnoşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…