- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.741
günaydın minnak tırtılımmm
günaydınnn minnoşummm....
geldi geldi o gıcık kırmızılar cumartesi teşrif ettilerrr cok dakik yaaasabah erken kalktım sağlık ocağına gittim ama yapmıyolarmışşş kuzucummm bazı hormon testleri yapıyorusss ama didi siz niçin yaptırıcaksınız didi... bende söledim bayağı bi dertleştikk doktorlaaa işte neyse yapmıyorus biz dedii ama sen kafana takma daha dur bakalım didi 1 sene yeni olmuşşş hem hormonlara cokta takılma didi eğer bişiy yapılcaksa eşin sperm testi yaptırsın dediii....bende dedim zaten hormon testi yaptırıp gidicektik dedim ....işte bölee tatlışımmm ama cokta kafana takma daha cok erken dediiii ne bilim yaaaa durumlar böle iştee...evim öle dandiniki haftasonu cok yoğunduk kocişte bendee evi temizlemem lasım hala kahvaltı etmedim üfff bi ton iş var sen nasılsın kuzum bende haberler böleeee
ii canım fina diilim iştee cok yürüdüm valla havada sıcakkk kahvaltıda yapmadım midem sırtıma yapıştııı....valla benimde bi ton işim var haftasonu hiç bi iş yapamadımm kolay gele bizeee
miraklanma minnakım geldiii kırmızılarr yine yine yinee hayırlısı yaa napim takmıcam artık kafamaaaane zaman hayırlısıysa ozaman gelsinnn
günaydınnn bebişkomm cücümm pis gıcık kırmıızlar yaaa
Allaa allaaa nasıl yapmıyolarmış yaaa garipp ben kaç kere yaptırdımdoktor ii güzel demiş ama günler aylar geçiyor bebeğim stresini çeken o diil ama biziz ne kadar takmıyoruz desekte içten içe takıyoruz yani yalan değil....... sen ihmal etme sakın bi bakılsın herşey normalindeyse zaten oturup beklemekten başka çaremiz yok ama neyin ne olduğunu bilmeden de beklemek olmaz eşin sperm testini yaptırsın o zaman sende bida aya gidersin minnakımm herşeyin hayırlısı diyelimmmm
bizde çok yoğunduk fıstığım yaa cumartesi akşam çok kalaballık bi grupla meyhaneye gittikcanlı müzik dinledik cola içtik eğlendik baya mekanda çok güzeldi hani bu eskiden mahallenin muhtarları dizisi vardı ya işte onun oradaydı süper bi mahalle yaa hemen dizi geldi aklıma acaip güzel bi yermiş
dünde araba pazarındaydı yine sanırım arabayı alıyoss cücümm bak hemen mail atıyomm tam erkek arabası ama beni öle bi gaza getirdilerki eşim kardeşi ve kuzeni yenge dio sen napıcan kız gibi arabada sana bu yakışşır yolda herkes dönüp bakıcak vayy be kıza bak vs vs diye kanıma girdilerr kocişte çok beğendi arabayı hatta aşık oldu diyebilrimbende bğendim aslında ama ne bilimm bak mail atim sende bak çok sağlammış kuzen öle söyledi motor ustası o anlıyo arabadan o da aynısının düz vitesini arıyoo vs vs dedim ben anlamam baana sağlam olsun hemen bozulmasın acemiliği atim işte bu dediler kaporayı verdik
uuufffff cucum yaaa gelmeseydiler şu kırmızılar sıra bende gelir yine 2 güne kadar keşke gelmese
kızlar merhaba. nasılsınız?
yine gelmiş o kırmızılar yaaa...
hayırlısı artık. rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarınızı.,
bende annemdeyim.
perşembe cuma da burdaydım. haftasonu eve gittim bu sabah yine geldim.
inşallah cucum gelmesinler sag tarafın sızlıyo son 5 gündür ama hiç yormak istemiyorum bebişe belli olmuyo çünki
amin zeytincik nasıl gidiyo eymen paşa emmeye başladıımı güzelce
ivit kuzumm ceken bilir dimi doktoraa hava hoş ne bilim belkdide beni rahatlatmak için sölediii...
valla bende sasırdımm kuzummm yaa didim hatta arkadaşlar yaptırmışşş valla biz yapmıyoruss diyincee daha fazla ısrarcı olamadımmm
neyse bakcass kuzummm önümüzdeki ay kociş bi yaptırsın su sperm testini bende önümüzdeki ay....
ayyyyyyy ne güsell eğlenmişsiniz kuzummm yaaa canlı müzik cok güseldirrrr cok ii etmişsinizz valla
mahallenin muhtarlarının cekildiği mekan süperdiii zatenn meydana bayılıyodummmm
bebüşümmm hayırlııı olsunnnnn arabannnn güle güle güsel günlerde kullanın kazasız belasızzzz bebekim benimmm.....
eminim en sağlamını secmişsinizdirayyyyyy sevindim kuzum yaaa onun arabası var güselmiiiiiiiiiiii güsellllllllll
yolla bebem yolla bakımm minnakımın arabasınaaaa
sen var ya bence hemen hamile kalıcan gibi hissediyorumm fıstıkk
zeytinimmmmm bebemmm napıyon annem yaa annişte kalmaya devam ett boşver kendini toparla azcııkkk eymenimi de kokla mis misss
neeeeeeeeeee nieki acaba günün geçtimi senin minnakk
ayy cücüm bee süper bi mahalle yaa hele o kahveyi görünce acaip duygulandım heee çoook eskilere gittim bi an
valla inşallah arabayı alıp binince inancam benim olduğu tam erkek arabası şöför necla gibi olucamm
madamım benim tam belli deil bat çünk rayına tam oturmadı gecen hesapladim bi 30gün sürmüş bi 32 gün yani tahmini ayın 2sı ama sancılar gelip gidiyo ama batma çok oluyo sag taraftan bilmiyorum artık hayırlısı beklerim bi 5ine kadar
ivit yaaa cocukluğumuzun dizisiii
o da olur bebişimmm binersinn en yakın zamandaaa kuzum inş....
bebişimm ben simdiii cıkıyom bi ton işim varrrr öpüyorummmm minnakımmm
kıss fıstık hamilesindir inşallah heee ayy ne sevindirik oluruz
tamam bebeğim hadi kolay gele sana çok öpüldün
ben bu sefer cok sevinmicem cok sevinince hevesim kursagımda kaldı tamamen saglıklı olduğunu görünce sevincem kimseyede söylemicem sizden başka bide kocişimden başka
madamım aldık biletlerimizi...
ne bileti kısss erzurum muu
evet kuzum uçak bileti erzuruma
sabiha gökçenden gitcez...
evet kuzum uçak bileti erzuruma
sabiha gökçenden gitcez...
teyzeler nasılsınızzz bulantılarım azaldı biraz daha iyiyimmm öbür haftaya doktor kontrolümüz varrr bakalımm doktor teyzemiz ne diyecek inşş görebilirim bebişimii
sizler nasılsınızzzz hayırlı haberler varmııı madamım doktora gidicektinn ne dedi doktorrr inş hiç bişi çıkmamıştırrr
aaaaaaaaaa ne güzel yaa açılışı yapıyosunuz yanii yolculuk ne zaman bakalımm fıstıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?