- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.781
Verdik kuzum verdik kaporayı bakalım yanacak galibaaHayırlısı olsun nasip kısmett
kaç verdiniz ki yazık olacak...
Hani daha işin bitmedimi..
150 tl vermiş çocuklar tatlım bakalım daha bişi belli değil nolcak ne biticekk :))
dün arkadaşımın doğumuna şahit oldum iki arkadaşımda hamileydi servisten birisi dün doğurdu biride cuma günü ama nasıl güzel güzel bir bebek anlatamam yaaa maşallah doğum fotocusu oldum süper fotolar çektim gerçi doğuma giremesem de olsun bebeği doğumdan sonra hemen getirdiler biz camdan izledik çok güzel çokk rabbim tez vakitte bizede versinnnBerroşummmmm
gerçektenmi ne olur banada göster çektiğin fotoları meleğim lütfen...
Aminn inşallah kuzum rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Benim fotoğrafçım olsan keşke
Oyyy keşkem yakın olsak ta çeksem yaaa ne süper olurduu ama mükemmel bir duygu ya o kadar duygu seliydim ki ağladım valla maşallah bebeğimize yaa çok tatlı çok güzell pamuk şekeri gibi
herkesee günaydınnn bakalım bugün ne kadar yoğun olacağım şuanlık sakin sessiz huzurlu simidim çayım peynirim ve salatalığım ohh mis gibi miss
günaydın canım afiyet olsun...
bende ilerleyen saatlare doğru çok yoğun olucam..
oyy sana nolii berroşum niye yoğunsun bakim anlat hele ablacınaaa
günaydınlar ben gelebildim zorda olsa çok fena üşüttük kocişle bogaz agrısı ve tıkalı burun nefes aldırmıyo gece uyutmadı
işlerim var aba bugün yapmam gereken arkadaşımda yok...
oyy kıyamam bendede kuru bir öksürük mevcut sabah ezanında deli etti beni deli gibi öksürdüm ilaçta almıyom inatla bakalım hangimiz galip gelicez gündüz bişicik yok ama gece tutuyoo yatağa girince kocişte diyo bana mı gıcık kapıyon diyee
tamam tatlım kolay gelsin demekki bugün sende bende yalnızızzzzz
bende anca gelebildimm valla ....
markete gittik kahvaltı faslı falannn ....
ama şimcikte siz yoksunuzzz....
madamımm kuzum sen doğum fotolarımı cektinnn süpermişşş minnoşumm yaaa
bu hafta hepimiz yoğunuz vallaha topik sayfaları ilerlemiyooooo....
merhaba tatlımmmmm çok özledim hepiniziii bizim bebişimiz çok tatlı yaaa ahh ahh yicem onuu :)) her akşam görmeye gidiyorum bugün çıkıyorlar hastaneden artık eve gidicem demektirçok tatlı dime minnakım yaa rabbim bizede nasip etsin tez zamanda hayırlısıylaa inşallahhhh
miraba kuzummm....bende cok ösledimm valla
ayyyyyyyyy bebişim bu ne bölee ya yeni baktım biliyonmuuuu yerler onu maşallahhhhhhh bin bir kereebukadarmııı güsell olunurrr nasıl bi poz yakalaşmışsın bebişim yaaaa fiyongunaaa bittim zatennn bende istiyommm yaaaaaaaaa Allahım hepimize nasip etsinnn.....tez zamandaaa....
ayy meleğimmm ismi güsell kendiii güselll ömrü uzun olsunnnnn hep gülsün hayatındaaaRabbim nazarlardan korusun bu meleğiii
aminn bebişim aminnn bu bebek beni yicek bitircek ya da ben onuu
bu arada kusura bakma dışarı çıkmak zorunda kaldım haber veremedimm tatlımm sen nasılsınn bakimm birri mi kırmızılar hadi artık bu ay gelecek inşallah bebelerr umutluyum kociş benden de umutlu hadi hayırlısı diyelim
bu arada bu bebeğin annesi acaip bi kadın benim arkadaş herşeyi tasarladı o fiyongun aynısından kendinde de vartakım yaptı kızıyla kendini çok tatlılar yaa babaya da kırmızı renk giydirirldi doğum olacağı gün çok alem çokk sezeryanla yaptı maşallah doğumu son anda ama turp gibi kızım dedim sana okuyum bende nazara gelme ne ağrısı var ne sızısı maşallah kırkbir kere zeytin nasıl fenaydı dime ben bunu da öyle bekliyodum ooo bi baktım ayakta gezinio yatağında bağdaş kurmuş otururyop güldük kahkahalar atıyo yaaa ne çok ona sevindim rabbim korusun çok güzeller çok bu doğum beni çok etkiledi gerçekten çünkü biz beraber baş koymuştuk onunla hatta onu bebek için ben gaza getirmiştim ama önce davrandı içi burkuk biraz hep diyo sana dua ettimm bayılmadan önce alem yaaa
madamım ben yerim onu yaaa çok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün.
41 kere maşallah...
valla tam yemelik maşallah yaalokumcuk gibii
yok canım ben cıkıp giriyom arada bakıyomm
valla bitti bugün kırmızıcıklarr ayy gelsinler artıkk ya böle bebiş haberlerii aldıkçaa daha içim içeme sığmıyoo kuzuuu bizimde olsunnn nolur Allahımm
gelicekler inş. meleğim bu ay mayıs ayıı inş..
ayy ne güsell düşünmüşş yaa cok beğendimm valla hamarat hatun dimik....çok beğendimm
ivit zeytin cok finaydııı valla....
ama benim yengoşumdaaa öle iyiydikii valla düşünn ya sabaha karşı sezeryanla doğum yaptıı ben sabah erken cıktım bi gittim eve gelmişş 1 gece bile kalmadıı hatta öğlen 2 gibi cıkardı doktor okadar iyiydiii doktor dalga geciyomuşşş senmi doğurdun gercekten diyeeonun hiç iz bile kalmadıı maşallah kimisinii cok etkiliyo kimisidee böleee hemencik ayaklanıyooo bakalımm bi göbişimiz dolsundaaa inş... doğumumuzdaa inş. rahat olurr
alemm kadınmışşş ya tam kafa dengiii valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?