- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.821
zeytinimmmmm eymenimizin annesiii kocaman olmmuştur eymen dimi nasılsınız keyfiniz nasıll
ii yapmışsın annişine gitmeklee ii gelmiştir....
oyyy yerler onu yaa senin kokunu aldı bikere bırakırmıııı minnak yaa
kuzucukk yaa....
ama cokta alıştırma kucağınaaa bebiş yaa cok zorlanırsın sonraa ama naparsın ağlayıncaa kıyamıyooo insannn
valla bende napım herşey aynııı bendee kursa gidiyorum haftasonu haftaiçi aynı evdeyimm bebişimm
günaydın bebüşümmm....
valla bende ösledimm yaaaaaaaa
benimde cok yoğun gecioooo bu aralar kuzum yaa kocişle bile pek görüşemiyossdün kursun bahcesinde piknik yaptık bizdee cok keyifli gidiyoo herşey yolundaaa bebişimm....
sen neler yapıyonn kuzucummm
araba işini naptınızzz
ii yapmışsın annişine gitmeklee ii gelmiştir....
oyyy yerler onu yaa senin kokunu aldı bikere bırakırmıııı minnak yaa
kuzucukk yaa....
ama cokta alıştırma kucağınaaa bebiş yaa cok zorlanırsın sonraa ama naparsın ağlayıncaa kıyamıyooo insannn
valla bende napım herşey aynııı bendee kursa gidiyorum haftasonu haftaiçi aynı evdeyimm bebişimm
büyüyo teyzesi.bi yaramazlık yok. sen nasılsın? whatsapp a baksana
valla alıştırmayayım diyorum ama yapacak bişey yok. daha çok küçük ağlatmaya kıyamıyorum.
zaten göbeğinde biraz problem oldu.kanama oluyodu göbekte.iğne felan vurdular.
oyüzdende ağlatmaktan korkuyorum. ağlayınca kanıyodu hemen.
kucaga alışmasın diye emzik alıştırayım daha iyi olur dedim ama. her marka emzik aldım tutmuyo.midesi bulanıyo
buarada anneler günü için ne aldınız yada alacaksınız? yada alacakmısınız
oyy bizde dün pikniğe gittikk süperdii yaa çok yorulmuşum ama gelir gelmez uyudumm akşam üstü:))
araba işi haftasonu sürekli baktık tatlım kimini ben beğenmiyom kimi çok pahalı geliyo bide altın çok düştü bu ara bozdurmak istemiyorum o yüzden sallamasyon bakıyorum anlıycan kocişe diom ev mi alsak kaam karışık yaniii minnak
aman ii olun annendeymişsin ii yapmışsın gerçekten ama kucağa alıştırma cücümün dediği gibi bizim bi tanıdığın kolundaki sinirler yırtılıyomuş nerdeyse hep elde taşımaktan çok zorluk çekti sonra ameliyata kadar gidicekti dikkat et
vatsapa bakamıyorum bir haftadır canım telim kapandı devlet tarafından kayıt ettirmiştik aslında ama kapandı bugün yarın açılcak inşallah onu bekliyorumm
şimdi kanama durdu ama korkuyorum tekrarlarsa diye.oyyy kıyamam yaa gectimii şimdii ii dimiiii.....
yok yok ağlatma tabii insan kıyamıyooo zatenn yaaa....
emzik tutsaa ii olurduu aslındaaa ama tutmuyosa yapcak bişiy yokk belki ilerdee tutar bizim minnak öleydii çünküüü 2 aydan sonraa tuttu
valla ben eşarp alıcammm yada ayakkabı
annişim ankarada olabilirr zatennn o tarihlerde inş....
şimdi kanama durdu ama korkuyorum tekrarlarsa diye.
yarın aşısı var 1 aylık oluyor.
valla her marka emzik aldım denedim tutmadı.inşallah tutar.
ya ben dışarı çıkamıyorum şimdi hediye almak için. internetten halledicem yine.
kayınvalideme kahve makinesi aldım. arçelik mini telveler varya onlardan. o sever türk kahvesi.
annemede bilemedim ne alayım.
fritöz felan mı alsam dedim. onuda netten tabi.ama hangi marka alsam bilmiyorum.
bide fiyatı ucuz olmalı tabi. bu ara batmış durumdayız. oğlum sağolsun
alınca inşallah gelir haftasonuna kadar
buarada anneler günü için ne aldınız yada alacaksınız? yada alacakmısınız
ivit yaa kuzucumm o temiz hava bile insanı yoruyooo nasıl mislinlik çöküyooo bende dün erken uyudumm kocişş diyooo niye böle oldun sennn ben cok gec uyurum normaldee valla bilmiyommm gevşedimm iiceeuyumuşum miss gibii
ivit bebişşş altın düştü yineee
valla hakkınızda hayırlısı bebeğimm ev sizin için daha ii tabi bilemedim kuzum yaa bebişte gelinceee kendi evinizz başka olurr ...
ama arabada lasım olur bebiş gelincee inş. herikisinide sıkıntı cekmeden alırsınızz kuzum benim Allahım gönlünüze göre versinnn
inş. tekrarlamaz bebişimmmm ....
maşallah yabir ay olduu ne cabuk geciyooo zaman yaa...
hımm ii düşünmüşsün kahve makinası ii secim...
anniş kullanıyosaa olur tabii fritöz bakın gittigidyordan falan bebişş orda vardırr uygun fiyatlıı.....
gelir haftasonuna kadar ya daha pazartesii....
cok zor dimiii masraflar cok artıyooo tez zamanda feraha cıkarsınız inş. bebişşşş
benim annişim köye gitti dedeme bakmaya belkim süpriz yaparım yanına giderimmm diye düşünüyorumm bide öperim bide ayakkabı alabilirmmm
amin bebişim aminn rabbim biliyordur biz boşa kuruyoruz işte hakkımızda hayırlısı olsun bebişimiz gelsin de gerisi hallolurr
fritözü yok annemin. o yüzden aklıma geldi. ama hangi marka alayım bilemedim. fakirin var bitane. fakir gala modeli var bitane.
aslında korkmaz bakmıştım ama onun kızartma haznesi çıkmıyo zor olur yıkaması felan.
bu dediğim fakirin çıkıyo kızartma haznesi. ama nasıldır acaba?
ya hiç sorma. bez masrafı varya uuu çok finaa. bide yeni doğunca her dakka kakalı bez
1 ayda 6 paket bez 18 tane felanda ıslak mendil harcandı hesapla işte
biz çalışalım oğlum içine etsin
öle meleğim hakkımızda hayırlısı olsunn bebişler gelsinde Allahın izniyleee Rabbim yardım eder herşey hallolurr bebişimmm ah bi gelselerr yaaa
valla cok fazla bilmiyom bebişim fritöz hakkıında pek bilgim yok aslında cünkü ben kullanmıyommmeski usül kızartıyomm hem cok yağ alıyooo hemde ne bilim bana daha zor gelioo açıkcasıı onda kızartma yapmakk....ama iidir heralde ya haznesii çıkan olsa daha ii tabii yıkaması temizlenmesi...
bez masrafıı cok fina yaaa önceden stoklamak lasım valla töbe töbeebenim bi arkadaş hamileliğin cok 3 ayı başlamıştı indirimlerde alıyoduuu odaya yığmıştııı
uff ne alacağımı bilemiyorum o yüzden olmayan bişey olsun dedim.
bez stoğu yapmak çok mantıklı
öle meleğim hakkımızda hayırlısı olsunn bebişler gelsinde allahın izniyleee rabbim yardım eder herşey hallolurr bebişimmm ah bi gelselerr yaaa
Valla cok fazla bilmiyom bebişim fritöz hakkıında pek bilgim yok aslında cünkü ben kullanmıyommmeski usül kızartıyomm hem cok yağ alıyooo hemde ne bilim bana daha zor gelioo açıkcasıı onda kızartma yapmakk....ama iidir heralde ya haznesii çıkan olsa daha ii tabii yıkaması temizlenmesi...
Bez masrafıı cok fina yaaa önceden stoklamak lasım valla töbe töbeebenim bi arkadaş hamileliğin cok 3 ayı başlamıştı indirimlerde alıyoduuu odaya yığmıştııı
günaydınnn sevgili topikkk demekki çok sıkıcısınki kimse sana uğramıyor gelmiyorr
ben seni te böle sabahları ziyaret ederimmmmm üzülme sen üzülmeee
günaydın kızçelerim...
evet aramıza soğukluk girdi topikle...
apek doğum yapmıştır demi...merak ediyorum onu..:18:
mirabaaa kuzucumm günaydın....
ivit bu ara neden böle oldukk içimizdenmi gelmiyooo acabaaa kuzucum yaa
sen nasılsın bebişimm keyfin nasılllllll
günaydın kızçelerim...
evet aramıza soğukluk girdi topikle...
apek doğum yapmıştır demi...merak ediyorum onu..:18:
günaydın güsellikkk.....
valla bi tuhaflık var minnak
sanırsam doğum yapmıştırrr nazlı prensesi doğmuştur heraldee yoksa illa gelirdiii....
oy oyyy sağlıkla kucağına almıştır inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?