bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

inaşallahhh madamım inşallahhh

inş.meleğim yaa....
tımam minnakım dikkat ederimmm havuç suyuda içerimm nolcekkk gelsin bebişlerrrr gelsin inş...
amin kuzummm hamiş kalıp ağrısız sancısız kolay bi doğumumuz olsun inş...... kuzummmmmmmsağlıkla gelsin meleklerimizz inş..

naber kızlarr nasılsınız hayat nasıl berreoşum sanırım bu gece rüyamdaki sendin ama neydi nasıldı hiç hatırlamıyorum ama seni rüyamda göredümm tatlımmm

naber kızlarr nasılsınız hayat nasıl berreoşum sanırım bu gece rüyamdaki sendin ama neydi nasıldı hiç hatırlamıyorum ama seni rüyamda göredümm tatlımmm

günaydın ...
hayır olsun nasıl gördün meleğim hatırlamaya çalış

valla dün akşam eve gittim kocişimkom geldi bi tane araba vardı ona bakmaya gittik güzeldi fena değildi ama bakacağımız bi kaç tane daha var onlarada bakcaz bugün yarın artıuk kociş çıldırmak üzere bi tanesine karar vermem lazımmm
amin canımm inşallah...
nasılsın tatlum neler yaptın akşam..

artık al arabanı bebişim yaa..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..

bugün kimsecikler gelmedi canım sıkıldı yahu..

günaydın fıstıkımm nolsun kafayı yidim işte kimse yokya kendi kendime ya da topikle konuşuyom işte napam sen napıyosunnn bakam

kıyamam...
bende iyiyim ne olsun çok yoğun geçti hafta sonum evde hiç durmadım...

gün ay dın..............
nasılsınızzz bebişlerrr....
nasıll gecti haftasonunuzzzz özledimm sizi ya gecen haftada görüşemedikkk cok fazlaaa

günaydın ttalımmm günaydınn
valla özledim heee ama yoğunluk işte çok evde de hiç durmuyos
ne var ne yok herşey yolundamı bakim tontişimmm kursun nasıldı
gün ay dın..............
nasılsınızzz bebişlerrr....
nasıll gecti haftasonunuzzzz özledimm sizi ya gecen haftada görüşemedikkk cok fazlaaa

zeytinimmmmm eymenimizin annesiii kocaman olmmuştur eymen dimi nasılsınız keyfiniz nasıll
kızlar merhaba.
nasılsınız. özledim sizi

hosgeldin bebişş.....
bizde seni ösledikkk yaaa
nasıl gidiyoo annişlikk....
eymen nasıll

annemdeydim bisüre canım.
eymen annesine yapışık duran bi yaramaz oldu iyice.
hiçkimsede durmak istemiyo yatakta durmak istemiyo. hep benim kucağımda duruyo.
yemek yememe bile müsade etmiyo eşşek.
sen nasılsın canım

günaydın bebüşümmm....
valla bende ösledimm yaaaaaaaa
benimde cok yoğun gecioooo bu aralar kuzum yaa kocişle bile pek görüşemiyossdün kursun bahcesinde piknik yaptık bizdee cok keyifli gidiyoo herşey yolundaaa bebişimm....
sen neler yapıyonn kuzucummm
araba işini naptınızzz

ii yapmışsın annişine gitmeklee ii gelmiştir....
oyyy yerler onu yaa senin kokunu aldı bikere bırakırmıııı minnak yaa
kuzucukk yaa....
ama cokta alıştırma kucağınaaa bebiş yaa cok zorlanırsın sonraa ama naparsın ağlayıncaa kıyamıyooo insannn
valla bende napım herşey aynııı bendee kursa gidiyorum haftasonu haftaiçi aynı evdeyimm bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…