bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bu kadar ara verdik ya topiğe bide hepimiz hamiş kalıyomuşuz...gitmeyi düşünenler vardı yaa..
abammm naber..
Allah bağışlasın yavrum daha minicik yaa inşallah bir an önce iyi olur..

heralde kalplerimiz bir bizimm....
ayy ne ne bilim kuzucum erken uyuyom bu ara ondan heralde 8 de gözümü actımmm
aman cok şükür keyfin gıcır olsun bebişimmmm.....
bizimde olsunnn bebişimizz yaaa Allahımm hayırlı bebişler ver bizeeeeeeee

amin canım inşallah...
ee sen neler yapıyon kuzum nasıl gidiyor...

inş. minnakım inş...
napım valla evdeyimm aynı tas aynı hamamm işte annemler gelicek bizim salon cerceveleri değişicekkk cok iş bekliyooo biziiii vallaa

Allah yardımcınız olsun kuzum yaa bizimde bugün kapılar değişiyor bakalım inşlalah çok batmaz ev...:26:

Allah yardımcınız olsun kuzum yaa bizimde bugün kapılar değişiyor bakalım inşlalah çok batmaz ev...:26:

saol bebişimm...
yok yok kapı değişiminde ev batmasss asıcıkk toz olur belkiii....
bizim laminatlar var yerde peteklerde eski onlarda değişcekkk eğer zarar gelirse laminat petekler cerceveler ev ne hal olucakkk ama sonunda güsell olur inş... temize cıkarısss barii

inşallah temiz olsun evlerimiz...
hadi yine iyisin annişlerin geliyomuş kuzum..

ba ba baaaaa gene bana sataşıyooo gitmiyom iştee kalıcam burda kazık çakçammm
bu kadar ara verdik ya topiğe bide hepimiz hamiş kalıyomuşuz...gitmeyi düşünenler vardı yaa..
abammm naber..
Allah bağışlasın yavrum daha minicik yaa inşallah bir an önce iyi olur..

ayyy benede bu sabah uyanamadım yaaa
gelecek gelecek biizmde gelecek minnaklarımız tatllımm düşünmeyelim yeterrr
abooooooooooooooooooooo valla ister istemez her yer toz oluyo tatlım önlemini almalısınn

kısss minnak hadi gene dört köşe olucan ama sizin ev bu kadar yenilenirse siiz istanbula gelmezsiniz dahaaa

seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yaaa ...
valla batcak kuzum koçiş yerlere poşet almış kocamn...

ben geldim kuzucuklar
herkes iyiymiş ne güzel ben bu alerjiyi bi atlatsam keyfim yerine gelse diye bekliyorum dün doktora gittim aldım ilaçlarımı
çok sevimsiz bi haftasonu geçirdim anlamadım bişey uykusuzum kaç gündür
gzel bi ev bulduk çok tatlı ama bıraz tamir yapılcak onu bekliyoruz taşınıcam yakında

kızlarrr bebişimi gördümmmm herşey çok güzel inşşş ilk gittiğimde arada bulunan farkıda kapatıp haftamızla uyumlu olmuşşş dualarım sizlerleeee rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin diye dua ediyorum canlarımmm

hoşgeldin tatlımmm çok sevindimm yeni ev bulmana taşın ordan için huzura ersin dilerimki yeni eve bir bebiş gelsinn yeni bebekk oyyy düşüncesi bilem süpperrr
canım benimmmmmmmm çok sevindim adınıza rabbim tez zamanda bizede verecek inşallah çok sevindim cinsiyeti hakkında tahminde filan bulundu

yok canımm bişii sölemedi zaten bu haftalarda bişi söylemiyolarr yaa bir dahaki gidişimde kesin olarak söyler herhaldeee

inşallah madamım bu ev güzelliğiyle gelir bize en iyisi ev sahibi buralarda deil yalovada yaşıyomuş arkadsıma yakın
çok işim var çoooooooooookkkkkkk ama yapasım yok

ayy maşallah tatlımm yaa....çok şükür herşeyin yolunda olmasına cok sevindimm....
inş. bizde en kısa zamanda benzer duygularıı yaşarıss inş.... dualara gercekten cok ihtiyacımızzz var bebiş Allah razı olsunn

kuzum nereye kayboluyon bakim sen haberde vermiyoo cık cık cıkkkkkksss

ayy bebişim kociş bi aradıı aşağıdayım diyee süpriz yapmış banaagel dolaşalımm didi markete gittik dolaştık birass annişlerde yarın geliooo Allahın izniylee kuzummm iştee dolabı doldurduk biras
öle kuzum o yüzden haber veremedim aslında msj atabilirdimm ama aklıma gelmedii valla o an bebişş

inşallah madamım bu ev güzelliğiyle gelir bize en iyisi ev sahibi buralarda deil yalovada yaşıyomuş arkadsıma yakın
çok işim var çoooooooooookkkkkkk ama yapasım yok

ayyy goodjinim tatlım ev bulmuşsunn cok sevindimm huzurlaa oturursun inş... yeni evde inş hamiş haberlerini alıcaksınn inş...
amannn iş bitmiyokiii bizimde bi ton işimiz var vallaaama yapılır yeterki sağlık olsunnn....

ayyyy bebemm günaydınn annişin mi geliyooo çook sevindim tatlım yaaa senden mutlusu yoktur şuan heyoo heyoo ben bilem sevindim vallaha
bakıyorum da erkenden uyanmışsın heyecan sardı herhalde yap bakalım güzel yemekler illk gün senden sonra anniştenn

kıs bu sabah seni gördüm biiizim evin ordaki durakta ne işin vardı orda yoksa ben hayal mi gördüm
kız da bana baktı böyle uzun süreli ula dedim bu berre herhalde
sanırım hayal görüyorummmm artıkk

günaydınn kuzum benim....
ivit yaaa cok mutluyummm valla.....geliolarr geliolarrr
yaa kuzum heyecandanda olabilirdiii bikaçgündür durumum bölee gece yatmadan kitap okuyorum yataktaa saat 11 gibi başlıyorum 11:30 da uyumuş oluyom heraldeee acayip huzurlu uyuyomm ya ii geldii bu kitap okumak banaa
önceden cok gec uyuyodukkk o yüzden salak gibi oluyodumm vallaa
sen nasılsınnn bebişimm benimmmmmmmmmm bat ni zaman seninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…