- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.841
günaydın canlarım ciğerlerimmm soğukluk değilde ne bilim böle bi garip işlerde yoğun bu ara bizim gerçi giriyom ama çıkıyom sonra bakıom kimkse yok olsun bizim kalplerimiz bir ben bunu biliyorum o yüzden sorun etmiyorumm hem biraz uzak kalmak belki ii gelir belli mi olurkeyfim gıcır rabbime şükürler olsun ki bebişkomm seninkisi nasıl bu sabah erkencisin hayırdır
günaydın fıstıkkkımm benim minnak en şirin kardeşimmm
apek doğurmuştur bencede kimsede teli yokmuydu kızçenin yaww bi haberini alaydıkk benim iki arkadaşımda doğumunu yaptıılar valla birininki hemen çıktı ama diğeri biraz küveste kalıcak solunum yetmezliği görüldü bu kirli düntyaya alışamadı bebek arkadaşım mutsuz haliyle bebeğiyle gidemedi eve ama yakında çıkıcak herşey yolunda çok şükürr rabbim hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere deee
günaydın canlarım ciğerlerimmm soğukluk değilde ne bilim böle bi garip işlerde yoğun bu ara bizim gerçi giriyom ama çıkıyom sonra bakıom kimkse yok olsun bizim kalplerimiz bir ben bunu biliyorum o yüzden sorun etmiyorumm hem biraz uzak kalmak belki ii gelir belli mi olurkeyfim gıcır rabbime şükürler olsun ki bebişkomm seninkisi nasıl bu sabah erkencisin hayırdır
günaydın fıstıkkkımm benim minnak en şirin kardeşimmm
apek doğurmuştur bencede kimsede teli yokmuydu kızçenin yaww bi haberini alaydıkk benim iki arkadaşımda doğumunu yaptıılar valla birininki hemen çıktı ama diğeri biraz küveste kalıcak solunum yetmezliği görüldü bu kirli düntyaya alışamadı bebek arkadaşım mutsuz haliyle bebeğiyle gidemedi eve ama yakında çıkıcak herşey yolunda çok şükürr rabbim hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere deee
amin canım inşallah...
ee sen neler yapıyon kuzum nasıl gidiyor...
heralde kalplerimiz bir bizimm....
ayy ne ne bilim kuzucum erken uyuyom bu ara ondan heralde 8 de gözümü actımmm
aman cok şükür keyfin gıcır olsun bebişimmmm.....
bizimde olsunnn bebişimizz yaaa Allahımm hayırlı bebişler ver bizeeeeeeee
inş. minnakım inş...
napım valla evdeyimm aynı tas aynı hamamm işte annemler gelicek bizim salon cerceveleri değişicekkk cok iş bekliyooo biziiii vallaa
Allah yardımcınız olsun kuzum yaa bizimde bugün kapılar değişiyor bakalım inşlalah çok batmaz ev...:26:
saol bebişimm...
yok yok kapı değişiminde ev batmasss asıcıkk toz olur belkiii....
bizim laminatlar var yerde peteklerde eski onlarda değişcekkk eğer zarar gelirse laminat petekler cerceveler ev ne hal olucakkk ama sonunda güsell olur inş... temize cıkarısss barii
bu kadar ara verdik ya topiğe bide hepimiz hamiş kalıyomuşuz...gitmeyi düşünenler vardı yaa..
abammm naber..
Allah bağışlasın yavrum daha minicik yaa inşallah bir an önce iyi olur..
heralde kalplerimiz bir bizimm....
ayy ne ne bilim kuzucum erken uyuyom bu ara ondan heralde 8 de gözümü actımmm
aman cok şükür keyfin gıcır olsun bebişimmmm.....
bizimde olsunnn bebişimizz yaaa Allahımm hayırlı bebişler ver bizeeeeeeee
inş. minnakım inş...
napım valla evdeyimm aynı tas aynı hamamm işte annemler gelicek bizim salon cerceveleri değişicekkk cok iş bekliyooo biziiii vallaa
Allah yardımcınız olsun kuzum yaa bizimde bugün kapılar değişiyor bakalım inşlalah çok batmaz ev...:26:
saol bebişimm...
yok yok kapı değişiminde ev batmasss asıcıkk toz olur belkiii....
bizim laminatlar var yerde peteklerde eski onlarda değişcekkk eğer zarar gelirse laminat petekler cerceveler ev ne hal olucakkk ama sonunda güsell olur inş... temize cıkarısss barii
ba ba baaaaa gene bana sataşıyooo gitmiyom iştee kalıcam burda kazık çakçammm
ayyy benede bu sabah uyanamadım yaaa
gelecek gelecek biizmde gelecek minnaklarımız tatllımm düşünmeyelim yeterrr
abooooooooooooooooooooo valla ister istemez her yer toz oluyo tatlım önlemini almalısınn
kısss minnak hadi gene dört köşe olucan ama sizin ev bu kadar yenilenirse siiz istanbula gelmezsiniz dahaaa
seninle uğraşmak hoşuma gidiyor yaaa ...
valla batcak kuzum koçiş yerlere poşet almış kocamn...
heee ii o zaman ser her yere açık yer bırakma emi tatlımm
benimle dilediğin kadar uğraşabilirsinnnnn
ben geldim kuzucuklar
herkes iyiymiş ne güzel ben bu alerjiyi bi atlatsam keyfim yerine gelse diye bekliyorum dün doktora gittim aldım ilaçlarımı
çok sevimsiz bi haftasonu geçirdim anlamadım bişey uykusuzum kaç gündür
gzel bi ev bulduk çok tatlı ama bıraz tamir yapılcak onu bekliyoruz taşınıcam yakında
kızlarrr bebişimi gördümmmm herşey çok güzel inşşş ilk gittiğimde arada bulunan farkıda kapatıp haftamızla uyumlu olmuşşş dualarım sizlerleeee rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin diye dua ediyorum canlarımmm
hoşgeldin tatlımmm çok sevindimm yeni ev bulmana taşın ordan için huzura ersin dilerimki yeni eve bir bebiş gelsinn yeni bebekk oyyy düşüncesi bilem süpperrr
canım benimmmmmmmm çok sevindim adınıza rabbim tez zamanda bizede verecek inşallah çok sevindim cinsiyeti hakkında tahminde filan bulundu
yok canımm bişii sölemedi zaten bu haftalarda bişi söylemiyolarr yaa bir dahaki gidişimde kesin olarak söyler herhaldeee
hoşgeldin tatlımmm çok sevindimm yeni ev bulmana taşın ordan için huzura ersin dilerimki yeni eve bir bebiş gelsinn yeni bebekk oyyy düşüncesi bilem süpperrr
canım benimmmmmmmm çok sevindim adınıza rabbim tez zamanda bizede verecek inşallah çok sevindim cinsiyeti hakkında tahminde filan bulundu
kızlarrr bebişimi gördümmmm herşey çok güzel inşşş ilk gittiğimde arada bulunan farkıda kapatıp haftamızla uyumlu olmuşşş dualarım sizlerleeee rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin diye dua ediyorum canlarımmm
kuzum nereye kayboluyon bakim sen haberde vermiyoo cık cık cıkkkkkksss
inşallah madamım bu ev güzelliğiyle gelir bize en iyisi ev sahibi buralarda deil yalovada yaşıyomuş arkadsıma yakın
çok işim var çoooooooooookkkkkkk ama yapasım yok
ayy maşallah tatlımm yaa....çok şükürherşeyin yolunda olmasına cok sevindimm....
inş. bizde en kısa zamanda benzer duygularıı yaşarıss inş.... dualara gercekten cok ihtiyacımızzz var bebiş Allah razı olsunn
ayy bebişim kociş bi aradıı aşağıdayım diyee süpriz yapmış banaagel dolaşalımm didi markete gittik dolaştık birass annişlerde yarın geliooo Allahın izniylee kuzummm iştee dolabı doldurduk biras
öle kuzum o yüzden haber veremedim aslında msj atabilirdimm ama aklıma gelmedii valla o an bebişş
ayyy goodjinim tatlım ev bulmuşsunn cok sevindimm huzurlaa oturursun inş... yeni evde inş hamiş haberlerini alıcaksınn inş...
amannn iş bitmiyokiii bizimde bi ton işimiz var vallaaama yapılır yeterki sağlık olsunnn....
ayyyy bebemm günaydınn annişin mi geliyooo çook sevindim tatlım yaaa senden mutlusu yoktur şuan heyoo heyoo ben bilem sevindim vallaha
bakıyorum da erkenden uyanmışsın heyecan sardı herhalde yap bakalım güzel yemekler illk gün senden sonra anniştenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?