bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet bebem hamile midesi biraz bulandı ama yinede gezdi valla onunda görğmcesinin düğünü vardı hem giresunda hem istanbulda ikisindede çok yoruldu ve hop hop oynadı dur dedik ama tutunduysa tutundu dedi bakalım keseyi görmüşlerdi zaten gitmeden önce işşimdi ayın 30 unda tekrar gidicekler inşallah bişi olmaz herşey yolunda gider meleğim

sus kız yalancıı iki saattir burdayım yoksunn bide bırdayım dii bana yaaa

ee naptın ne ettinn kırmızılar göründümü yemek yaptınmı

bebiş burdaydım ama kendisi kapanmışş bi süre sonra tekrar giriş yapmak lazım ya....
sonram yimek yaptım....
mücver yaptım...
cacık karpuz
bide kek var
yiter
sen napcaksın kuzucummm

ayyy mücver ii fiiikirmiş hee bende belki taze fasulye yaparım diye düşünmüşütm ama köfte filanda var tavıkta var pişmeyi bekleyen zaamanları geçmeden yapmam lazım off çokta sıcak insan napıcanı bilemiyo yaaa
bebiş burdaydım ama kendisi kapanmışş bi süre sonra tekrar giriş yapmak lazım ya....
sonram yimek yaptım....
mücver yaptım...
cacık karpuz
bide kek var
yiter
sen napcaksın kuzucummm

bak cücüm bu ay gidiyosunuz doktora yoksa valla gelip ben tutçam kolunuzdan götürücem sizi heeee
kırmızılarda gelcek sanırsam bebiş ya....
ağrı hafiften başladııııı

ivit mücver cok severim kuzucum ....
taze fasulyede güzel olur mis mis yanınada coban salataa ımmmmm
ivit ya cok sıcakkk bebişşş insanın canı hic bişiy yapmak istemiyoooooooooo
ivt kuzum ivit gidicezzz
canım cok sıkılıooo yaa tatile gidesim var

miriba miriba ben gelllddiiimmmm
uzun ara vermek zorunda kaldım bacılar ama bitti çok şükür taşındım evimi yerleştirdim artık mutluyum bi bebiş eksik
ne var ne yok güzel haberler varmı

hoşgeldin canımm sıcaklardan herkes bunaldı serin yerlere attılar kendilerini :)
seninde gözün aydın yeni evinde ağız tadınızla huzurla oturun inşallah
yeni eve yeni bebek gelsin dileirmki fotoları yükle bi ara mail at bakalım yeni evine merak ettim
miriba miriba ben gelllddiiimmmm
uzun ara vermek zorunda kaldım bacılar ama bitti çok şükür taşındım evimi yerleştirdim artık mutluyum bi bebiş eksik
ne var ne yok güzel haberler varmı

kızlqr nasılsınızzzz...

arada bi girebılıyorum.çok şükür yolunda hersey 36. haftamıza girdik.büyük sona az kaldı.kocaman oldum penguen gibi yürüyorum.
sizler nasılsınız keyifler nasılllll
çok çok öptmm siziii

noldu böyle kızlar yaaa topik duman oldu. kimse gelmiyor artık.ben hergün bakıyorum ne gelen var ne giden.bende yazmadan çıkıyorum.

noldu böyle kızlar yaaa topik duman oldu. kimse gelmiyor artık.ben hergün bakıyorum ne gelen var ne giden.bende yazmadan çıkıyorum.

aynen içimden bişey yazmak gelmiyo kimseyi göremeyince yazıcak bişeyde yok bende zaten bolbol temizzlik ve gezinti oğluşun büyümüştür zeytincik nasıl gidiyo annelik

ben yoğunlardayım tontiş iş yoğunluğu ve kimse gelmediği için bakmıyorum da artık :)
paso geziyorum bu ara her haftasonu başka illerdeyim :)
ama şuan çok hastayım dün raporluydum fena üşütmüşüm bugün zorla eve gitmeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…