bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

benimde abim var ama çok çektim elinden hem ben ddogana kadar cinsiyetini öğrenmicem çıkınca görürüz
valla 3 tüp kan aldılar kan sayımı tiroid filan bakıyolar bakcaz yarın

ben hiç çekmedim ondan böyle düşünüyorum atlım :))
ne demek cinsiyetini öğrenmiycem ne diye sevicez biz o bebeği öyle olmaz öğrenicez isim araştırıcaz ismi ile hitap edicez ona göre kıyafetler bakıcaz tamam mı yok öle öğrenmicem filan teknolojinin nimetlerinden faydalanıcaz
benimde abim var ama çok çektim elinden hem ben ddogana kadar cinsiyetini öğrenmicem çıkınca görürüz
valla 3 tüp kan aldılar kan sayımı tiroid filan bakıyolar bakcaz yarın

Var tabi bebeişim yaa ayy inşallah erkenden gelmezz bide dünden beri tuttu sol göz seyirmesi benii çok acaip bişi oynayıp duruyo eşimde diyo ne oynuyo dedim çiftetelli

kıyamam sana yaaa...
acaba kim anıyor seni...

cıks olmaz ögrenmem adını bi erkek bi kız düşünürüz severkende minik filan deriz kıyafette renkli her renkten alırız ne olcak ki

ayyyy bel ağrısı bendede var minnakım yaa sandalye tepelerinde bütün gün mahvoluyoruz sırt yastığım var amma bi işe yaramıyo herhaldee

oda varda olucakmışım gibi ağırıyoe kuşum birde yoğun akıntı var...:26:
başımda ağırıyor...
her tarafımda bişi var..

oooo bebeğimm demek akıntııı belirti bunlar belirtiii ksma kendini hem bakimm olursan olursa aaaaaaaaaaaaa stres yapıpta başını ağrıtma kızıcam hee oluruna bırak düşünmeeee
başımda ağırıyor...
her tarafımda bişi var..

başımda ağırıyor...
her tarafımda bişi var..

evet evet belirti akıntı bel ağrısı güzel olur inşallah

kızlar midem bulanıyo yemek yersem gecer ama ne yicem diye düşününce dahada bulanıyo uff pazara gitmeden bişey yemem gerek

günaydın kızlar...ramazanınız mübarek olsun....

mübarek olsun ramazanımız bebeğimm seni seviyorummmm
mübarek ramazan ayında gönlümüzden geçen ne varsa rabbim kabul etsin inşallah sağlık huzur ve mutluluk versin e bide bebiş versin bizlere

bende seni seviyorum kuzum...

amin inşallah amin kuzum...

kuzum test yapmadınmı pekiii

yok yapmadım madamım bugün öğlende çıkıp alıcaktım akşam eşim aldırmadı ümitlenmiyelim dedi..
bende bugün öğlen arası gidip alırım diyordum ama gerek kalmadı da..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…