bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın kuzucuklar
sabah kalktım kötü bi süpriz beni bekliyodu baya bol bi kanamam vardı agrım yoktu ama gittik hemen doktora yeni geldim sorun yokmuş bebişim büyümüş güzel dedi ama ilac verdi 1 hafta dinlenme yatış verdi haftaya kontrol var 6+3 olmuşuz

pppuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffff
neyse devam devamm durmak yok nerde hareket orda bereket
geldi kuzum geldi..

aayyyyyyyy ödümü koparttın beeeeeeeeeeeeeeeee deli kız
neyse çok şükür bişiciğin yokmuş bebişinde olmasın bu arada bebek oluşmuş mu tatlım yoksam kese mi hala

benimde koptu şimdi yerine geldi büyüdüğüne göre ve sata uyumlu olduguna göre sorun yok dedi daha bebiş görünmez dedi içimi rahatlattı haftaya belki kalp atışını görürüz

cok özledim hepiniziii ya...
gecen sene ramazanıda birlikte gecirmiştik ni güzellll akşama ne pişircezzz cok acıktımm ne güzellldiibu sende öle keyifli gecer ins...
ramazan sonundada gelsin bebişler ins...
bugün oruc tutamadım yarında sanırım kırmızılar devam eder 3. gün baslarım Allahın izniyle....
madamımm canım benim nasılsın ....
goodjinim aklımı başımdan aldın kanama falan okuyunca neysekiii son cümlede kendime geldim cok sükür bebeğinde sende iisinizz
berrommm benim minik tırtılım kafanı yorma elbet gelicek bebişler

hoşgeldin cuucm..
nasıl oldu teyzeniz..?
:26:
takmıyom kuzum ya hayırlısı ne zamansa o zaman gelir..

hoşgeldin cuucm..
nasıl oldu teyzeniz..?
:26:
takmıyom kuzum ya hayırlısı ne zamansa o zaman gelir..

hosbuldum bebişim...
teyzoşun durumu ii cok sükür patalojisonucunu bekliyoruz bugün belli olcak ins. hayırlı haberler alırız bebişim...
yarında kısmetse urfaya dönceklerr öle işte bebişim...
öle tabi hayırlısı ne zamansa ozaman olsun

inşallah güzel çıkar sonuçları..
ramazan mübarek gün rabbim yüzüne baksın inşallah..

iyiyim canım uyukluyorum oturduğum yerde hayırlı ramazanlar ve cumalarrr

ben gelince kimse olmuyo yaa
uffff
kızlar çok stresliym. eymene bakıcı bulamıyorum.bayram sonrası hemen işe başlamam lazım. aslında bitti iznim. yıllık iznim felan vardı uzattım.
ama bakıcı bulamıyorum.
bugün birisiyle konuştum. erzurumlu bi bayan.
2 çocuğu varmış. biri evli biri lise 3 de okuyo. buraya kadar tamam.
kadının gözleri mosmordu tedirgin oldum. tırnakları uzundu baya bide oruç tutmuyodu.
huzursuz oldum biraz. ya çok zor çooookkkkk. nasıl bırakırım ben oğlumu başkasına yaaaa :2::2::2::2:

Allah gönlüne göre birini buldursun sana inşallah

valla Allah yardımcın olsun tatlım çok zor gerçekten ama öyle tırnağı uzun kadından bakıcı olmaz mikrop doludur o parmakalrı benim hiç içime sinmedi doğrusu:)) şöle danıdık filan yokmu bebem ya konu komşu filan valla yakın olaydık annem bakardı eymentoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…