bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

nerdesiniz kızlar yaaa hiç gelen giden olmadı aşk olsun yani şu hale bakın hele bumu savunduğunuz sevdiğiniz topikiniz heeee

bende tam nerdesiniz demeye geliyodum sen benden once gelmişsin şeker
çok sıcak bunalıyorum evimi toplayıp süpürsem azcık yavaştan diyorum yemiyo gözüm sıcaktan offf çok miskinim çok

Ben sabahtan beri baktım kimse yok (
sende ne temizliği yaa yat uyu mis gibi boşver temizliği şimdi alla allaaaaaaaaaaaaa sanada kızıcam bu sıcakta düşçen bayılcan sanki konu komşu gelcek bırakk bırak sonra yaparsın
çok sıcak bunalıyorum evimi toplayıp süpürsem azcık yavaştan diyorum yemiyo gözüm sıcaktan offf çok miskinim çok

illa bağırıp çığırmak mı lazım yahuuu kocaman çocuk oldunuz artıknerdesiniz sabahtan beri bakıyorum kimseler yok
selam...
Ben geldim madammm

miraba zeytin gözlüm.....
evet ya bi denk gelemedikkk valla....
zor valla bakıcı işi secmek zor ne kadar güvenilir olsada aklın kalıooo umarım içine sinen tanıdık birini bulursun canımcımm

nerdesiniz kızlar yaaa hiç gelen giden olmadı aşk olsun yani şu hale bakın hele bumu savunduğunuz sevdiğiniz topikiniz heeee

kuzucummm mennnnnn deldimm....
hava feci sıcakkk oruç zorlu geciooo ama Rabbim yinede güc veriooo yoksa insan dayanamaz....
sen nasılsın bebişimm nasıl gecioo günler ramazann....

selam...
ben geldim madammm

bende geldimm minnak tırtılımmm

fena sıcakkk tatlım yaa bosver cık bahcene serindir belkim otur miss gibi yap söle serin bi limonata iç hamişliğin tadını cıkarr iş güç bitmioo valla kim bitirmiş ki biz bitirelimmm

Snaada ayrı dargınım ne aradığın var ne sorduğun ne de uğradığın biliyorum misafirlerin vardı ama yinede kırgınım işteeee
Iyiyim bebüşüm ilk iki gün çok fenaydı midem ağrıdı hep ama dün turp gibiydim temizlik bile yaptım hatta yetmedi üstüne kocişle arabamı bile yıkadık sildik süperdük yeni koltuk kılıfları alıp taktık tavanını sökğüp fırçaladık bi ton iş yaptım gram yorulup acıkmadım normalim bu şekilde zaten benim çok şükür ama o iki gün gayet zorluydu bugün iyiyim yine iş yeri sıkıcı ramaan mğnasebetiyle durgunnn öğlen arasınada cıkmdım böle kaldım oturduğum yerde akşam yemek derdim olmuyo kayınvalidemde yiyoruz daha ne olsunnnn Sende menü nasıl gittimi teyzeler bu arada sonucu nasılmış umarım iyidir

darılmakta haklısın bebişim ama inan bana zorlu bi dönemdii kocişimle bile doğru dürüst ilgilenemedim.... ev doldu taştı önceden gecirdği hasatalık nedeniylee ailecek korktukk... bende cok yoruldum hastane ev yemek anlarsın kuzum....
cok sükür patoloji sonucları ii cıktııı bebişim....
ohh ne güzell arabasını mis yapmışş benim kuzum....
valla ilk 2 gün tutamadım zaten ben kırmızılar nedeniyle dünde öle kanepe üstünde gectiii bitek akşam üstü yemek yaptım oda mercimek corbası et köfte azcık makarna bide buzlu kayısı hosafı ama de nekadar yediniz hiç yenmiyo bebişş yaaasu içip durdukkk....
ohh yemekten yırtmışsın süper olmuş işten sonraq bi de yemek zor valla kuzum....
bugünde yayla corbasıı bide patlıcan musakka gibi bişiy yapcam böle kıymalıı ....maksat yapmak olsun
ivit gittiler ramazanın 2. günü kuzucummm.....

sen bağırmadan olmuyo abam...
bağırma oruçlu oruçlu

hoşgeldin cucum nasıslın nasıl gidiyo oruç...
ben daha hiç tutamadım yaa

Son düzenleme:
bağırma oruçlu oruçlu

ben daha hiç tutamadım yaa

hosbuldum minnoşum....
valla ii gecioo simdilik benimde 2 . günüm hiç acıkmıyorum zatende iftarda yediğim bişiy de yok sadece su olayı cok fina Allahım yinede güç veriyooo bebişkom....
kırmızılar devam dimi olsun tutarsın bikaç güne kuzumm

valla Rabbim kuvvetini veriyo kuzum..
ilk günü oldum bende..
bakalım 4 gün daha sürer herhalde..

valla Rabbim kuvvetini veriyo kuzum..
ilk günü oldum bende..
bakalım 4 gün daha sürer herhalde..

öle canımcım öle....
Rabbim kuvvet versin....suan yemek yapıyom ocak sıcak hava sıcak normalde olsa bayılırım....
olsun bebişim bitsin kırmızılar mis gibi tutarsın orucunu...

Ayyy öncelikle sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim ee napıcaklar şimdi bizim teyzeyi ilaçla tedavi etçekler 2 ayda bir gelecek istanbula bakılcak memlekette de kemoterapi alıcak rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
yemekler lezzetliymiş cücüm annemde bana bi sürü vişne verdi buzluğa attım kışa kaynatıp iççez inşallah bide erik yaptı bana onu şimdi içiyoruz ama bende ayran krizi var acaip ayran içiyorum içimdeki yangını bi o alıyorvalla kayınvalidem sağ olsun yapıyorda yapıyor anne diyorum kim yicek bunca şeyi yeriz yeriz diyo hoop hepsi kalıyor en son dün akşam kendi pes etti en iisi yarın akşam yemek yapmayalım dedi ohh be dedim şöyle işte bu akşam yemek derdi yok

Kuzum sormiim diyorum ama sizin doktora gitmeye niyetiniz yokmu?
ohhh berroşa bak ramazan sana güzel fıstık bağırmıyım diyorum ama dayanamıyorum kimse gelmiyo bağırmadan bu arada sesimi hemen nasıl duydunuz bakim siz anında geldiniz çünkü
Bağırma oruçlu oruçlu

Ben daha hiç tutamadım yaa

aman öyle dip köşe yapıcak deilim temizzlik süpürüp silcem üstten üstten bahçe güneşli çıkamıyorum cucum yaa akşam olunca güzel oluyo bahçe
yemek yiyemiyorum agzıma ne atsam midem kalkıyo zorla yiyorum özellikle başkasının yaptığını hiç yiyemiyorum bol yogurt ve makarna mide bulandırmıyo onuda devamlı yemiyorum tombili olmıyım diye
tatlıyı ağzıma süremiyorum bide memişler fena patlıcaklar iftar topu gibi oldular hamişlik böyle bişeymiş benim için kısslar

evet bizde cok sevindik... yoo ilaç falan almıcak kemoterapide almıcak bebişimm 45 gün sonra kontrole gelcek işte....sonrasını bilmiom önce 3 ayda bir cağırır sonra 6 ay sonra senede 1 heralde....
benim annişte erik yaptı kayısı yaptııı simdi mis mis içiyoss....
ramazan bereketi valla bazen bişiy yok yemeye diosun... bi bakıyon iftar vaktii masa dolup taşıyo maşallah....
ama yenmiyoo sıcaklardan zaten sulu seylerle mide full oluyoooii barii yemek derdii yok mis miss....
valla bende didimye musakka yapcam diee patlıcanlar kötüü cıktıı attım hep simdi semzi otu yemeği yapıyom yoğurtlu yoğurtlu yeriz....
ayyy kuzum ya ne bilemmm bezgin bekir oldum iice bende bilmioım gitmemiz lazım ama bizde bu yoğunluk varkennn başkalarından bize ıra gelmiooo dekii ayırmak iste ama cok yoruldum cokkk kendime dermanım kalmadııı üfff bilmiom kuzummm bebiş olayı beni cok yıpratto bu ara yaaa umutsuz vaka oldum ....Rabbim hayırlısını versinnnn gidicez ama bu ramazanlıkta zor bilmiyom yaa

evet bizde cok sevindik... yoo ilaç falan almıcak kemoterapide almıcak bebişimm 45 gün sonra kontrole gelcek işte....sonrasını bilmiom önce 3 ayda bir cağırır sonra 6 ay sonra senede 1 heralde....
benim annişte erik yaptı kayısı yaptııı simdi mis mis içiyoss....
ramazan bereketi valla bazen bişiy yok yemeye diosun... bi bakıyon iftar vaktii masa dolup taşıyo maşallah....
ama yenmiyoo sıcaklardan zaten sulu seylerle mide full oluyoooii barii yemek derdii yok mis miss....
valla bende didimye musakka yapcam diee patlıcanlar kötüü cıktıı attım hep simdi semzi otu yemeği yapıyom yoğurtlu yoğurtlu yeriz....
ayyy kuzum ya ne bilemmm bezgin bekir oldum iice bende bilmioım gitmemiz lazım ama bizde bu yoğunluk varkennn başkalarından bize ıra gelmiooo dekii ayırmak iste ama cok yoruldum cokkk kendime dermanım kalmadııı üfff bilmiom kuzummm bebiş olayı beni cok yıpratto bu ara yaaa umutsuz vaka oldum ....Rabbim hayırlısını versinnnn gidicez ama bu ramazanlıkta zor bilmiyom yaa

ayy çok güzelmiş valla özendirirk oldum şimdi şişsin beimde memişlerim ye ye ne yiyebiliyorsan onu ye boşver şimdi kiloyu

tımam üstten üstten yap ama yorma kendini ilk aylar dikkat tatlımm.....
zamanla gecicek mide bulantıların....
makarna sıcaklarda ii gidioo ya bol yoğurtlu bende dün yaptım herşeyden ii yendiii....
ayy alemsin ya güldürdün beni benzetme süperrr iftar topuu

minik bi ev zaten hemen biter kalkarsam ama yemegim var canım istediğinde yaparım
uff bide kayınpederim trip atıyo hastaymış (aslında agır tembel) gidip yemek yapsaymışım diye beklemiş beni neyse dün çagırdık bizde yediler kociş yaptı herseyi neyseki yormadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…